חדשות, עדכונים ושאר ירקות

Majestic12

New member
יום ראשון, ה- 27/11 וידאו-צ'אט

להזכירכם, ביום ראשון ה- 27/11, בין השעות 17:00 - 18:00, אקיים באתר NRG, וידאו-צ'אט בנושא העבמי"ם בכלליות, ובכל הקשור למרכז לחקר עבמי"ם ולכנס הארצי ביום חמישי הקרוב (ה- 1/12).

כריסטין

New member
כתבה במעריב על עב"מים ../images/Emo112.gif

מישהו קרא את הכתבה במעריב ? לדעתי זו כתבה דיי מעניינת נושא הכתבה - פול הלייר לשעבר שר ההגנה וסגן ראש הממשלה הקנדי טוען כי חייזרים מבקרים עכשיו בכדור הארץ , "עב"מים הם עניין מציאותי ואמיתי ממש כמו מטוסים שטסים מעל ראשינו ומודאג ממלחמה בין גלקטית אם תפרוץ" .

Majestic12

New member
עוד יומיים לכנס הארצי...וגם ../images/Emo188.gif

בעוד יומיים יתקיים, בספריה הציבורית בנתניה, הכנס הארצי של המרכז לחקר עבמי"ם. והנה - נפל בחלקנו להתבשר על אירוע עבמי"ם נדיר ומעניין שאירע השבוע - חם חם מהתנור של החוצנים והעבמי"ם !!! פרטים מלאים יינתנו לבאי הכנס..... אל תפסידו - הכנס הבא רק בעוד חצי שנה...

D A R E L

New member
היום ב10!!! תיקיקם באפלה!!1

ערוץ הסרטים!!!!!!!!!1 אממממממממממממממממממממממממממממממממ

Majestic12

New member
להזכירכם - הכנס הארצי ב- 1/12 ../images/Emo188.gif

להזכירכם - השבוע, ביום חמישי ה- 1/12/2005, ייערך הכנס הארצי של המרכז הישראלי לחקר עבמי"ם (WWW.UFOISRAEL.ORG). הכנס ייערך בין השעות 18:00 - 21:00, בספרייה הציבורית בנתניה - שד' בנימין 60 (5 דקות הליכה מהתחנה המרכזית). במקום ישנה תחבורה ציבורית לכל כיוון, ובנוחות מירבית. לכנס מוזמנים גם מי שאינם חברים במרכז, והוא פתוח לכל מי שמתעניין בתופעת העבמי"ם. דמי השתתפות: 40 ש"ח בלבד, לכיסוי העלויות. ראו זאת כהזמנה לכולכם !!!!!

Gilliana

New member
זה נכון וזה בדרך...

מה שמעכב את העניינים שם כרגע הוא המו"מ בין כריס קארטר לחב' פוקס. תעכוב אחרי פורום "תיקים באפלה" - אני מפרסמת שם כל עדכון בנושא ברגע שיש כזה.

Majestic12

New member
צריך להתאזר בסבלנות...

מדובר באירוע די נדיר, שנפלה לי הזכות לתעד ולחקור. בפעם האחרונה, אירוע כזה אירע רק בסוף שנות התשעים. מאחר והייתי שותף לחקירת האירוע, ואני חתום על מסמך משפטי מגביל ביותר (בשל התעניינות כל כלי התקשורת בארץ), הרי שאין באפשרותי לחשוף פרטים נוספים כרגע. אנו ממתינים לאישור סופי, כך שנוכל לחשוף את האירוע בכנס.

pcp1

New member
שמע יש פה משהו מאוד מעניין

האם אחריי הכנס תוכל לעלות את זה פה או באתר של המרכז כי לא כולם יוכלו לבוא לכנס

Majestic12

New member
זהו בדיוק...

אנחנו מחכים לאישור סופי של הגורם המשפטי המוסמך לטיפול במקרה, כך שנוכל להעלות הכל גם לאתר, ןלפרסם את המידע לציבור. (כרגע הכל חסוי) מקוה שזה יהיה מהיר.

pcp1

New member
כולנו מקווים שיאושר

רק דבר אחרון אם מותר לך למסור האם זה עוסק בחוצנים או בפיעילות סודית של צבא או גוף ממשלתי כל שהוא

כריסטין

New member
אולי תתן לנו רמז על קצה המזלג ?

זה קשור אולי לבומים שנשמעו בארץ והרעידות בזמן האחרון בארץ?

כריסטין

New member
אבל לא כולם יכולים להגיע לכנס...

אז אולי תזרוק לנו עצם
זה מאוד מסקרן אותי

Majestic12

New member
הכנס...

1. כפי שכבר כתבתי, במידה והכל יאושר, האירוע יסוקר גם באתר וגם בביטאון הקרוב. 2. לא ניתן לזרוק עוד עצמות...בכל מקרה, הראשונים לשמוע על האירוע, יהיו באי הכנס מחר בערב.

למעלה