|הריאליטי הבא

Opinionated

New member
והרעיונות שלי....

1. "אני דוס" - כל פרק נכנס משתתף אחר לבית של משפחה דתית אחרת- פעם ליטאים, חסידיים, ספרדים, פעם דתיים לאומיים. הם צריכים ללמוד תוך פרק זמן מוקצב את הניואנסים הקטנים ואת כל המנהגים של החברה בה הם נמצאים. אחרי תקופת ההכשרה, הם צריכים לעבור סידרת מבדקים לראות עד כמה הם הצליחו באמת ללמוד את הצד השני. לדוגמא הדוס החדש ילך לבית כנסת או למסור שיעור תורה ולנסות שלא יעלו עליו, או להעמיד אותו יחד עם כמה דוסים אותנטיים בפני מומחים לדבר והם צריכים לנחש מיהו המתחזה. וכל הריאליטי הזה יהיה בשיתוף עם צד פיוס כמובן. 2. הבלש - 10 מתמודדים ילמדו את שיטות הבילוש הכי מתקדמות ע"י המומחים הגדולים בתחום. כל שבוע הם יקבלו משימות שונות ומשונות אותם יצטרכו לבצע טוב לפחות כמו וורוניקה מארס. הם יחפשו עקבות של אנשים שברחו מהבית, הם יפתרו תעלומות וכך הלאה. כל שבוע החלש ינופה והמנצח יזכה בחוזה עבודה בתחום.

maya567

New member
2 נשמע ממש ממש טוב

האלמנט הבלשי הוא הערך המוסף על מנת ליצור ריאליטי חדשני ואמיתי. סחתן!

life4e

New member
שהיד נולד

הקדמה: פיתוח תוכניות ריאליטי קשה הרבה יותר מפיתוח של שעשועון לו יש כללים ברורים, וזאת הסיבה שיש מעט מאוד מומחים בתחום הריאליטי, כי כל תסריטאי יודע איך נראה תסריט לסרט קולנוע ואיך נראה line up של תוכנית טלוויזיה, לעומת זאת אפילו באנדרמול, שנחשבת לחברה מספר אחת בתחום הפורמטים בעולם, אין כללים לאיך נראה פורמט לתוכנית ריאליטי. ועוד משהו: אם מישהו חושב להתעשר מפיתוח תוכנית ריאליטי, אז אחרי שהוא יעבוד שנים על פיתוח הוא יגלה שהסכומים שמשלמים על זכויות שידור של פורמט הם מגוחכים, ומי שירוויח זה כולם חוץ ממכם. מי שהביא את כל הרעיון. עכשיו, אם הייתי בוחר לפתח תוכנית ריאליטי, היא היתה מסביב לנושא של היכרויות, פשוט כי תמיד יהיה לזה רייטינג טוב, אגב, זה בדיוק מה שגלית גוטמן עושה בימים אלו, ולמי שרוצה לדעת, היא תעלה בקרוב עם פורמט חדש לתוכנית הכרויות. את תוכנית הריאליטי הייתי מייעד לרצועת הלייט נייט, נכון זה לא פריים טיים, אבל לתוכנית כזאת יש סיכוי גדול לשרוד לכמה שיותר עונות, פרמטר חשוב עם אתה מתפרנס מריאליטי. מרבית תוכניות הריאליטי שנעשו עד היום לא קיבצו למשל עשרות מדענים לתחרות בנושא מדעי, וככל הנראה זה גם לא יקרה בתקופה הקרובה, כי למדענים יש מספיק מודעות כדי להבין שאושר מגיע מהישגים אמיתיים ולא מסתם פרסום. ועכשיו לפורמט שלי: עשרה אנשים שמכורים לריאליטי חיים בבית עם המון כוסיות ובלי לצפות בתוכניות ריאליטי האחרון שנשבר ולא פותח טלוויזיה עם תוכנית ריאלטי מקבל מליון דולר, נראה לי שכולכם הייתם רוצים להשתתף בתוכנית כזאת, לא ?

חייבים לשמוע את הרעיון שלי!

