|הריאליטי הבא

Joylc12

New member
נ.ב

הכוונה שלי היא למנקות עובדות קבלן כאלה שאחרי 17 שנה עדיין אין להן ותק כאלה שמפטרים אותן כל 9 חודשים, יושבות שלושה ביית וחוזרות לעבוד ו...אני יכולה להמשיך אין לי מושג בנוגע למנקות פרטיות/ עצמאיות וכיוב'

snier1991

New member
הבנתי את זה

בכל מקרה אל תדאג לעצמאיות הן מרוויחות לא מעט בכלל(משהו כמו 30-45 לשעה) ואין מס מה שאני אף פעם לא הבנתי זה למה אלה של הקפיטריות לא עוברות להיות עצמאיות ואז כל חברות כוח האדם יהיו חייבות לשלם יותר

Joylc12

New member
לא דואגת...

אין ספק שהעצמאיות התקדמו הרבה ויפה שכך בשנים האחרונות. כשהמנקה של ההורים שלי החליטה לעזוב אחרי שנים - אמא שלי שילמה לה פיצויים ועוד כל מיני תוספות. הרעיון שלך לצאת ולעבוד באופן עצמאי הוא נכון בתיאוריה, אך בפועל אנשים מפחדים לעזוב משהו מסודר.... הלוואי ויעשו משהו ויביאו את הנושא לתודעה ציבורית. אולי אפילו תוכנית ריאליטי...

הריאליטי שלי..../images/Emo13.gif

מביאים 12 בנות לוילה יוקרתית.. שהבנות בדרכם למצוא מישהו לחיים. יש בן אחד..שלבנות מסופר עליו כל התוכנית שהוא שחקן הוליוודי מצליח עם המון כסף וירושה משפחתית של מליונים. הבנות כמובן מתחרות על לבו.. שלבסוף נשארת אחת וכשהוא אומר לה שהוא בחר בה הוא מספר לה שהוא בעצם לא שחקן הוליוודי מצליח ושאין לו שום ירושה.ו... הבחור הוא בעצם כל התוכנית יושב כזה ומדבר איתם וזורם והכל בכיף. אבל בעצם הרווק הזה הוא נכה והוא לא יכול ללכת..הוא הסתיר ממנה את זה בכל מהלך התוכנית . עכשיו היא אמורה לבחור...אם האהבה שלה ושלו שווה את המאמץ ואם היא באמת אוהבת אותו או סתם בגלל הכסף והמעמד.

elos1

New member
יש לי כמה רעיונות

1. החזרת האקסים המיתולוגיים - תחרות בין כמה אנשים שמאוהבים כבר הרבה זמן במישהו מעברם שלא רצה אותם. בכל פרק הם יצטרכו לנסות לזכות בלבו/ה של האקס/אקסית. אפשר לתת להם משימות ואפשר שהם ימציאו משימות לעצמם. בסוף מי שמצליח לגרום לאקס/ית שלו להתאהב בו הוא הזוכה. 2. הקלאברים - חבורה של בליינים רציניים קורעים את מועדוני העיר ועושים דברים מטורפים כדי לזכות בקולות הקהל, הקהל בוחר בSMSים. 3. תחרות החתונה הכי יפה/מרגשת/או מה שבא לכם... - התוכנית עוקבת אחר כמה זוגות בדרך לחופה. בכל תכנית הם מתמודדים עם משימות קשות כגון: בחירת שמלה, בחירת תקליטן, טעימות וכ"ו... הקהל מצביע בSMSים, והזוג הזוכה מקבל חתונה חינם
מה אתם חושבים?

פרוייקט עולם- כולם במטרה אחת!

