התוכנית השבועית

LGOETA89

New member
לא לקייטי להת'ר

מי שראה גם סיפורי שיער הת'ר הופיעה שם עם שיער קצוץ ואמרה שהיא השתתפה בתכנית "הטופ מודל הבאה" וראיתם מה יהיה בפרק הבא שנדי נפלה או משהו כזה כאילו היא התמוטטה. אני חיייבת לראות ת'פרק הבא!! למי שיש אתר לתוכנית שיביא לי אותו בבקשה. תודה

תוכנית מושלמת ../images/Emo99.gif

היא כזאת יפה ומצחיקה..
הרגיז אותי הריב המטומטם הזה של קמיל ויואנה, שתיהן ממש מעצבנות
הנה כמה דברים שחשבתי על הבנות:
קייטי- התחלתי לאהוב אותה, היא ממש חמודה. אבל ריחמתי על התספורת החדשה שלה (בפרק שיהיה בשבוע הבא), היה לה שיער כזה יפה
, היא נראית ככה כמו בן!
יואנה- עיצבן אותי איך שהיא לכלכה על קמיל במכונית היא נראית לי כזאת סכסכנית!! וגם שהיא התפרצה פתאום כשהייתה את השיחה בדירה..
קמיל- ש-ח-צ-נ-י-ת!!! אבל בסדר, זאת עדיין תחרות והיא צריכה להראות את מה שהיא יודעת, אבל בכל זאת- שתמתן את זה קצת..
מרסדס- היא נראית כזאת חמודה ולדעתי היא גם מדהימה.
ג'נאשה- זהו, זה רישמי, ג'נאשה היא הפייבוריטית שלי!!! היא יפה, חמודה ומצחיקה, ואז מה אם היא קצת נמוכה??
סיומרה- היא אולי לא היפה מכולן (וגם לא הכי מוכשרת), אבל אני ממש אוהבת אותה.. חחחח, "היא נראית אחוזת דיבוק" LOL

elina002

New member
היה אצלנו הפסקת חשמל! לכן יצא לי

לראות רק את הסוף... היו צריכים להעיף את זאת שלא יודעת ללכת עם המשקפיים...

victoria777

New member
דיאטת השמנה לשנדי דחוףףףףףףף

היא פשוט שק עצמות.זה נראה מזעזע...

או-קייייייי ביקורתת.....חח

שנדי הזאתי רזה בצורה הכי מחרידה שיש התאפקתי לא להקיא שהיא עלתה על המסלול!!! בעעעעע אני לא מבינה איך לא העיפו אותה ב2 הפרקים שהיו עד עכשיו????!?!?? מה עובר על השופטים האלו הם מעודדים רזון חולני!!!!! גועל נפש!!!!!!! זאתי שהעיפו עם החזה הגדול.. הייתה דווקא נראית טוב והיה לה את הגוף הכי יפה שמה!! ועוד השופטת אמרה שהיא צריכה להוריד במשקל??!? הלו כאילו מה עובר עליה... היא בכלל רזה פשוט השאר רזות יותר מידי איכס..שטוחות רצחחחחח..... נראות כמו איזה גבר!!!!!! ג'אנשה(או איך שלא כותבים ת'שם שלה) ממש אהבתי אותה היא פצצה יש לה פנים יפות עיניים יפות וגוף מהמם ואז מה אם היא לא רולה כמו כולן שם?!?!?בקיצור היא אחת היפות המעטות שיש שמה.. קמיללללל מהממתתתתתתתת אין עליה אני אוהבת את הביטחון שלה וזה ממש לא דבר רע כי היא צריכה להיות בטוחה בעצמה.....היא ממש יפה ומיוחדת!! יואנה יש לה אחלה תווי פנים אבל האמת בלי איפור היא ממש לא משו בהתחלה בפרק הראשון חשבתי שהיא "מזה יפההההה" אבל בעצם שראיתי אותה בלי איפור.. וואלה לא משו מיוחד אבל חביבה++ (ומה הבעיה שלה עם קמיל לעזאזל??? ולמה היא מרכלת עליה????) זאתי שזכתה בהליכה(קייטי קוראים לה??) אממ האמת ממש לא אהבתי אותה .. יש בה חן מסוים ואחלה אופי וגם יודעת ללכת אבל היא לא יפה ומיוחדת מספיק כדי להיות טופ מודל......ישש מלאאאאא כמוה!!! מה עוד? זאתי עם העיניים היוצאות(שימי תבורי 2) ממש מפחידה והיו צריכים להעיף אותה אבל דחוף כי אני לא רוצה לראות סרט אימה אלא לראות טופ מודל.. מרסדס מיוחדת אבל לא מבליטים אותה מספיק בתוכנית ובגלל זה גם אני לא יכולה להגיד עליה הרבה דברים:\ וזהו בכללייייי הכי אהבתי את קמיל וגאנשה ואת שנדי דחוף להעיף או שתעלה מהר במשקל כי היא מחרידה.. ולמה כולן שם שטוחות??והיחידה שהיה לה חזה גדול והיתה נשית העיפו אותה? מה רע בחזה גדול בעולם האופנה? גם טיירה בנקס לא בדיוק שטוחה !! טוב זהו אין לי מה להגיד יותררררר

LGOETA89

New member
לא נכון!!

