הפרק השבועי..

אפריל ושנדי-

אפריל- כבר ככה עצבנה אותי שהיא באמת מנתחת כל דבר קטן ושהיא רק רוצה לנצח וזהו, היום שהיא כמעט העיפה את יואנה היא עצבנה אותי סופית. רק על זה היו צריכים להשאיר אותה אחרונה עם שרה, ולשטוף אותה על זה, כמו שהיו עושים לקמיל אם היא זאת שהייתה מנסה להעיף מישהי. שנדי- לחשוב שזאת הבחורה שלא יכלה ללכת על המסלול בלי לצלוע! מדהים!!!

עדידי15

New member
בת זונה האפריל הזאתי

איך היא ניסתה להעיף את יואנה במילה אחת היא חתיכת דו פרצופית...חח לא יודעת מה הקשר

yakir 15

New member
תקשיבו אנשיייייייים..!!!!!!!!!!!!!!

א. אתם בכלל לא מבינים למה העיפו את שרה.. בגלל: אני ממש חושב שהיא שווה ואפיו טיירה אמרה שהיא חושבת שהיא ממש סופר מודל,דבר שני העיפו אותה כי היא לא מתאימה להיות דוגמנית על.. כי גם יש לה תחת,וגם אמרו שהיא יותר מתאימה למגזין גברים ולסקס ולא לאקזוטי או משו שנשאר הרבה זמן כמו טיירה..מבינים?!?!? ב. יואנה לדעתי תזכה כי יש לה את היופי של הדוגמנית.. אני חושב שגם אפריל יפה אבל היא קצת עקומה.. ובקשר למרסדס יפה...אבל,עדיף שתלך כי זה לא בשבילה.. זהו

שלומית16

New member
אנחנו מבינים ועוד איך למה העיפו את

שרה ואל תחזור על מה שאמרו השופטים כי אני בטוחה שלא היית חושב על זה לפני שהם היות אומרים את זה אלו ממש שטויות ששרה מתאימה רק למגזינים של גברים,ממש שטויות!!! שרה נראת דוגמנית על וזה ממש תירוץ עלוב להעיף מישהי בגלל שהיא יותר מידי סקסית אז מה הם רוצים שהיא תהיה !לא סקסית בגלל כמו שנדי(לדעתי כמובן) ,יואנה גם לא סקסית לדעתי והם בעצמם אמרו את זה עכשיו בקשר ליואנה,אתה הולך בדיוק בכיוון של השופטים הם רוצים מישהי שנראית כמו דוגמנית, וזאת בדיוק הבעיה הם לא מחפשים מישהי מיוחדת כמו שרה הם מחפשים מישהי כמו כל הדוגמניות האחרות, אותו יופי!יואנה תהיה סתם עוד אחת מהדוגמניות האלו שמראים בטלווזיה לעומת זאת שרה לא אבל הם לא מחפשים מישהי כזאת-אידיוטים!!!

narkisu2

New member
איפה אפשר לראות את הקליפ של טירה?

חוצמזה היה פרק אחלה מגניב עם הקליפ הסופני:) ממש חבל ששרה עפה היה לה יופי מדהים!! unfair!!

flymy

New member
אחד הפרקים המוזרים ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פרק מוזר במיוחד ... איך העיפו את שרה שהיא ללא ספק הכי מדהימה ומתאימה??? נראה לי שהרצון לבצע אפליה מתקנת עם אפריל או כניעה רק ליופי של יואנה (אבל אישיות של שיט וחצי) ... ביא לוויתור על האישה שצריכה לנצח בגלל המיוחדות! פשוט מוזר

הפרק הכי משעמם...

כל הפרק עסקו בקליפ של טיירה ובכלל לא הראו את הדוגמניות... היה חסר משהו.. זה תוכנית של תחרות לא של עשיית קליפ..זה היה ממש דפוק.. ואיך הן חלא יכלו לזכור את הצעדים למען השם..זאת תמחרות.. וגם הקטע עם שנדי היה ממש מיותר.. ציפיתי ליותר מהריקודים והיכאורגרפיה... ולא נתנו שום סיבה להעפה של שרה(סיבה מספיק טובה) היו צריכים להעיף את יואנה ...מסכנה יואנה-כל הקטע עם הגוף ממש נכון..עובדה שהיא נפלה מהרגליים בגלל חוסר מרכז(שירירי בטן) הפרק לא היה לעיניין היה מפוז רמידי ולא מרוכז... והקליפ של טיירה ממש לא יפה..היא יותר מידי זורקת את הידים ..זמרת היא לא...ורקדנית ממש לא...חחח חבל שהעיפו את שרה בפרק הכי משעמם.... ואיך טיירה בכתה שהיא אמרה שזה התחלה לכולם..היא בטח בכתה בשביל עצמה..חחח בטח קטלו אותה..חחח

אנשיםםם ספרו לי מה היה!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא ראיתי.. בפרו לי איזה צילומים היו שימו תמונת, סרטונים, מי עפה? בבקשההההההההה אוףףףףףף לא ראיתייייי
מי שיכול שיעזור

שלומית16

New member
יווו איך בכיתי!!!!

זה לא מגיע לה!!!חוצפנים!!! זה היה התירוץ הכי עלוב שהיה בכל העונות עד עכשיו בגלל שהיא יותר מידי סקסית!?!??!בגלל שהיא יותר מתאימה למגזין של גברים!?!??איזה זיוני שכל אלוהים!!! לדעתי גם אם שרה לא תעשה כלום פשוט כלום היא תהיה סקסית זה לא הוגן!!!!היא הייתה הכי יפה שם,הכי מתוקה וכנה,הכי סקסית(לפחות בדבר אחד הם צדקו) ,הכי מושכת,הכי חתיכה ועוד מיליום דברים אחרים פי 1000 יותר מכל הבנות שם!! פשוט בושה וחרפה שהוציאו אותה ועוד עם תירוץ כזה עלוב!!!!!!!!!

moomita

New member
פיספסתי ת'פרק

אבל שמעתי ששרה עפה נורא חבל היא הכי מדהימההה!! השופטים האלה לא בסדר והשפיטה שלהם לא טובה לדעתי זהו.

למעלה