התוכנית השבועית

tuty20

New member
אההההההההההההההההה

אדריאן כול כך מהמהמתתתתתתתתתתתתתתת אני מתה עליה דיייייי איזה מושלמת היא אין כמוהה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתת אה כן ומה לעזאזל יש למרצדס זאבת?????? מה זה עוד פעם לייסתר??? טוב נחזור לאדריאן היא כול כך מושלמתתת טוב סיימתי אז בהביייי מור.... נ.ב אל תשכחו שהשם משתמש TUTY20 לא שלי אלא של אחותי ועוד מעט יהיה לי משתמש משלי חחחח

LGOETA89

New member
אני בשוקקקק

הם העיפו את ג'נאשה????? למה הם השאירו את קייט הבכיינית הזאת??

6565

New member
ג'נאשה שולטת!!!!

למה לעזאזל העיפו את ג'נאשה?!?!?! היא הכי יפה שם והכי מזכירה את אדריאן!!!
מי שהחליט להעיף את ג'נאשה צריך לחטוף מכות!! מכונית צריכה לדרוס אותו!!!! ולמה לעזאזל נתנו לקייטי להישאר?! הבכיינית הזאת!! היא לא יכולה לעשות שום דבר בלי לבכות!!!!!! ג'נאשה הייתה אמורה לזכות, היא הרבה יותר יפה מכול הבנות שם ביחד!!! אז הודעה למי שחושב שטוב שג'נאשה עפה: אתם צריכים לעוף מכדור הארץ!! היא הכי מדהימה בעולם וגם יותר יפה מאדריאן!!! אז מה אם היא נמוכה?!?! זאת לא סיבה להעיף מציאה כזאת!!!!!!!!

This is ST

New member
זה ברור..

ג'נאשה היא נמוכה... וקייטי גבוהה. לדעתי זו החלטה נבונה...קייטי יותר מתאימה.

atomic liZ

New member
למה את ג'אנשהההההההה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היו צרכים להעיף את קייט היא כל הזמן רק בוכההההההה

../images/Emo44.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

למה העיפו את ג'נאשהההה
איזה מסכנה מרסדס עם המחלה הזאת..
והיה פרק יפה היום.. קמיל הזאת.. שתהיה בריאה
, חייבת לשנות את הגישה שלה, ומהר

בעעעעעע

ג'נאשהה כזאתתת מדהימההההההה יאוווו איזה מסכנההה.. קייטיי הזונה הזאת הוא צדק שהוא אמר שהיא זונה בכיינית

אוייייייי אדריאן כזאת מושלמת

והיא יותר יפהפייה!!! פצצה!!!!!!!! חבל שהיא הופיעה לזמן קצרצר..... יחי אדריאן המלכה..... מצדי שיעיפו גם את קייטי הבכיינית וגם את ג'נאשה..... היא בכלל לא יפהההההה, יש לה עיניים גדולות פחדדד

6565

New member
אדריאן יפה והכול אבל..

שהיא נפגשה איתם היא הייתה נראית כמו צ'ינו רק בלי השפמפם.... והיא הלכה למסעדת יוקרה עם איזה גופיה וג'ינס מה שמצביע על התנהגות מתנאשת כאילו היא לא שמה זין על שאר העולם.. והיא גם כל הזמן דיברה על עצמה!!! אדריאן-אני מאוכזבת מאוד...
ג'נאשה שולטת לנצח נצחים!!!!!!!!!!!

LiTALi A

New member
אררררר אנ'לא מאמינהההה../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

טוב אני חדשה פה אבל פשוט אחרי הפרק של היום לא יכולתי שלא להגיב... איך?! איך הם העיפו את ג'נאשה והשאירו את קייטי?! הקייטי הבכיינית הזאת כל פרק בוכה והכל... ועוד הם אמרו שהתמונה של ג'נאשה ממש יפה ושל קייטי נראית כמו דראג קווין... חחחח הם מעדיפים מישי מקצועית אבל לא הכי יפה שיש ושכל שניה בוכה על מישי שהיא פשוט מהממת שמצטלמת מצוין ויכולה ללמוד להיות יותר מקצועית... בעיני ג'נאשה בכלל הייתה הכי יפהה .. אז החלטתי להחרים את התוכנית!! עד שבוע הבא
ועכשיו לשאר הפרק
קמיל מעצבנת אותי ... ברמות!! היא חייבת לשנות גישה ומהר ... מסכנה מרסדס... היא כזאת חמודה ויפה...
שתרגיש טוב! וכשג'יי מנואל אמר לסיומארה לא לחייך... הוא התכוון שיש לה פה ענקי כמו של סוס.. אז עדיף לה לסגור אותו! מתי היא תבין? חחחחחח וואי כמה ביקורות יש לי...

