התוכנית השבועית

nulila

New member
לא לא אני פשוט חייבתת

מהההה זה היה לעזאזל?!?!?!?! פעם ראשונה לעונה שאני רואה את הפרק ומה לעזאזל נסגר איתם??? מה זאת הבחורת שואה הזאת??? טוב שכמעט לא כל הארוחה שאכלתי לפני התוכנית לא יצאה כשראיתי את השלד הדוחה הזהה.. ואת זאת עם החזה הגדול העיפו?? טוב שלא היה לה באמת שם את הגוף הכי יפהה.. אני אישית חושבת שהם צריכים להתבייש להםם.. גועל נפש..! חצי מהן שם הקשר שלהן עם דוגמנות הוא מקרי בהחלטט מי לימד אותן לעזאזל ללכת?!

ראסמי.....!!!!!!

שנדי(השלדדדדדדד)רזה מידייי..... בסדר יש לה פנים חמודות ומיוחדות אבל הגוף מחריד היא אנורקסית רצח וזה מפחיד מאוד!!!!!!!! ומה יש לשופטים האלו? טוב שהם לא מקטילים את כולן.. אישית אני חושבת שהיו צריכים להעיף את הבחורה השחורה הגבוהה עם המבט המפחיד בעיניים איך שהיא פותחת אותןןן

nulila

New member
חחחח ממששש

אין עליהה שתעזוב אותה מדוגמנות אני אישית אסדר לה במגרש השדים תפקיד ראשי :)

כי את מצטיינת בהליכה על מסלול

כשאת נועלת נעלי עקב של איזה 57957349 סנטימטר וגם בלי קשר הם ממממממש לא נוחות ובלחץ בגלל השופטים? ותראי כן הרבה בנות אל ניראות שם משהו מיוחד אבל מי שבחר אותן מבין ובתמונות רואים כמה הן יוצאות טוב וזה מה שחשוב..

y a ® d e n

New member
ג'נאשה מושלמתתתת../images/Emo99.gif

יאהוווו אהבתי את הפרקקקק
ג'נאשה מדהימהההה כל כךךך
ויואהנה גםםםם
וגם קייטיי
אני שונאת את קמיל
וראיתם מה יהיה בפרק הבאאאאאאא
מה עשו לקייטייייייייייי
ולא שמתי לב אבל צבעו לג'נאשה לבלונדדד
ומה קרה לשנדיייייייייייייי
אמאאאאאא

nulila

New member
הכי יפה זאת זאת שניצחה

בהליכהה.. היא באמת יפהה.. אבל למה כולן שם שטוחות?? באמת גועל נפשש.. איפה הנשיות הטובה והיפה? :(

LGOETA89

New member
../images/Emo4.gifדווקא אני

חושבת שקמיל היא ביצ'ית שחבל על הזמן. היא מזה רעה!!!! בדיוק כמו רובין,בסדר,יש לה ביטחון עצמי שתהיה קצת נחמדה שלא תחשוב שהיא הכי מכולם!! אני רוצה שהיא תפסיד

LGOETA89

New member
אני חושבת

בדיוק כמוך אשכרה נכון קמיל היא6 מזה ביצ'ית אני רוצה שג'נאשה תזכה או יואנה או שרה!!

N o E i T

New member
אוקי,היה מפחיד../images/Emo2.gif

קודם כל, הפייבורטית שלי מהתחלה היא ג'אנשה
היא מהממת ומיוחדת בטירוף
ואמאלההה מה יעשו לקייטי בפרק הבאאאאאאא
הם לא שפוייםםםםםםםםםם מסכנההההההה הרסו אותההההההההה.

למעלה