עונה שניה- פרק ראשון

sisty

New member
סליחה על הבורות../images/Emo122.gif

אבל מתי מתחילה העונה

SummerSpirit

New member
לא אהבתי את בתאני ואת קמיל

יותר מדי שוויצריות, יותר מדי ביקורתיות על הפרק הראשון. לעומת זאת, קייטי חמודה והת'ר מ-מ-ש יפה וגם אני אוהבת את הבחורה הזאת עם התלתלים והגומות חן.

יעל מהררררר לפה... המון אי הבנות

העונה השנייה התחילה ממש ממש במפתיע.. אני מעבירה כזה לערוץ שלוש פתאום אני רואה את בנות מהעונה השנייה היהיתי בשוק!!!! :-* ממש!!! עכשיו רציתי לדעת זה שידור חוזר או שהעונה תהיה ביום שישי??? ומתי יהיה שיעור חוזר??? יווווווו יש שם כמה מה זה זונות!!
הקמיל הזאת יש לה יופי מסוים אבל היא זונההההה ברמות!!! נראה לי קוראים לה קמיל... פאקקק איזה זונה!!!

moomita

New member
טוב יש שידור חוזר

מחר בסביבות 17:00 אבל תסתכלי בעיתון או משהו לבדוק ...

הממ

רובן מכוערות. בכלאופן, רק כמה נראו לי 'בסדר' כאלה. ג'ינאשה (o_O), קייטי ושרה. הו וול

תקווה4

New member
האאאאאא שרהה!!!!

איזה כיף לראות אותה היא כזאת מהממת!!! ומסכנה גנאשה!! אני מתה עליהה היא ממש יפה!!

veish

New member
ממ אני לא קשורה לפורום

אבל ראיתי אותו בשער של האתר! ונכנסתי! וגם אני רואה את זה! וחברה שלי הרסה לי הכל וגילתה מי מנצחת...! וזו זאתי שהכי יפה שם

EvanescencE3

New member
ואיי פרק מאוד מאוד חמוד

דבר ראשון טיירה חמודה את מי שאני הכי לא אהבתי זאת קמילה האי יותר מידי התלהבה היא פשות רובין2 יואנה היתה פשות מהממת לדעתי היא ממש ממש יפה ממש ריחמתי על ג'נסיקה מתי שהיא בכתה וזה וזה אבל היא ממש יפה וגם כל הקטע עם הקללות חח הצחיק אותי והפרצוף שלה מתי שהיא עמדה מול השופטים אבל היא מאוד יפה אנה היתה מאוד מאוד יפה לדעתי חבל שהיא לא הצטלמה אפשר להבין אותה אבל ....היא יאצה היה פרק מאוד חמוד הבנות שאני רוצה שיצאו הם ...קמילה ומרצדס על ההתחלה לא אהבתי אותם אבל יואנה מהממת

העונה הראשונה תמיד תהיה יחידה במינה

העונה השנייה תלך להיות מותחת ומלאת אתגרים כן אבל אין כמו העונה הראשונה ואדריאן הנשמה. טיירה, לא ריחמה על אף הבנות ושלחה אותן כבר לתצוגת האופנה ואח"כ לתצלומיים ב"עירום"!! הבנות,לדעתי, לא משהו... יואנה ממש יפה והיא שווה את זה אחרי שהורידה הרבה קילוגרמים ויש את שנדי, יש לה יופי מיוחד אבל לא ממש רואים אצלה. סיומרה, יש לה בעיה בעיניים או שאני רק טועה??

jackmcfarland

New member
לא נכון!

אני כבר ראיתי את כל העונה השנייה ולדעתי היא הרבה הרבה יותר טובה מהראשונה! הפוטו שוטס הרבה הרבה יותר מקוריים ומגניבים והבנות הרבה הרבה יותר מוכשרות....בעונה הראשונה רק אדריאן ואליס היו ממש מתאימות לקוטור דז'ור ופה יש איזה קבוצה של 6 שנות שממש ממש טובות! השופטים פחות טובים הפעם...העיקר שג'ניס נשארה!

אמ.

את ג'נאשה (ככה קוראים לה כן?) הכי אהבתי.. היא הכי מצחיקה שם
(וגם הכי יפה, נראה לי) גם את שנדי, כי היא לא דומה לכולן שם. הבלונדינית (שאמרו שהיא "plus size" כן ממש) ממש עצבנה.. היא כל הזמן ירדה על כולן. וקמיל הזאת מזכירה לי את רובין מהעונה הקודמת.

../images/Emo44.gifיש לי בקשה מכולם../images/Emo70.gif

אם אתם רוצים לכתוב משהו על העתיד, על דברים שלא קרו עדיין כמו מי תנצח וכו' או לכתוב ספויילר או פשוט לשים את הסימן
בכותרת. תודה

Johanna1

New member
הפייבוריטיות שלי..

יואנה- אני נורא אוהבת את הסגנון שלה. זה ברור שהיא יפיפייה, אבל היא גם נראית אינלטיגנטית ואני אוהבת את סגנון הלבוש שלה.. שנדי - אני חושבת שהיא יכולה להשתפר מלא בתוכנית... היא צריכה ללמוד ללכת, לבנות ביטחון עצמי, ולפתח קצת חוש סגנון (כי היא בכל זאת תעבוד באופנה). אם יהיו לה את כל הדברים האלה היא תוכל בקלות לעשות תצוגות קוטור של שאנל וכו'.. שרה גם יפה... חוצמזה אני לא מתלהבת מכל הבלונדיניות ומהקמיל הזאת, שנראה לי תהיה רובין מס' 2.

למעלה