עונה שניה- פרק ראשון

../images/Emo99.gif איליסססס!!

אוי, אני מתגעגעת לבנות מהעונה הקודמת..
באמת מעניין לדעת אם אחת מהבנות יבקרו.. הנה כמה תמונה של ג'נאשה

7a

New member
מה שאני חושב על הפרק..

למרות שאני יודע מי המנצחת..ואת מי העיפו באיזה שלב.. אני יכול להגיד שמהפרק עצמו[גם בלי כל האינפורמציה שלי..] הייתי מתרשם מיואנה, שנדי, מרצדס ואנה[ אצל אנה זה לא הכי בגלל המראה זה יותר בגלל ההתנהגות האמהית, הטובה ואדיבה שלה..] ליאונה יש ]שוט פנים מדהימות!! השפתיים שלה כ"כ מושלמות, הכל אצלה בפרופורציה פשוט מדהים! לשנדי, למרות שהבליטו אותה בתור החנונית של העולם, יש פנים מדהימות וגוף פשוט מושלם לדוגמנית צמרת..היא בטוח תגיע לשלבים הסופיים אבל היא לא תיבחר כי אין לה מה שיש לכל הדוגמניות שבוחרים בתוכנית וזה את הדבר המיוחד בפנים..לא שאני אומר חלילה ששנדי מכוערת-להפך היא מדהימה! אבל עזבו לא נכנס לזה יותר..שאני לא יפלוט דברים בטעות..=) מרצדס פשוט יפהפיה! היא נראית ילדה שובבה מצד אחד אבל מצד שני היא פשוט מדהימה ביופי שלה! יש בה משהו מאוד מיוחד.. אהה וג'נסיקה או איך שלא קוראים לה סתם מלכת דרמה!! כל התוכנית התמקדו בה כי המפגרת לא התעוררה! אפילו שניסו להעיר אותה! אה והיא גם הייתה מורעבת ורעה..ואת זה היא אמרה על עצמה! היא לא יפה במיוחד-סתם עוד אחת והיא מאוד נמוכה! וסורי שאני הורס כי אני פשוט שונא אותה!! ספויילר[שאין ברירה אלא להגיד אותו..] היא עפה שלישית! מגיע לההה מעצבנתתת! טוב זה הכל לבינתיים לא התייחסתי לאחרות כי לא התרשמתי מהם..וגם השופטים =) ביבי והמשך יום נעים!

תקווה4

New member
../images/Emo58.gifלא היא לא..

היא לא עפה 3 היא עפה 4 וזה היה כל כך כל כך מעצבן היא כזאת יפה ומצחיקה היא עשתה לי תתוכנית זה היה ממש חבל ציפיתי שהיא תשאר הרבה יותר.. טוב נו יש את שרה:)

7a

New member
../images/Emo58.gif ותגובה..

את צודקת ב-100% היא עפה רביעית..טעות שלי חחח ושרה עפה שביעית..אבל איך היא הצטלמה יפה בתור אנג'לינה ג'ולי! פשוט יפהה!! חבל שהיא לא יודעת להצטלם כמו שצריך לתמונת יופי..[זה התרגום בעיברית חח] בבי

ורד דפ

New member
אויי שיטטטטט../images/Emo5.gif

פספסתי את הפרק הראשון..
יש שידור חוזר מתישהו?? אוף איזה ביאוססססס
היה יפה?

עוד מישהו שם לב שבת'אני הזאת

היתה נורא דומה לג'יזל (מהעונה הקודמת) בצילומי עירום? o_O

ortallosh

New member
אנשים פליז תגלו לי מי זוכה?

והעונה השלישית תגיע לערוץ 3?

גיליLOVE

New member
איזה פרק!!!

טוב אז ככה...על ההתחלה חשבתי שג'אנאשה מעצבת רצח!! "אז אני לא יקבל אוכל?" דיי להתלונן!!תגידי תודה שאת בטלויזיה!! אנה-טוב אז אני אישית מבינה אותה!יש לה בעל ויש לה ילד.איזה אמא תרצה שבעוד 10 שנים חברים של הבן שלה יגידו לו "ראיתי את אמא שלך ערומה!!" אבל מצד שני כשבאת לתחרות אז ידעת מה מצפה לך.... וואי מה שממש הפתיע אותי זה כבר על הפרק הראשון היה להם תצוגת אופנה וצילום בערום!!חח בעונה הקודמת הערום הגיעה רק בסוף. טיירה קצת עיצבנה אותי עם הפרצופים שלה בהטחלה...כאילו ברור שהם לא ילכו בסדר!!הם פעם רישונה על מסלול!! ג'ניס-בד"כ אני שונאת אותה רצח!!אבל בפרק הזה!!!חחח איזה קורעת!! איך שהיא הסתכלה על אנה!!!ואז הפילה תראש על השולחן! חח כאילו חשבה לעצה "אוי הינה עוד אחת!!". בתכל"ס ניראה לי שיהיה עונה סבבה!!

איזה מ-נ-י-א-ק-י-ו-ת-!!!!

הן ממש ממש מגעילות!!מה הן לא העירו אותה?!?!מסכנה ג'נשוש!
אני עדיין אל זוכרת ת'שמות אבל הייתה שם אחת מזו חננה....כאילו WTF את עושה שמה?!?!טיירה הכל טוב??למה בחרת אותה גוד דאמ יט?!?!

../images/Emo44.gifאל תשפטו כ"כ מהר..

אתם עוד לא מכירים את האופי שלהן ואין לכם מושג מה יהיה
והתמונה שאני מוסיפה היא בנושא

לולונת1

New member
הקטע שלא העירו את ג'נאשה...

אני לא חושבת שזה היה יפה מצידם במיוחד לא אחרי שהיא עזרה לזאת עם הפנים הסיניות בהתחלה אבל היא שאלה את הבנות במכונית אם הן יחכו לה אם היא תלך להביא את ג'נאשה וברור שהן לא היו מחכות אז היא פשוט דאגה לעצמה זה לא אומר שהיא כלבה או משהו חח אגב בקטע של "בפרק הבא" הראו אחת נופלת על המסלול מישהי ראתה מי זאת הייתה?

למעלה