מה שאני חושב על הפרק..
למרות שאני יודע מי המנצחת..ואת מי העיפו באיזה שלב.. אני יכול להגיד שמהפרק עצמו[גם בלי כל האינפורמציה שלי..] הייתי מתרשם מיואנה, שנדי, מרצדס ואנה[ אצל אנה זה לא הכי בגלל המראה זה יותר בגלל ההתנהגות האמהית, הטובה ואדיבה שלה..] ליאונה יש ]שוט פנים מדהימות!! השפתיים שלה כ"כ מושלמות, הכל אצלה בפרופורציה פשוט מדהים! לשנדי, למרות שהבליטו אותה בתור החנונית של העולם, יש פנים מדהימות וגוף פשוט מושלם לדוגמנית צמרת..היא בטוח תגיע לשלבים הסופיים אבל היא לא תיבחר כי אין לה מה שיש לכל הדוגמניות שבוחרים בתוכנית וזה את הדבר המיוחד בפנים..לא שאני אומר חלילה ששנדי מכוערת-להפך היא מדהימה! אבל עזבו לא נכנס לזה יותר..שאני לא יפלוט דברים בטעות..=) מרצדס פשוט יפהפיה! היא נראית ילדה שובבה מצד אחד אבל מצד שני היא פשוט מדהימה ביופי שלה! יש בה משהו מאוד מיוחד.. אהה וג'נסיקה או איך שלא קוראים לה סתם מלכת דרמה!! כל התוכנית התמקדו בה כי המפגרת לא התעוררה! אפילו שניסו להעיר אותה! אה והיא גם הייתה מורעבת ורעה..ואת זה היא אמרה על עצמה! היא לא יפה במיוחד-סתם עוד אחת והיא מאוד נמוכה! וסורי שאני הורס כי אני פשוט שונא אותה!! ספויילר[שאין ברירה אלא להגיד אותו..] היא עפה שלישית! מגיע לההה מעצבנתתת! טוב זה הכל לבינתיים לא התייחסתי לאחרות כי לא התרשמתי מהם..וגם השופטים =) ביבי והמשך יום נעים!