סרטונים, וידיאו, וכו'

Benjamin Turner

New member
ג'ינג'ר ואגוז שחור, אאל"ט

הם באמת אילתרו את זה? זה כזה קטע חמוד
, מאלה שהרצתי הלוך-חזור שוב ושוב כדי לראות את ההבעות של יוּ. אגב, את יודעת במקרה אם יוּ במקרה היה מצונן בפרק הזה, או שקדחת השחת שלו היתה במקור חלק מהתסריט? צודקת לגבי האקסטרות (אם כי יש רק דיסק קודם אחד, לא?). לא שזה ימנע ממני לקנות את הדיסקים
, אבל בכל זאת. עם ג'סי בבלופרים הכי מצחיק לדעתי היה שהוא אומר your fucking vicodin pills.... במקום your damn vicodin pills... ואז כזה תופס את עצמו ואומר oooh, I shouldn't have said that או משהו בסגנון
יוּ היה מתוק, מקסים ומצחיק כמעט בהכל, עם הקולות והצפצופים האלה שהוא משמיע (בדיוק כמו האוס!) ובכלל, אנחנו צריכים עוד! עוד בלופרים, אנשי הפקה קמצנים שכמותכם! ובאמת שמתי לב שהמבטא שלו כשהוא לא האוס... שונה. לא בריטי, פשוט כמו-אמריקאי שונה. אה, ורן, הרי לך קליניק הורס (מ-autopsy, זה עם הבחור שרוצה לגרום לרבקה להרגיש גמוטליכט
. האוס מדבר יידיש!), וכך גם הקליניק ב-deception (זה עם הריבה כאמצעי מניעה, שבו ממש איבדתי ריאה מרוב צחוק). עוד ארבעה פרקים to go...

lovely max

New member
כן, הרי ברור שהיו המוניייי פספוסים

עם כל המונחים הרפואיים והמילים הארוכות האמריקאיות והג'אגלינג. אין לי מושג אם יו היה באמת מצונן או לא, סביר להניח שלא. תארי לעצמך, לא מספיק לשחק במבטא אמריקאי, צריך לעשות מבטא אמריקאי מצונן!

Benjamin Turner

New member
ואני דווקא חשבתי שזה מין פתרון

תסריטאי לצינון אמיתי שלו
(משהו כמו הפתרון ליד השבורה של ג'ואי בעונה השלישית של חברים).

neurotica

New member
-נדחפת-

מה עשו עם היד השבורה של ג'ואי? ואיך זה שאני לא זוכרת את זה? :S

Benjamin Turner

New member
מאט לה-בלנק שבר את היד, אז הכניסו

את זה לתסריט (נדמה לי שזה היה בtow the jam-בסצינה שלפני שיר הפתיחה צילמו את צ'נדלר בסלון שומע את ג'ואי קופץ על המיטה בחדר ואז נופל ומקבל מכה, ובסצינה הבאה כבר היה לג'ואי מתלה כחול). זה בסדר, זו לא עונה ממורבילית במיוחד. בדיוק אז מתיו פרי התמכר לויקודין (הום
) והיות שהוא הקומיקאי המוצלח ביותר מבין השישיה והמוביל הכמעט-רשמי של הסדרה, העונה השלישית טובה פחות מהאחרות בחמישיה הראשונה.

neurotica

New member
אוו, לא ידעתי את זה.

ידעתי שהוא היה מכור למשככי כאבים, פשוט לא ידעתי באיזה עונה זה היה. אבל זה באמת נשמע הגיוני בנוגע לעונה השלישית. מידע מאחורי הקלעים זה מגניב. ^^

למעלה