ככה זה בעולם הדוגמנות השופטים מחפשים את הרזות ואת הגבוהות! ולמה שיעיפו את שנדי?? היא מ-ה-מ-מ-ת אם היא תוריד ת'משקפיים ותתלבש יפה היא תיראה פיצוץ!! וקמיל איכססס אמנם היא יפה אבל היא פשוט מגעילה האופי שלה כזה שחצני כל דיבור שני שלה זה עד כמה היא מוכשרת מהבנות, איך שהיא מחונכת יותר טוב מהבנות!! לא סובלת אותה שיעיפו אותה. יואנה מהממת ואני חושבת שהיא מאוד נחמדה הגישה שלה האופי שלה!!! וג'נאשה היא מלכה היא מזה חמודה ויפה שהיא תזכה! וזאתי עם העיניים הגדולות באמת נראתה מפחיד!! אולי היא נסתה לעשות רושם אבל היא לא הצליחה.וזאתי עם החזה הגדול בכלל אין לה גוף יפה היא מתלהבת מהחזה הם עשו טוב שהעיפו אותה כי היא ממש מחרידה והיא בכלל לא יפה!!! טוב זה מה שיש לי להגיד.

אבל שנדי רזה בצורה הכי מגעילה

שיש..... והמשקפיים שלה ממש לא בעיה גם איתם ןגם בלעדיהם היא יפה זה לא העיניין העיניין הוא שיש לה ת'גוף הכי מגעיל בעולםםםםםםםםם גוף כזה מכוער לא יכול להיות של טופ מודל כל העצמות יוצאים לה כולן שם רזות אבל היא אנורקסיתתתתתתת

אני חדשה פה

ואני רק יעביר ביקורת על כל אחת וזהו קמיל-יפה,מיוחדת,אבל יותר מידי שחצנית וגם לא ממש אהבתי את האף שלה. שנדי-גוף מכוער-זקוקה להרבה הרבה אוכל,חוץ מזה לא יודעת ללכת.. אבל יש לה דיי יפות חוץ מהאוזניים הגדולות האלו והאף הענק (כן אני אוהבת לבחון אפים).. סיומארה-מה נסגר עם העיניים? מפחידה רצח. יואנה-גוף מכוער וילדותי,פנים יפות תווי פנים מיוחדים. קייטי-יש בה חן מסויים,אחלה אופי,הולכת טוב. אין שום בעיה איתה חוץ ממה שהולכים לעשות לה בשיער שזה כבר בעיה ענקית! ג'נאשה-פנים מדהימות,גוף יפה. רק שתפסיק לעשות הבעות מבוהלות זה לא אסתטי וגם היא נמוכה בשביל הדוגמנות וזה חבל
מרסדס-שיער יפה,מיוחדת,אחלה גוף..פנים לא הכי יפות אבל בהחלט יש בה יופי מסוים!!!! טיירה-למרות שהיא לא מתמודדת אבל היא פשוט מדהימה.(חוץ מהמצח נצח ומהאף הענק חחחחח) והשופטת הזקנה הזו זקוקה לכאפה ... מכוערת!!!!!!!!!

EvanescencE3

New member
אם.. דעתי אל הפרק

הרזה הזאתי צריכה לעוף מיד היא לא מתאימה להיות דוגמנית קמילה חושבת את עצמהה יותר מידי והיא סתם היא לא יפה אין לה גוף יפה ויש לה אופי פשות מזעזע והזאתי שכמעת העיניים שלה נפלו היא הצחיקה אותי חח היא גם צריכה לצאת יואנההה היתה מדהימה גם יאצה לה תמונה מדהימה ג'אנשה היתה חמודה היא דווקה הלכה מאוד יפה על המסלול

swirrrly

New member
אף ענק לטיירה?|: ../images/Emo118.gif

יחסית לכושיות הוא ממש עדין:X אבל יש באמת בעייה כלשהי עם המצח.. הרבה פעמים זה נראה כאילו היא מקריחה

איחס הגוף של שנדי מחריד!

ואיך קוראים לזאתי שכול הזמן רבה עם יואנה המהממת? היא ממש רובין 2 אל אין על יואנה ולא ידעתי שהיא הייתה פעם שמנה אבל כול הכבוד שהיא הרזתה היא פשוט מדהימה!

איחס הגוף של שנדי מחריד!

ואיך קוראים לזאתי שכול הזמן רבה עם יואנה המהממת? היא ממש רובין 2 אל אין על יואנה ולא ידעתי שהיא הייתה פעם שמנה אבל כול הכבוד שהיא הרזתה היא פשוט מדהימה!

למעלה