[אה,איך הבאתי אותה בסלוגן?] פרוייקט עולם- פרוייקט ראליטי המשלב תרבויות ואנשים מכל העולם ומאחד אותם במטרה משותפת. מטרתו הראשית של הפרוייקט,בעצם, היא לאחד תרבויות ואנשים מכל רחבי העולם. בפרויקט ישתתפו 20 אנשים מאוכלוסיות ומעמדות שונים- יפנים,צרפתיים,גואטמאליים ועוד בעלי מנהגים,דתות והרגלים שונים. המועמדים ישוכנו באזור אחר בעולם בכל פעם- אזור מדברי, אזור יער וכו'. בכל אזור תנאי חיים וטמפ' שונים! [הפרוייקט יפרש לאורך חודש, כשכל שבוע יעברו המתמודדים אזור]. בכל אזור יצטרכו המתמודדים לחיות בכוחות עצמם, עם מספר פריטים מועט, ויעברו מספר משימות, שיחולקו למספר קבוצות: 1. משימות גופניות. 2. משימות שכליות. 3. משימות כוח רצון וסיבולת. כל הצלחה במשימה [כאשר רמת הקושי עולה] תזכה את האנשים במספר נק' שונה,על פי מה שסיכנו [הסבר על כך בהמשך]. עליהם לצבור כמה שיותר נק', כאשר מינימום הנק' הינו 100, על מנת לזכות בפרס הנכסף- טיול מסביב לעולם,בתנאים משופרים, עם ים כסף לביזבוזים. אבל, יש רק 5 טיולים
בנוסף למדד נק' הקבוצתי, כל מתמודד יעניק בכל אזור,לאחר סבב המשימות, נק' למתמודד אחר. בסוף המשחק,יבחרו 5 האנשים שזכו למספר הנק' הרב ביותר ויזכו בטיול החלומי. יחד איתם הם יוכלו לבחור 4 אנשים שיצאו איתם, בין אם מהמשחק ובין אם לא. [עד לסוף המשחק לא ידעו המתמודדים מה מצב מד הנק' האישי שלהם]. בקשר לנק' הסיכון: בתחילת המשחק יקבלו המתמודדים סך נק', כאשר כל משימה עליהם להגיד כמה נק' הם מסכנים. אם הם יצליחו במשימה- הם יקבלו את הנק'. אם הם יכשלו בה- הם יפסידו את הנק'. נשמע מסובך? בואו נעשה סדר. 20 חבר'ה מכל העולם נבחנים בסדרת משימות ברחבי העולם. V כל הצלחה- מזכה בנק', כל כישלון- בהפסד. V בסוף המשחק,אם הצליחו לצבור את הסך המינמלי, נבחרים בעלי הניקוד האישי הגבוה ביותר וזוכים בפרס.

תודה ../images/Emo24.gif

רק חבל שעד עכשיו לא עשית אף מאמץ לכתוב בעצמך, אלא להעיר לאחרים.

