סרטונים, וידיאו, וכו'

Hieros Gamos

New member
אה נכון הספקתי לשכוח את זה מאז

שאמרתי את זה אתמול. הממ. לא! אנחנו לא! אני רוצה לראות האוס
 

neurotica

New member
אני חושבת שג'יי לנו שבערוץ 3

בYES הוא בפיגור של שבוע-שבועיים, אז פשוט צריך לעקוב.
 

Benjamin Turner

New member
אבל עכשיו בכלל משודרים "פרקים

נבחרים". מה זה אומר? אם מישהו מכם יודע מועד יותר מדויק או שעולה במקרה על השידור של התכנית, אנא הודיעו זאת בפורום
 
../images/Emo44.gifסרטונים, וידיאו, וכו'../images/Emo44.gif

אגב, אני לא אהיה פה לפתוח את שרשור הפרק השבועי במוצ"ש [אני נוסעת מחר עד יום ראשון], אז מי שרוצה יכול לפתוח במקומי
 

lovely max

New member
בלופרים של האוס ../images/Emo44.gif../images/Emo70.gif

היישר מהדיוידי של העונה השניה. זה כל כך טוב!
 

Benjamin Turner

New member
יו כל כך חמוד ומצחיק ../images/Emo23.gif

סילה וורד מתחנחנת בצורה מעצבנת למדי, ג'ניפר מתוקה כרגיל, ג'סי משעשע באופן מפתיע (עכשיו צריך רק לעבוד על צ'ייס
), ו... רק בדעתי עלה שרומן בין ליסה אדלשטיין ליו לורי יכול להיות מגניב, או שזו ההשפעה של who's your daddy?
בכל מקרה, תודיות מרובות על הקישור, ואם יש לך/למישהו אחר קישורים לאקסטרות נוספות, אשמח אם תעלו אותם לכאן (רק עד שהדיסקים יגיעו, והDVD/הטלויזיה יתוקנו/יוחלפו).
 
../images/Emo4.gif

"שרומן בין ליסה אדלשטיין ליו לורי יכול להיות מגניב, או שזו ההשפעה של who's your daddy?" בשביל מה זה היה טוב??
 

Benjamin Turner

New member
מה עכשיו? זה לא ספוילר! אין שום

רומן או אפילו רמז לרומן בין קאדי להאוס בwho's your daddy! באמת נראה לך שאני עד כדי כך מרושעת? די כבר עם הרגישות הזו, לא צריך להגזים.
 
את זאת שעשית את ההקשר!

לא אני! אני לא מבינה למה אתם חייבים לפזר הערות סמויות ברגע שאתם רואים פרק. ואם אין קשר אז למה הזכרת את זה בכלל?
 

Benjamin Turner

New member
הזכרתי את זה כי יש סצינות של האוס

וקאדי בwho's your daddy. אלה לא סצינות רומנטיות, פשוט מראים משם קטעים בסרטון הבלופרים והיה נדמה לי שיש אינטראקציה די מגניבה לא רק בין האוס לקאדי אלא גם בין יו לליסה, זה הכל. זה בערך כמו שאכתוב שsafe גרם לי לחשוב על רומן בין יו לרוברט (no offence, טל, זה רק לצרכי הדגמה
). האם זה ספוילר? אני לא "מפזרת הערות סמויות", אני פשוט חולקת את מחשבותי המטופשות, מתוך הבנה שסמוי=לא גלוי=לא אמור להפריע למי שלא יודע על מה אני מדברת. זה פורום האוס, איפה אני אמורה להזכיר דברים שקשורים להאוס אם לא כאן? הרגישות הזו... אלוהים, get a grip. אף אחד לא מנסה להרוס לך, ובטח שלא אני. אני מבינה את הטינה כלפי ספוילרים בלתי מסומנים, אבל הערות נטולות פשר, שמות דמויות (ועוד כאלה שהאוסופילים המציאו), תמונות בלתי מספיילרות של השחקנים מסצינות שבמקרה משתייכות לעונה השלישית אבל יכלו באותה מידה להיות חלק מכל עונה אחרת... מה כל זה מפריע לך?
 
...

תשמעי, ברגע שאת כותבת כזה דבר, למי שלא מבין זה נראה כאילו זה ספוילר. אין לי כוח להתווכח על זה, ביקשתי כבר שתסמנו כל מה שקשור לפרקים שעוד לא שודרו בדיוק בשביל שאני לא אצטרך לדאוג האם דברים כאלה הם ספוילר או לא, אבל אני לא יכולה לגרום לך לעשות שום דבר שאת לא רוצה אז שכחי מזה.
 

Benjamin Turner

New member
אבל זו בדיוק הנקודה...

אני מסמנת כל מה שמהווה ספוילר. את יכולה לצאת מנקודת הנחה שאם אני כתבתי את ההודעה והיא אינה מסומנת-אין בה ספוילר (אמנם התפלק לי פעם אחת משהו שהבנתי שיהווה ספוילר לאחרי שתצפו בno reason, אך זה לא קורה לי בדרך כלל וגם אז ביקשתי מיד מנעמה למחוק).
 
בסדר,

אז אני יכולה לסמוך עלייך שתסמני ספוילרים, אבל מלכתחילה הבעיה שלי לא הייתה איתך אלא עם נוסח ההודעה.
 

lovely max

New member
הפספוסים

האהוב עלי: "?Oh motherfucker *sigh* ........ *realize* Oh! I'm... What" אני מתה על זה שהוא עובר מהאוס לעצמו במהירות האור, איך, דאמיט, איך? והמבטא האמריקאי הלא האוסי שלו
! ובכמה קטעים בסוף הוא עשה כמה תנועות של ג'ק ספארו! והקטע עם צ'ייס! איך הוא נהנה מהזדמנות לצעוק עליו קצת. "!son of a bitch"! "antipodean bum fluff"
איך רואים שהוא תכנן את זה מראש שבועות (מאז שהוא קיבל את התסריט וראה שהאוס צריך לצעוק על צ'ייס!) ג'סי גם נדבק מזה באיזשהו שלב
"ooh I don't know why I said that". זה היה כה מצחיק ומקסים..אבל קצר !
 

lovely max

New member
עוד לא הגיעו אקסטרות אחרות

אבל שבריר משהו: מהפרשנות של דיוויד שור וקייטי ג'ייקובס על autopsy מסתבר שג'ניפר מוריסון ויו לורי אלתרו את הקטע עם התה (שהוא מגיע מצונן למשרד וקמרון קופצת להכין לו תה, והוא אומר לה "מה זה לעזאזל" והיא אומרת "ג'ינג'ר" והוא "לא רע.") כנראה שהאקסטרות לא משמעותיות (מעבר לפספוסים), בדיוק כמו בדיסקים הקודמים. ואני לא מבינה את ההגיון בזה, כי האקסטרות זה בדיוק המקום להרחיב ולשפוך אור ולעשות את הקניה של הדיוידי שווה. טוב, אם בשנה הבאה יהיו עוד פספוסים ובשנה שאחריה זה יספיק לי :)
 
למעלה