חדשות, עדכונים ושאר ירקות

כריסטין

New member
אגב יש לי שאלה אליך בנוגע לבומים

אם אתה טוען שהבומים מפעולה צבאית ואף ציינת זאת באתר , אז למה בכלל כתבת על כך באתר ? הרי אם אין קשר להופעת עב"מים אז למה לערבב שמן ומים ?

Majestic12

New member
הבומים...

החלטתי להעלות את הנושא לאתר, מפני שבפורום הרשמי של המרכז, היו שקישרו את התופעה לעבמי"ם, ואף התפתח דיון מעמיק על נושא המטוסים החמקנים והטכנולוגיה החוצנית. מאחר וגם מדובר בתופעה שלא הוסברה (אני מניח שהיא צבאית..אבל אין הוכחות), הרי שיש סיבה לפרסום המידע במרכז לחקר עבמי"ם.

Gilliana

New member
בהחלט

כמו שחנן אמר, ישנה סבירות גבוהה שהגורם לאותם בומים הם אכן מטוסים "לא קונבציונלים" שכנראה פותחו בעזרת מה שנקרא reverse engineering של טכנולוגיה חוצנית. חנן, אולי תוכל לעזור לי עם המינוח הנכון בעברית? האם זה "הינדוס לאחור"?

חפY

New member
שאלה ל- Majestic12

האם ה"דבר" הזה אמור לשנות את אמות הסיפים בחברה הישראלית, או שזה בסדר גודל בינוני (כמובן, אם אתה לא יכול להגיד- אל תגיד). זוהי בסך הכל שאלת תם.

Majestic12

New member
אני מקווה שנקבל אישור...

בכל מקרה - ברגע שנקבל אישור, המידע יופץ גם באתר המרכז...

Majestic12

New member
לא להגזים. ../images/Emo13.gif זהו אירוע נדיר, אבל.

לא צריך ליפול על הרצפה.... מה שמעניין הוא,שאירוע מסוג זה כבר לא ארע בארץ כמה וכמה שנים...

כריסטין

New member
אם כבר ציינת את שנות ה-90

אז מה שעולה לי לראש זה שבשנות ה90 התרחש גל עב"מים , האם יתכן שגל עב"מים נוסף כבר כאן?

אוף חנן... למה בנתניה?! ../images/Emo4.gif

אני מתה להגיע(!), אבל נתניה קצת רחוקה לי...
שכחתם שיש גם סטודנטים (כמוני) שכל הנסיעות האלה לא בדיוק מסתדרות להם עם הלימודים. למה אי אפשר לערוך את הכנסים האלה במקום נגיש כמו ת"א למשל?

Majestic12

New member
לשאלה - למה בנתניה...

1. חלק גדול מחברי המרכז מתגוררים בצפון הרחוק (מעלות, כרמיאל, חיפה וכ"ד). 2. חלק מתגוררים במרכז הארץ. מסקנה - מצאו מקום טוב באמצע, עם גישה נוחה ותחבורה נוחה לכל כיוון. כך יכולם להגיע אנשים ממטולה וגם מירושלים ורחובות...

pcp1

New member
זה אושר????

לפי מה שאני זוכר בשנות ה90 היה עבם שנצפה מהצפון עד לאזור המרכז אבל בטח זה לא קשור לזה

pasiava

New member
שאלה

אתם כבר יכולים לספר לנו מה היה?
סיפרו בסוף בכנס על המקרה?

Gilliana

New member
קראתי גם קראתי

אני רק מקווה שלא נשמע בעוד זמן מה שהאיש מצא את מותו בנסיבות מתמיהות בדומה לשר ההגנה האמריקני לשעבר, פורסטל.

למעלה