התוכנית השבועית

פרק טוב ביותר

קייטי הצחיקה אותי עם החיקוי שלה של סיומרה התמונה שלה יצאה טיפה כאילו היא בובה אבל טובה אבל היא ממש בכיינית בהתחלה היא נראתה לי בסדר אבל עכשיו היא בכיינית היא בוכה בכל פרק שנדי אחת מהאהובות עליי פעם היא התלבשה פחות יפה וגם הייתה פחות יפה מאז ששינו לה את השיער ושמו לה עדשות היא מדהימה יש לי הרגשה שבסוף זה יהיה היא ויואנה יואנה התמונה יצאה טובה והיא אחת מהאהובות עליי גם רק פעם היה לה שיער יותר יפה למרות שעכשיו לא נורא גם ג'נאשה היתה אחת מהמועדפות עליי גם לא היו צריכים להעיף אותה ממש לא היו צריכים להעיף את קייטי אפריל לא ממש יפה אני לא ממש רואה מה רואים בה קמיל ממש מעצבנת מזכירה לי טיפה את אבוני מהעונה הקודמת שרה היא מהממת למרות שהיא נראתה כמו לארה קרופט ולא ממש כמו אנג'לינה למרות שרגילים לחשוב על אנג'לינה רואים אותה כלארה מרסדס איזה תמונה טובה יצאה לה והיא גם יפה מסכנה שיש לה זאבת אדריאן ממש נחמד שהיא באה היא הייתה האהובה עליי עונה הקודמת טיירה לא אהבתי את הצמות בדרך כלל היא יותר יפה הזה שיש לו שיער בלונד פלטינה מזכיר לי כל הזמן את שחר חסון בטסי מגניבה עם הגלגלואנים שלה

purple rain2

New member
למה העיפו את ג'נאשה?! היא הייתה הכי

יפה שם... (טוב, היא ויואנה...) אוווווווווווף איתם

6565

New member
וואי איזה דפוקים חבר השופטים שם...

לגמרי דפוקים.. כאילו מה לעזאזל הם משאירים את קייטי ומעיפים את ג'נאשה?!?! ג'נאשה הייתה הכי יפה שם והם לא קולטים שבגלל שהם העיפו אותה הם מאבדים המון צופים שהיו בעדה!!! אז היא נמוכה ביג דיל.. ג'נאשה יותר יפה מהבנות בעונה השניה והראשונה (כולל אדריאן) וגם יותר יפה מטיירה ומג'ניס דיקנסון העקומה הזאת!!! הם דפוקים לגמרי.. דפוקים בשכל אני נותנת לחבר השופטים ציון אפס מאופס... ולמה הם בחרו את
יואנה להיות הטופ מודל הבאה של אמריקה?! היא רזה כמו שנדי אבל הרבה יותר מכוערת... אני אוהבת אותה רק בגלל שהיא רבה עם קמיל. חבר השופטים של הטופ מודל הבאה=
סורי אבל זה מה שאתם שווים... ג'נאשה שולטת לנצח נצחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את ה- ../images/Emo58.gifשמים בכותרת,לא בפנים!

אחרת מה החכמה? עד שרואים את הציור כבר רואים מה הספויילר. זה לא היה חכם במיוחד (או שזה סתם היה מרוע לב?)

לפי דעתי ג'אנשה (שהיא יפההההההה)

יותר דומה לאנג'לינהג'ולי מאשר שרה..כאילו שרה ממש יפה אבל את השפתיים והעיניים וכביכול מי שמזכירה יותר..זו ג'אנשה לא חשבתם על זה ? לא יודעת לדעתי...סלמה הייק זה היה ממש לא קשור...

CaMiLlE15

New member
נכון לגמרייייייייייייייי!!!!!!!!!!

תמיייייייייייד אמרתי שג'נאשה דומה לאנג'לינה!!!מהרגע הראשון!!!

ועל זה אני אומרתת!

היתההההה מתהההההההה להיות דומה לאנג'ילינה..! כאילו מה הקשר איך אתם משווים בכלל? לג'אנשה יש עיניים ענקיות עוד שניה יוצאות מהפרצוף !!!!!!!!

בבקשה תביאו לי את האתר על אדריאן!

אני פשוט חייבת את האתר עלייה! אז בבקשה ממכם תביאו לי!! תודהה..

למעלה