האמת שחשבתי על זה דיי מזמן, כי זאת בעיה של הרבה אנשים (וגם שלי), דבר שהרבה מאיתנו מתמודים איתו יום ביומו, והוא די מפריע לנו. והרעיון הוא כזה: כולנו רוצות ורוצים להראות כמו דוגמנים/דוגמניות, והבעייה היא המשקל כמובן! (לפני שכולם יתחילו להתנפל שיש את לרדת בגדול כבר...) אני מציעה- לרדת בקטן, ב5-10-15 קילו הכי הרבה, להפוך מסתם אנשים רגילים, (לא שמנים) מאנשים שהם די רזים, לממש רזים וחטובים כמו הדוגמנים והדוגמניות, פשוט להיות עם גוף מושלם בעזרתם של מאמנים מקצועיים. יש אנשים שכל החיים חיים בהרגשה לא טובה וה5-10 קילו ממש מפריעים להם והם לא מצליחים להוריד אותם, אז זה הפיתרון!, תחשבו שהיורדים בגדול צריכים לפחות חצי שנה כדי להוריד 30 ועוד.. קילוגרמים, איזה יופי, אם בשבועיים- שלשה עד חודש.. אתם נראים כמו שחלמתם.. לדעתי זה יותר מציאותי וכיף לראות אנשים שבאמת יכולים לרדת ולהראות מושלמים ולשמור עליו, אנשים שה' נתן להם נתונים פיזיים יותר טובים משל היורדים בגדול.. המטרה לא רחוקה- במרחק 10 קילו בלבד, ויכולה להפוך אותך לבן אדם מאושר מהבחינה הזאת- חוצמזה שהסיכויים להצליח הרבה יותר גדולים. הרעיון הוא שכמה חברה שצריכים לרזות איזה 10 קילוגרמים יהיו סגורים בוילה למשך תקופה קצרה (שלשה שבועות עד חודש) והם יתחרו ביניהן מי מוריד ומחטב יותר, והמנצח יהיה דוגמן לכל דבר! אני מניחה שאקרא לזה - "דוגמן נולד" או משהו בסיגנון.. אז מה אתם אומרים חברים?

הוספה קלה

המנצח יהיה מי שהשופטים (שופטים מתחום הדוגמנות) בתחרות והקהל יבחר מהבית (חמישים חמישים).

adamwolff

New member
"המפלרטטים"

תוכנית ריאליטי במסגרתה מתחרים מספר גברים מסוקסים ומוכשרים על תואר "מלך הפלרטוטים". תחילה יבחרו בקפידה 10 בחורים על-פי מראה חיצוני אך לא פחות חשוב- יכולת הדיבור וה"כיבוש". בכל תוכנית יזרקו הגברים למקום שונה- חוף ים, קניון, פאב וכו'. הגברים יאלצו להתחיל תוך זמן מוקצב עם מספר מסוים של בחורות. בכל פרק המשימה תהיה קשה יותר- הסביבה תהיה "טובענית" יותר והזמן המוקצב להם יירד. בכל פרק יעוף בחור אחד על-פי החלטת חבר שופטים מומחה שיכלול מומחים לאומנות הפיתוי וכמה סלבריטאים יודעי דבר. השופטים ישפטו את כל אחד מהמועמדים לפי הענות הבחורות וכן לפי צורת הפלרטוט שלהם. גם הצופים בבית יוכלו להיות מעורבים- אחרי הפרק הלפני האחרון הם יוכלו להחזיר בעזרת ה-SMS את המועמד האהוב עליהם ולהעלותו לגמר אליו הוא יצטרף לשניים אחרים. הגמר הגדול יערך לא פחות ולא יותר בעיר האורות- פאריז! ומה יהיה הפרס הגדול? ובכן זאת שאלה קשה. זאת יכולה להיות בהחלט כרטיס טיסה (אולי זוגי
) למקום אקזוטי כלשהו בעולם. אני מאמין שמבחינה חברתית התוכנית תסדר בהחלט את הבחור הזוכה...

adamwolff

New member
אני יכול גם להוסיף רעיון דומה...

לקחת חבורה של אנשים שהם בואו נאמר, פחות "מוצלחים חברתית", ובמשך התוכנית יועבר להם קורס בהם ילמדו מיומנויות חברתיות וגם איך להתחיל עם בחורות. הבחור שיעבור את השינוי הדרסטי ביותר ינצח בסופו של דבר.

maya567

New member
יש כזה דבר כבר

the beauty and the geek שדווקא בניגוד למה שרון אמר - זו תוכנית מאד מוצלחת, כי היא שמה דגש על השוני וההתקדמות של כל זוג - לא רק של החננות אלא גם של ה"כוסיות" שאיתם.