RNaon

New member
הריאליטי הבא../images/Emo202.gif../images/Emo44.gif

שם הריאליטי: תרבויות (שם זמני) ז'אנר הריאליטי: אקשן, פוליטי, דוקומנטרי משתתפים: לוקחים 16 אנשים מכל קצוות עולם, 8 בנים ו-8 בנות, עם תרבות שונה, דת שונה, מנהגים שונים. עדיף לקחת אנשים ממדינות עויינות אחת לשניה כדי שיהיה מעניין. כדאי לבחור אנשים שפחות או יותר ייצגו אנשים מכל העולם, לדוגמא, אם יהיה משתתף שמשוודיה, לדנים/נורווגים/שאר המדינות באזור יהיה קל יותר להזדהות איתו מאשר, נגיד, עם הדרום-אמריקאי הלטיני. זה יגדיל את קהל היעד לתוכנית, וזו תהפוך להיות תוכנית עולמית. עדות מומלצות לתוכנית: ישראלי, איראני, יפני, ארגנטינאי, צפון קוריאני (אם כי זו עלולה להיות בעיה להשיג אחד כהזה, אפשר להסתפק בדרום-קוריאני), אמריקאי, רוסי, גרמני, הודי, מצרי, פקיסטני, סיני, פורטוגלי, בריטי, לבנוני וצרפתי (ניתן לשנות זאת ולבחור ממדינות אחרות, אך להשתדל לשמור על הגיוון.) דרישות מוקדמות: שליטה מעולה באנגלית, מפני שהתוכנית תהיה כולה באנגלית. כושר גופני גבוה. אנשים משכילים, בעלי דעות. מיקום המשחק: עיר ענקית, ריקה, שתיבנה במיוחד למען התוכנית. מיקום העיר לא משנה במיוחד, היא יכולה להיבנות בכל מקום כל עוד מזג האוויר באותו מיקום הוא ממוצע. כלומר לא במדבר סהרה, וגם לא באנטרטיקה. זמן המשחק: סתיו. עדיין לא קר מידי והשרב כבר עבר, וגם גשם ו/או ערפל יכולים לעשות אווירה לתוכנית. מהלך המשחק: הקבוצה תתעורר בבית מסויים, ללא שום מושג איך הם הגיעו לשם או עם מי הם נמצאים (אחרי שהזריקו להם סם מיוחד, שיגרום להם לשכוח את כל מה שקרה בימים האחרונים לפני המשחק (כמובן חייבים להחתים אותם לפני בטופס הסכמה מחשש מתביעות לאחר המשחק). לקבוצה תינתן משימה (עם הבטחה להמון כסף אם יבצעו אותה, כדי לתת מוטיבציה), למשל להגיע לאיזשהו מקום, או "לגנוב" איזשהו חפץ, ועל הקבוצה להתגבר על כל המחלוקות ולשתף פעולה בדרך לסיום המשימה. כמובן שיש שיהיו להם עוד צרות. חוץ מלהתגבר על המחלוקות יהיה עליהם לעבור מיכשולים ומלכודות בדרך. בשלב יותר מתקדם של המשחק תצטרף גם יחידת קומנדו של התוכנית שכל תפקידה הוא להכשיל את המתמודדים מהגעה לסיום המשימה. לאחר שהמשימה מסתיימת מתחילה משימה אחרת וכך הלאה עד קו הסיום. מטרת המשחק: להגיע ראשונים לסיום המשימה. בכל משימה השניים האחרונים שיגיעו לקו הסיום יודחו מהמירוץ (עובדה זו תצויין למתמודדים בתחילת המשחק עם מתן המשימה הראשונה). אחד המתמודדים בקבוצה יהיה מושתל של ההפקה, וידאג ליצור מתחים בקבוצה. אם כולם יסתדרו יהיה משעמם, לא כן?. באופן טבעי, המתמודדים יכרתו בריתות על תחילת המשחק, ותיווצרנה קבוצות. צריך לשלוח את המושתל לוודע שאנשים ממדינות עויינות אחד לשניה יהיו ביחד באותה קבוצה (איראני וישראלי, הודי ופאקיסטני, סיני ויפני וכו' וכו' שיצתרכו לשתף פעולה כדי לשרוד, בעוד המושתל שלנו מסכסך ביניהם, לא מעניין?) בשלב יותר מתקדם של המשחק יאמר למתמודדים שיש ביניהם מושתל של ההפקה, מה שייצור כמובן עוד מתחים. במהלך המשחק כמובן תהיינה בגידות, בריתות חדשות, אוייבים, מהפכים, מנהיגים וכו'. נראה מה קורה ששמים קבוצת אנשים עויינים אחד לשני ביחד במצב שהם צריכים לשתף פעולה כדי לשרוד, בעוד כל אחד מביא קצת מהתרבות שלו כדי להצליח.