הפרק.. ../images/Emo138.gif

קמיל- אני פשוט לא סובלת אותה! יש לה אישיות דוחה, למרות ש.. (בואו נודה) היא בין הדוגמניות הטובות שבחבורה...
קייטי- בהתחלה אהבתי אותה, אבל היא הפכה לבכיינית מדי, רואים עליה שהיא רק בת 18 ועדיין ילדה. אבל מה שכן אהבתי זה את החיקויים שהיא עשתה של כולן, הכי מצחיק היה החיקוי שהיא עשתה של סיומרה עם העיניים בולטות..
שרה- היא פשוט מדהימה לדעתי והיא באמת דומה לנג'לינה ג'ולי.
אפריל- אפריל חמודה, אבל כמו שהשופטים אומרים עליה- היא קצת קרה
יואנה- יואנה כזאת מאמייי!! אני אוהבת אותה!!
שנדי- שנדי מצחיקה אותי, שמחתי כשהיא ניצחה בתחרות, והיא צודקת, כל פעם כשאומרים עליה משהו אז הבנות עושות "Awww, שנדייייי" וזה מגעיל מצדן לדעתי..
סיומרה- אוקיי, סיומרה ממש מעצבנת! והיא כזאת חנפנית, כשהייתה את הארוחה עם אדריאן היא התחילה להתלהב ולהתחנף בטירוף..
מרסדס- בגלל שהפייווריטית שלי נופתה (ג'נאשה- ואני מאוד כועסת על זה!!
) מרסדס עכשיו הפייווריטית שלי! ממש ריחמתי עליה, היא צריכה להתמודד גם עם המחלה וגם עם כל שאר הדברים שהבנות צריכות להתמודד איתם וזה מלחיץ.. אבל לדעתי היא בין הטובות.. המנופה:
ג'נאשה- זה ממש לא הוגן שהיא נופתה!!
!!! היה לה צילום טוב והיא ממש התקדמה, וראו את זה!!! זה לא הוגן שתמיד זרקו לה את לפנים שהיא נמוכה!!
והדובדבן שבקצפת- אדריאן אהובתיייי!!! ממש שמחתי לראות אותה!!! ואני ממש שמחה שטוב לה ושהיא הפכה לדוגמנית אמיתית- מגיע לה כל כך!!

../images/Emo20.gifמה אני חושבת על המתמודדות../images/Emo20.gif

זאת הדעה שלי ככה שאל תהרגו אותי או משהו כזה
קמיל-לא מוצאת בה משהו מיוחד חוץ מהעיניים.גם ההתנהגות שלה מעצבנת לכל דבר יש לה מה להגיד.
קייטי-בהתחלה היא נראתה לי חמודה אבל לאט לאט ההתנהגות שלה נהפכה למעצבנת והתסרוקת של הרסה את היופי שלה והיא נראית לא משהו.
אפריל-רואים שיש בה יופי מיוחד,לא מוצאים הרבה כמוהה רק שהיא ממש שקטה ולא יודעים עליה כלום.
יואנה-לא ממש אוהבת אותה,היא נראית כמו משוגעת שברחה מבית חולים פסיכיאטרי,יש לה חיוך גדול ומוזר ועיניים ענקיות ומוזרות.
שנדי-היא האמת בהתחלה הייתה ממש מכוערת אבל הבלונד עשה טיפה טוב ושינוי יפה,אני לא ממש מתה עליה היא בסדר יחסית ליד חברות דוגמניות ממש יפות.
סיומרה-אני לא מבינה איך טיירה חושבת שהיא יפה
היא נראית ממש מוזר העיניים שלה ענקיות וככה גם השיניים והפה שלה,וההליכה שלה עם העיינים כמו של המסוממת...פריקי...
מרסדס-ממש חמודה ויפה,היא ממש טובה ולא רעה כמו אחרות(האאמממ)והיא ממש יפה גם.
גנאשה-חבל שהיא עפה היא הייתה חמודה ודווקא דיגמנה טוב. והאחת שאני הכי הכי אוהבת
שרה
-היא ממש יפה יש לה יופי מאוד מיוחד והיא מודל לחיקוי שלי,הייתי רוצה שבעוד כמה שנים אני יראה כמוה
.

בבקשה תביאי עוד תמונות של אדריאן!!!

תביאי עוד תמונות של אדריאן קארי אני מתה עלייה, ראית איזו יפה היא? יש לה פרופיל ממש טוב, היא נראית טוב
והיא מצליחה.. תראי מאודישן אחד מה היא נהייתה, מובילה קמפיין של יהלומים ונהייתה טופ מודל!! כפרה עלייה! אז תביאי תמונות שלה ואם את יכולה תרשמי מאיזה אתר חמודה... תודהההההההה ואם את יודעת מאיזו מדינה היא כל מיני דברים תרשמי לי תודה מאמי
בה ביי...

NaTaLiiiii

New member
יש לי תחושה ששנדי תנצח

אני חושבת שיש לה את האופי והאישיות הכי מתאימים- לא יותר מידי מתבלטת אבל גם לא יותר מידי שקטה בצד וגם המראה שלה מאוד מרשים והיא תמירה כזאת ויש לה פנים מאוד יפים ועדינים...גם יואנה מאוד נחמדה כזאת גם מבחינת אופי וגם מבחינת מראה -מראה טבעי כזה אותו הדבר כלפי שנדי שהיא כזאת טבעית ויפה ולא צריכה הרבה איפור...היא מזכירה לי את אליס מהעונה הקודמת השאר הם סתם בנות שהן אמנם יפות אבל מאוד פשוטות אין להם משהו מאוד מיוחד.. אני חושבת שעוד נראה את שנדי ואת יואנה בסוף...אני מקוה אתן כמובן לא יבות להסכים איתי:)

swirrrly

New member
אני מאוכזבת מאדריאן ../images/Emo118.gif

היא נראיתה לי פחות יפה מבד"כ ועם התנהגות די מתנשאת...

../images/Emo141.gifטיפה עזרה...

ראיתי את התוכנית עד הקטע שג'יי מנואל התחיל להפוך אותן לסלברטיז האלה.. מישהו יכול לספר לי
מה קרה אחר כך? אני יודעת שיש שידור חוזר...אני פשוט לא יכולה לראות אותו

למעלה