הגיע הזמן ששאר האנשים יחפשו את האמת . די לעטוף את המציאות בכיסוי ישן .
כ כריסטין New member 28/11/05 #12 הגיע הזמן ששאר האנשים יחפשו את האמת . די לעטוף את המציאות בכיסוי ישן .
M Majestic12 New member 28/11/05 #14 הכתבה כבר הופיעה... הכתבה המקורית נמצאת כבר כמה ימים באתר המרכז...
כ כריסטין New member 29/11/05 #15 לא שמתי לב , זו כתבה הכי מעניינת בשנה האחרונה בתחום העבמים כי כאן מדובר על אדם בתחום הפוליטי שחושף את התופעה באופן גלוי .
לא שמתי לב , זו כתבה הכי מעניינת בשנה האחרונה בתחום העבמים כי כאן מדובר על אדם בתחום הפוליטי שחושף את התופעה באופן גלוי .
R royassis New member 29/11/05 #16 היו עוד מקרים כאלה .... אבל הם לא ממש חשפו כלום אין להם הוכחות להראות לציבור
G gozlan8 New member 29/11/05 #18 ../images/Emo22.gifכריסטין עיון יומיומי קצר באתר יחשוף בפנייך את "החדשות האחרונות"
ש שמוליק 051 New member 29/11/05 #17 כתבו על זה גם בוואלה האמת התגלתה סוף סוף. אחרי כתבה כזאת איך אפשר לא להאמין
ש שמוליק 051 New member 29/11/05 #21 מה?!?! על מה אתה מדבר??../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני האמנתי בעבמים מאז ומעולם, ואף פעם לא ירדתי על מישהו שמאמין בעבמים. מה נתן לך את הזכות להגיד כזה דבר???
מה?!?! על מה אתה מדבר??../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני האמנתי בעבמים מאז ומעולם, ואף פעם לא ירדתי על מישהו שמאמין בעבמים. מה נתן לך את הזכות להגיד כזה דבר???
R royassis New member 29/11/05 #22 ירדת פה על אנשים...... "אוי אוי אוי ראיתי נקודה אדומה בשמיים אמא'לה אני כל כך מפחד, מה אם זה עב"ם" זה רק ציטוט אחד היו לך עוד
ירדת פה על אנשים...... "אוי אוי אוי ראיתי נקודה אדומה בשמיים אמא'לה אני כל כך מפחד, מה אם זה עב"ם" זה רק ציטוט אחד היו לך עוד
ש שמוליק 051 New member 29/11/05 #23 הרי ברור שזה היה בצחוק ואיך אפשר להעלב מדבר כזה, אבל לא משנה אם מישהו נעלב אני מצטער מאוד.
R royassis New member 29/11/05 #24 היא התייחסה לאותו דבר ברצינות ואתה צחקת עליה איך אתה חושבת שהיא תיקח את זה
ח חרפושית ורודה New member 30/11/05 #28 חבר'ה מספיק עם זה. אם יש לך משהו להגיד לשמוליק על ההתנהגות שלו,שלח לו מסר.
G Gilliana New member 27/11/05 #3 תודה על התזכורת ../images/Emo13.gif אשתדל להיות נוכחת, למרות שאני לא יכולה להבטיח. בכל אופן אני בטוחה שיהיה מאד מעניין!
תודה על התזכורת ../images/Emo13.gif אשתדל להיות נוכחת, למרות שאני לא יכולה להבטיח. בכל אופן אני בטוחה שיהיה מאד מעניין!
כ כריסטין New member 27/11/05 #4 אפשר לקבל לינק ישיר לצ'אט ? במקום לחפש באתר NRG , כך יוכלו הגולשים מהפורום להגיע ישירות לצאט . בהצלחה בשידור אנחנו איתך!
אפשר לקבל לינק ישיר לצ'אט ? במקום לחפש באתר NRG , כך יוכלו הגולשים מהפורום להגיע ישירות לצאט . בהצלחה בשידור אנחנו איתך!