התוכנית השבועית

Dark Force

New member
אוקיי..../images/Emo56.gif|פגרה|

אז ככה... אני מצאתי לי את רובין החדשה... קמיל
ואני מאושר, שיואנה
אתמול התנפלה עליה
לדעתי, לא צריך ישר לפסול את שנדי, תחכו ותחכו, לדעתי היא עוד תפתיע.. ודבר אחד אחרון
ג'נאשה לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

victoria777

New member
היא בהחלט תפתיע אם היא תעבור לדיאטת

שוקולד. היא ממש אבל ממש צריכה את זה.הפנים והאישיות שלה עוד בסדר אבל ההליכה שלה גרועה והגוף שלה רזה בצורה מפחידה ולא אנושית.

אני הכי פחות אוהבת את יואנה

היא ממש ביץ'. היא אמרה לקמיל "אל תדברי עלי מאחורי הגב" או משהו בסגנון. רגע, היא לא באה למצלמה ואמרה על קמיל "איכס" ולכלכה עליה? שתסתום. והיא כל הזמן מסיתה נגדה, זה מגעיל. כאילו.. יש אנשים שהם שחצנים כי זה האופי שלהם ולא מתוך רוע, ויואנה מסכסכת נגדה רק מתוך רוע (אולי גם קנאה, לא יודעת, למרות שזה נראה לי מגוחך) והיא אמרה גם שהשנאה שלה לקמיל מדרבנת אותה להמשיך.. לא נסחפת?! אפשר לחשוב.. אני לא אוהבת אנשים כאלה
אני הכי אוהבת את ג'נאשה, פשוט כי היא נראית הכי פחות ביצ'ית שם.. והיא גם הכי יפה לדעתי. לא יודעת מה יש לשופטים נגדה. קייטי גם מעצבנת. "אם הייתי יודעת שכולכן שונאות את קמיל לא הייתי בוחרת אותה". מה? זאת הבחירה שלך, לא של השאר.. את עד כדי כך חסרת אופי? ושנדי פשוט עקומה. אני לא רוצה שיעיפו אותה אבל כדאי שיעזרו לה קצת יותר בעניין של המסלול, זה נוראי. אפילו אני הולכת יותר טוב.

EvanescencE3

New member
יואנה ממש לא ביץ .....

דבר ראשון יואנה צדקה אם לא ראית את הקטע שקמיל החזיקה את המכתב ואז קייטי רצתה לקחת וקמילה לא נתנה לה קמילה רק חושבת על עצמה וחושבת שהיא הכי מנומסת והיא יפה והכי מוכשרת אז דבר ראשון היא לא יפה היא ממש ממש לא מוכשרת כל התמונות שלה מזעזעות יואנה לא סכסכנית כל הבנות חשבו כמוהה מה יש ליואנה לקנאה בקמיל ? יואנה מדהימה וקמיל סתם מתלהבת ממשהו שאין לה

בסדר,

אז קמיל מעצבנת. היא לא צריכה להסית נגדה ולרדת עליה כל הזמן.. זה יותר גרוע.

NeVeRtheLeSs

New member
אהבתי את...

קייטי יפה אבל יש לה מראה קצת ילדותי כזה... לא יודעת היא נראית קטנה קמיל מושכת הרבה תשומת לב, היא פוסטמה אבל כן היא יפה ורשמתי לי את ג'נאשה בתור פייבוריט, לא זוכרת אפילו למה... אוף אני מתגעגעת לטופ מודל הראשון יותר אהבתי את הבנות שם

Toxic Girl

New member
"הביקורת" שלי

קמיל- רובין מספר 2, שחצנית, מעצבנת וכו' יואנה- יש לה פנים יפות והיא יוצאת טוב בצילומים. ג'נאשה- חמודה, אז מה אם היא נמוכה? היא יפה!!! שנדי- מישהו מתנדב להביא לה המבורגר? אמאל'ה הגוף שלה פשוט מ-פ-ח-י-ד!! מרסדס- חמודה, יפה אבל לא מתמקדים בה מספיק. שרה- כנ"ל, לדעתי היא הכי יפה שם. סיומרה- לא משהו..... קייטי- די חמודה, אבל לדעתי היא לא מיוחדת מספיק..... אפריל- בקושי הראו אותה בפרק.... בתאני- אוי היא כזאת מעצבנת!! שמתם לב שהיא כל הזמן אומרת שמסתכלים על החזה שלה ולא על הכשרון אבל היא בעצמה כל הזמן מדברת על החזה שלה אפילו שאין קשר?! טוב שהעיפו אותה.....אבל הייתי מעדיפה שיעיפו קודם את שנדי או את קמיל

amazing mf

New member
הפייבוריטיות שלי הן

יואנה ג`נאשה ומרסדס. יואנה עדינה, ג`נאשה סקסית ופילפלית, מרסדס מצחיקה ומגניבה. חבל על בתאני, למרות ששנדי הכי פחות מוצלחת, אני מבין למה לא העיפו אותה- גיוון. היו צריכים להוציא בלונדינית אחת... יש שם כמה דומות!

למעלה