noacat

New member
הריאלטי שלי

טוב, האמת שיש כמה: *נולד להיות...- כמובן שהשם זמני. נגיד ויש להקה או הרכב בארץ שרוצים לצרף אליהם חבר נוסף, הם עושים אודישנים, בוחרים לתוכנית 12 מתמודדים ובכל פרק הם יעיפו אחד. בפרק חצי הגמר חשבתי שאולי יהיה ניתן לכל מתמודד לבחור אחד מחברי הלהקה או ההרכב ולעשות איתו דואט או איזה קטע, כמובן שניפוי המתמודדים יהיה ב-SMS. ועוד רעיון שיכול להיות לכותרת הזאת, זה לצרף לחבר השופטים של כוכב נולד (רק לדוגמא) שופט חדש. אני לא יודעת איך הם יעשו את זה, אבל זה צריך להיות אחד שמבין בתחום ויודע לזהות כישרון חדש. *עושים שינוי- וגם השם הזה זמני... התכנית תהיה דומה במעט ל"מהפך", רק שהפעם התכנית תלווה קבוצת אנשים שהם לא ממש מטופחים (במילים עדינות), בקבוצות שיתחלקו לגברים-נשים. בכל תכנית תהיה הגרלת זוגות. הבנים מגרילים שם של בת, והשניים צריכים לתכנן שינויים אחד אצל השני. למשל, הגבר יחליט שהאישה צריכה לעשות גוונים בשיער והאישה תחליט שהגבר צריך להוריד שיער בחזה. בני הזוג לא יודעים מה מתכנן להם השני. במשך יומיים כל אחד צריך/ה לתכנן לבן הזוג שלו את השינויים ולמסור אותם לתכנית, ובמשך כל השבוע ייעברו הקבוצות שינויים. חבר השופטים יחליט מי עשה את השינוי הכי גדול והכי אסתטי, מי שעשה הכי פחות טוב- חוזר הבייתה. עליי לציין שהשינויים הם צריכים להיות מדי פעם קיצוניים כמו ירידה במשקל או ניתוחים פלסטיים שונים. *הדרך לתהילה- רעיון יחסית מצוי של קבוצת חולמים שבנויה מ-14 מתמודדים, שרוצים להיות מפורסמים. בכל תכנית יהיו טיפים והסברים, דוגמאות וכו'... הם יילכו למסיבות הכי שוות, ההשקות הכי נחשקות, ייצטלמו ואפילו ייקבלו "מיני-קמפיין" (!). הכל בדרך לכבוש את לבכם. בכל תכנית צוות השופטים יחליט על משימה כמו לככב בקליפ, לקבל סצינה בסרט, לעשות פרסומת, ייצטלמו ממש מעט לאיזשהו קמפיין (כמו שאמרתי, מיני קמפיין), ייתראיינו ויתנהגו כמו סלב אמיתי. חשבתי שאולי בגמר, כל ארבעת הפיינליסטים יככבו ביחד על שער של עיתון כמו "פנאי פלוס" או "רייטינג". והפרסים כמובן: מה שהזוכה יצטיין בו. למשל, מישהי שיחקה מעולה- היא תקבל תפקיד בסרט, או מישהו שר טוב- תוציאו לו שני סינגלים או אפילו אלבום,וכל זה מלווה מכונית יוקרתית ואיזה טיסת נופש. רק שהפעם, תדאגו שהזוכה יישאר סלב. ~בכל תוכנית ינופה ע"י השופטים (שהם סלבס נחשקים בפני עצמם) מתמודד אחד~ *עזובים- גם הפעם השם הוא רק זמני. תשאירו 10 צעירים בתוך וילה ע-נ-ק-י-ת, אבל הפעם ריקה (חוץ ממיטות, מכוניות ומקרר) ויחד עם הוילה, כל מתמודד מקבל סכום של מיליון שקל. הם עזובים שם למשך חודש אחד, אחרי החודש הזה צוות ההפקה בא והבית צריך להיות מרוהט, מלא ואסתטי. כמובן שהוילה מלווה במצלמות 24 שעות כך שהצופים יכולים לעקוב אחר העזובים כל היום. אני ממליצה להשתיל בין העזובים איש מההפקה שיגרום לכך שיהיה מעניין (שייצור תככים, צחוקים, מריבות והרבה אקשן). וזהו, אני מקווה שתמצאו משהו לטעמכם. נועה.

magman

New member
ככה

ריאליטי בסגנון לרדת בגדול רק עם קונספט הפוך לגמרי לקחת איזה 10 שחיפים ולהעביר אותם אימונים של פיתוח גוף

aba200

New member
היי

ליוי מספר זוגות בהריון ראשון מרגע גילוי ההריון עד הלידה ואחריה

למעלה