הפרק השבועי..

הפרק היה מרגש...!!

ראיתם איך טיירה בכתה??? היא אוהבת את שרה!!! לעזאזל מי שהיה נגדה..!! אפריל מתילה להימאס עליי היא ממש נחושה וראיתם איך היא כמעט הפילה את יואנה מהמסלול?? תזכה מי ראוייה לזה...

שלומית16

New member
רק שרה הייתה ראויה באמת

עכשיו אין אף אחת שראויה לזה ,אם כבר מרסדס אבל גם לא ממש

הגעתי לכמה מסקנות..

1. שרה ממש כככככככוווווווווסית חבל שהעיפו אותה.. ואפריל גם כוסית!! 2. טיירה מהממת וממש חמודה. :) 3. יואנה לא מושכת אין לה גוף ..כנ"ל שנדי ותגידי.. העיניים של טיירה זה עדשות? הן ירוקות לא? ושל אפריל גם עדשות?????

אשו6

New member
חחחחח כנסו

אני גם חושבת בדיוק כמוך!! ראיתם איך בתקציר של הפרק הבא טיירה תאמר ליואנה שהיא צריכה לעבוד על הגוף שלה? חחחח באמת אין לה גוף....!! בעעע.... שרה עולה על כולן ביחד!!!

לולונת1

New member
אם תשאלו לדעתי

אפריל- היא אחת היפות שם ובאתמ מגיע לה לזכות יואנה-אני שונאת אותה..יש לה יופי מאוס...כזה שאוהבים בהתחלה אבל אחרי כמה זמן הוא ממש מכוער שלא לדבר על הגוף שלה קמיל-היא לא ביצ'ית כמו שעשו ממנה זאת יואנה שהתחילה לסכסך בהתחלה שנדי-אחת היפות גם..ממש הרשימה היום שרה-באמת יש לה יופי כזה זנותי למרות שהוא נורא סקסי ובאמת אהבתי אותה וחשבתי שמגיע לה לזכות...שמתם לב שזאת פעם ראשונה שכל הקבוצה באמת בוכה ביחד עם זאת שמעיפים..כולל טיירה? מרסדס-המועדפת שלי...ולא דווקא בגלל היופי...פשוט היא כזאת קופצנית ..הרבה אנרגיות חיוביות כמו שואמרים

יואנה

גם אני חושבת כמוך, היא לא תנצח, היא רואה רק את הניצחון מול העיניים, ולא את עולם האופנה שעומד מאחורי כל התחרות הזו, כך גם השופטים מתחילים לחשוד.

אשו6

New member
../images/Emo58.gif את צודקת חלקית...

במה שאת צודקת- זה שיואנה באמת לא מתאימה לתחרות הזאת, אבל מה שאת טועה- זה שהיא כן תנצח...

טחחחחחחחחחחחחחחחחח

והיופי של שנדי לא מאוס????? אני רואה 1000000 כמוה ביום ופנים כמו של יואנה אני מזה לא רואההההההההההה

IkMfNiY

New member
היי, אני חדשה P:

לא זוכרת אם כתבתי כאן פעם אבל אני תמיד קוראת P: שרה היתה ממש יפה, חוץ מהעיניים שלה, אבל היה לה מראה קצת מסחרי. נראה לי שכרגע אני בעד מרסדס P: יעל

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה העיפו את שרה????????? היא הכי יפה ושווה שםםםםםםםם אוףףףףףףףףף
למה?????????

purple rain2

New member
מתי כבר יעיפו את אפריל, מתי?!

גאד היא באמת הכי מכוערת שם לדעתי, לא מושכת או סקסית בגרוש!!! את שרה באמת התחלתי לאהוב רק לאחרונה, היא באמת נורא סקסית אבל באמת יש בה משהו קצת זנותי כזה... מרסדס חמודהץ לפעמים היא נראית לי ממש יפה ולפעמים לא. את שנדי אני ממש אוהבת, שמחתי שהיא הצטיינה בריקודים...
קמיל הזו אררררר, שמישהו יעשה לה מייקאובר אישיותי דחוף! ויואנה כ"כ יפה.... וחמודה...

בכיתי היום בשלב הפסילה!זה היה ממש

עצוב ואני גם ממש אהבתי את שרה היא הייתה ממש יפה!! אני מש אוהבת את שנדי ראיתם איזה חמודה היא הייתה היום היא נריאת כזה טיפסו סגור שלא יודע לרקוד וביישן אבל ראיתם איך היא רקדה איזה חמודה חח למרות שהיא לא הייתה בסדר עם החבר שלה שהיא אמרה לו לא לצאת עם האישה הזאת אבל היא לא סיפרה לאיש במועדון שיש לה חבר ויו טיירה כזאת מושלמת! היא יפה יודעת לשיר יודעת לשחק יודעת לרקוד וכזאת חמודה!! חח

purple rain2

New member
דווקא לא אהבתי את השיר שלה ואת

הקליפ- יותר מדי פרובוקטיבי חוץ מזה שאני שונאת שעושים כאלה דברים- איך ששידרו את הקליפ שלה כקידום מכירות

purple rain2

New member
הראו את כל הבנות. 3 בהתחלה

ו-3 בסוף. וכל אחת לשנייה כי למה נראה לך שטיירה רוצה שיגנבו לה את הפוקוס? זה בדיוק הקטע, זה הקליפ שלה והיא פשוט עשתה לו קידום מכירות- ההופעה שלהן היא סתם גימיק.

חח טיירה מושלמת?!??!!?

את כנראה לא ראית אותהה בלי השחור בעיניים,כי בלעדיו היא נראית מכשפה משו פחד. ואהבתי ת'קליפ אבל למה אני צריכה לראות אותה כמעט ערומה? היא זמרת? או חשפנית?

חח טיירה מושלמת?!??!!?

את כנראה לא ראית אותהה בלי השחור בעיניים,כי בלעדיו היא נראית מכשפה משו פחד. ואהבתי ת'קליפ אבל למה אני צריכה לראות אותה כמעט ערומה? היא זמרת? או חשפנית?

למעלה