Dug E

New member
"נולד לשחק" או משהו בסגנון../images/Emo3.gif

שהמתמודדים בכנית יתנו מונולוגים ו/או סצינות ממחזאות מפורסמים או שחיברו בעצמם. זה צריך להיות מעניין, ככה לא תהיה עוד אמנות במה שעוד לא הייתה אחרי כוכב נולד ונולד לרקוד.

תחרות מאיירים.

לוקחים 5 מאיירים לכל קבוצה, אני עדיין לא סגור על כמות הקבוצות, אולי 4-5 כדי שיהיה מעניין. כל קבוצה עובדת על סדרה משלה, קודם הם יאיירו אותה ואח"כ ינפישו אותה לסרטון. הקבוצה שתנצח זוכה בסדרה משלה שהם יפיקו ופרס כספי נדיב שיעזור להם.

בוביץ

New member
הרעיון שלי

הוא החפרפרת פוגשת את ביג בראדר USA זה יההי ביג בראדר אבל בעצם יהיה שני חפרפרות מההפקה באופן העקורני לתפקיד החפרפרת בביג בראדר צריכה לשקר ולעשות מתח בבית יהיה לו גישה לחדר סודי שבו יכול לראות את כל המצלמות וכל ההקלטות וככה לראות את כל הבריתות וכל הסודות התפקיעד שלו יהיה לגרום ענין ומהומות וחבלה בבית כל שבוע יתחיל רמז למשתתפים שיש חפרפרת והתפקיד לשהם בסוף לגלות מי החפרפרת אם החפרפרת נשארת עד הסוף או אף אחד לא מגלה אותה היא זוכה בכסף ומי שמגלה את החפרפרת זוכה בכסף או מי שנשאר אחרון וזוכה בהצבעות האחרים הרעיון של החפרפרת הוא להגיע לשניים /שלושת האחרונים ואז הוא יקבל פרס כספי מובטח ואם גם לא יגלו אותו אז בכלל הוא יזכה בעוד פרס. הרעיון שכל שבוע בנוסף למשחק הביג בראדר הרגיל יקבלו מין תעלומה שעד אמצע העונה יכגלו שיש חפרפרת והם צריכים לנחש אותה מי זו ואז בהמשך מגלים שיש שני חפרפרות העניין הוא שהחרפרפרת השניה אמורה להתגלות רק בחלק האחרון של העונה ושני החפרפרות לא יודעים על קיומה של השני.(שהשני גם חפרפרת) בהתחלה ישחקו עם הצופים שיש חפרפרת אחת בבית ואז מגלים מי זו ומחכים שהמתמודדים יצטרכו לנחש מי החפרפת ואז מתחילים עם החפרפרת השניייה

1Unicorn1

New member
עוד רעיון - סטייליסט נולד!

תוכנית בסגנון "טאץ' עליז לסטרייט שיעיז", כשהמטרה תהיה לקחת חנונים/חנוניות, ולעשות להם מהפך חיצוני - שיער, תסרוקת, עור, איפור (לבנות) וכו', ולמעשה, לנסות להפוך אותם לסטייליסטים. מעבר לכך, צריך לשלב אותם בחיי חברה, ללמד אותם לרקוד, נימוסים, להתחיל עם בנות/בנים, לעזור להם בשיפור הדימוי העצמי, פיתוח ביטחון עצמי וכו'. לאחר שהמראה החיצוני שלהם ישופר, והם ירכשו את ה"מיומנויות" ויצאו מהתדמית החנונית, בכל פעם יטילו עליהם משימה חדשה, כמו ללכת למועדון ולהרביץ הופעה
ללכת לקנות בגדים לבד ולמצוא משהו שיתאים וגם יראה סטייליסטי, לעצב דברים, וכו'.. המנצח יהיה מי שיהפוך מחנון לסטייליסט הכי מוצלח ויעמוד במשימות בהצלחה הרבה ביותר

למעלה