התוכנית השבועית

אויי הפרק של אתמול היה כזה מצחיק!!!

סיומרה הזאת הצחיקה אותי בטירוף!!!!!!!!! איך היא אמרה: "הלוואי שאני לא הצא דומה לה"....... וואי לא יכולתי! היא הייתה כלכך מצחיקה!

קורצה

New member
התגובה שלי...

אהבתי איך הם חיקו את ההליכה של בנות... סיומרה ממש ממש מכוערת שיסלקו אותה ולא את ג'נאשה!!! קייטי שתפסיק כבר לבכות!!! מרסדס איזה מהממת היא!!! מסכנה עם המחלמה שלה...

הפרק../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה אחלה פרק,אהבתי! נתחיל ב: אדריאן
-מכיוון שלא ראיתי את העונה הקודמת אז הופתעתי לגלות שהיא זו שזכתה כי היא ממש לא יפה לדעתי.ויותר מידי תופסת מעצמה!!! טיירה
-אהבתי את הצמות בראש!!! ג'אנשה
-ממש התאכזבתי שהיא עפה כאילוו אני לא מבינה למה היא עפה!!! מה רק בגלל שהיא נמוכה ?!???!!??אז מההההה?????היא מהממת1! אחת מהיפות שמה.. לדעתי היו צריכים להעיף את סיומרה או קייטי! סיומרה
-פשוט לא מתאימה לדוגמנות!! אמנם יש לה גובה מתאים והכל אבל הפרתוף שלה מכוער או יותר נכון הלסת של הסוס שלה והעיניים! כאילו אני לא מבינה איך קיבלו אותה לעזאזל?! חשבתי שיעיפו אותה על הפרק הראשון בכלל.. היא לא יודעת ללכת על מסלול יוצאים לה העיניים ובתצלומים היא לא מבינה שאסור לה לפתוח ת'פה או לחייך כי זה גועלללללל! קייטי
-בהתחלה עוד חיבבתי אותה.. אבל עכשיו היא מתנהגת כמו איזה ילדה בת 5... מה עובר עליה??!?!?? כל דבר היא בוכה!!!!!! היא לא מוכנה לקבל ביקורת..אם היא לא יכולה לקבל כאלו ביקורות אז שהיא תהיה דוגמנית באמת(נניח) איך היא תוכל להתמודד עם כל הביקרות??? שרה
-שרההההההה מההמת היא כ"כ יפההההה וסקסית! היא הכי אהובה עליי.. היא לא רבה עם אף אחד היא אפילו צוחקת על זה שבנות רבות שם בגלל זה אני אוהבת את הגישה שלה!! והחיקוי של אנג'ילינה ג'ולי היה מהמםםם היא באמת היתה דומה לה! לדעתי שרה הכי יפה שםםםםם..... יואנה
-יואנה אין הרבה מה להגיד על הבחורה. יש לה אחלה אופי והיא פשוט יפה..היא ממש פוטוגנית..אבל למען האמת אני לא אוהבת ת'גוף שלה.. קמיל
-קמילל אם מדברים דוגרי היא מהממת מבחינה חיצונית.. אבל באופי היא דוחה היא סנובית ותמיד מנסה להיות הצודקת וזה מעצבן..! אפריל
-בהתחלה חשבתי שהיא מכוערת אבל עם הזמן שמתי לב שהיא ממש לא מכוערת היא מיוחדת יש לה יופי מיוחד..והיא פשוט חמודה לא רבה אם אף אחדד :)) מרסדס
-חמודה אבל לא מספיק יפה בשביל להיות טופ-מודל אבל בכל זאת אני אוהבת אותה כי היא פשוט נשמה..ואני מרחמת עליה בגלל המחלה :(( שנדי
-אני שונאת את זה שהבנות מתייחסות לשנדי כמו לאיזה מסכנה מכוערת "אווו שנדי".. כי היא ממש לא היא יפה טבעי (רק הגוף מכועררר) קצת ללמוד ללכת והיא תהיה אחלה דוגמנית לדעתי! וזהו אין לי מה להגידד יותר :)))

CaMiLlE15

New member
הפרק...

היה אחלה פרק! לטיירה יותר מתאים פזור אבל... אהבתי את המעצבת שהן באו אליה..איזה מצחיקה חחח...אה כן קראו לה בטסי חחח שכחתי...
אדריאן באמת הייתי קצת מרוחקת כזאת...לא הטומ בוי מהעונה הראשונה...אבל בסך הכל ראו אותה רגע וחצי ולא נראה לי שהיא באמת השתנתה לרעה...כי למי שיש באמת לב טוב כמו לה,לא ישתנה ולא ישתחצן ב-ח-י-י-ם! וקייטי ממש ממרגיזה....איזו חמודה היא היתה בהתחלה... אבל עכשיו...בעע

למעלה