מהההה זה היה לעזאזל?!?!?!?! פעם ראשונה לעונה שאני רואה את הפרק ומה לעזאזל נסגר איתם??? מה זאת הבחורת שואה הזאת??? טוב שכמעט לא כל הארוחה שאכלתי לפני התוכנית לא יצאה כשראיתי את השלד הדוחה הזהה.. ואת זאת עם החזה הגדול העיפו?? טוב שלא היה לה באמת שם את הגוף הכי יפהה.. אני אישית חושבת שהם צריכים להתבייש להםם.. גועל נפש..! חצי מהן שם הקשר שלהן עם דוגמנות הוא מקרי בהחלטט מי לימד אותן לעזאזל ללכת?!
שנדי(השלדדדדדדד)רזה מידייי..... בסדר יש לה פנים חמודות ומיוחדות אבל הגוף מחריד היא אנורקסית רצח וזה מפחיד מאוד!!!!!!!! ומה יש לשופטים האלו? טוב שהם לא מקטילים את כולן.. אישית אני חושבת שהיו צריכים להעיף את הבחורה השחורה הגבוהה עם המבט המפחיד בעיניים איך שהיא פותחת אותןןן
כשאת נועלת נעלי עקב של איזה 57957349 סנטימטר וגם בלי קשר הם ממממממש לא נוחות ובלחץ בגלל השופטים? ותראי כן הרבה בנות אל ניראות שם משהו מיוחד אבל מי שבחר אותן מבין ובתמונות רואים כמה הן יוצאות טוב וזה מה שחשוב..
חושבת שקמיל היא ביצ'ית שחבל על הזמן. היא מזה רעה!!!! בדיוק כמו רובין,בסדר,יש לה ביטחון עצמי שתהיה קצת נחמדה שלא תחשוב שהיא הכי מכולם!! אני רוצה שהיא תפסיד