עונה שניה- פרק ראשון

וואו...

איזה פקין פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל רואים שבעונה השנייה השקיעו הרבה יותר כסף כמו בצילומים הרישאונים הצטלמו לבגדי ים והשנייה הצטלמו לעדשות צבענייות(שאגב התמונות היו מ-ה-מ-ו-ת!!!)וגם בדירה שלהם הם השקיעו הרבה יותר איזה מכוערת זאותי אם המשקפיים אבל תאמת אפשר להגיד שהכול אחלה... ב-ה-צ-ל-ח-ה לכול הבנות!!!!!

purple rain2

New member
לא מסכימה איתך

דווקא זאת עם המשקפיים הייתה חמודה לאללה, ולא שהיא לא יפה עם המשקפיים, אבל היה איזה קטע שהיא דיברה למצלמה והיא הייתה בלי והיא פשוט הייתה יפה נטו... כמעט בלי איפור... חוץ מזה אני חושבת שהתמונה שלה (עם הציורי גוף) הייתה בין היפות...

narkisu2

New member
יאאאאא

כלכך התגעגעתי לטיירה וכל זהה!! מצטערת שעזבתי את הפורום להרבה זמן פשוט מאז שהתחילו הלימודים שמאז בערך נגמרה הסדרה לא היה לי זמן לנשום ולא נכנסתי): ): הייתי מוקפת מלימודים מבחנים וכאלה.. אהבתי את הפרק היה מגניב!

fsss

New member
אממ אז ככה:

הבנות חמדמדות! אנה -מזל שהעיפו אותה ברגע שהיא לא רצתה להצטלם משום מה עלו לי לראש פלאשבקים של רובין |בחילה|... הפייבוריטיות שלי הן: יואנה
הבחורה מ-ה-מ-מ-ת
והרזה עם המשקפיים לפי דעתי היא נורא תשתנה ותיפתח .. יש לי פשוט הרגשה טובה בקשר אליה
מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא!

victoria777

New member
אנה בכלל לא כמו רובין

לדעתי זה לא היה מוצדק להעיף אותה.זאת זכותה לשמור על איזושהבי צניעות.הבעיה עם רובין זה שהיא היתה סנובית עם גישה איומה.

lordof the

New member
תגידו לי הם עושים צחוק ???

אני לא מאמין כמה מכוערות הביאו ועוד לתחרות טופ מודל ??? תסלחו לי אבל חוץ מאולי אחת או שתיים שנראות סביר, כל השאר נראות "בסדר", ואם נשווה אותן לבנות מהעונה הראשונה בכלל אין מה לדבר, פשוט זה תמוה שזה מה שהם מצאו בכל ארה"ב... אבל מה שכן, רואים שלבנות יש קצת יותר אופי וכבר ריבים על הפרק הראשון, אז לפחות יש את זה...

LGOETA89

New member
זה מה שאני חושבת../images/Emo66.gif

למה אתם מתחילים לשפוט מההתחלה זה כולה פרק ראשון,והבנות 100מות, אני דווקא אהבתי את ג'נאשה היא מהממת ואיזה ביצ'יות למה הן לא העירו אותה??במיוחד שהיא עזרה לאפריל!! וזאת עם המשקפיים היא יפה מאוד מי שראה ת'סרט "יש לה את זה" זה בדיוק עליה אם אני לא טועה קוראים לה שנדי. וגם שרה יפה,וכרגיל יש שם עוד בנות שחובות שהן הכי יפות אבל דווקא הן טועות. ומחוץ מזה מה טיירה חושבת לעצמה כשהן הלכו על המסלול הן כולה פעם ראשונה בתכנית, זה שהן לא דוגמניות על כמוך זה לא אומר שהן צריכות לדעת,להפך הן באו ללמוד איך להיות כמוך ורק אז הן ידעו. טוב זה מה שרציתי להגיד ובינתיים שתדעו אני מהמרת על ג'נאשה היא הכי יפה לבינתיים. למי שיש תמונות או אתרים פליז שישלח לי לאימייל תודה

swirrrly

New member
אוקי. ../images/Emo118.gif

בעקרון, כשראיתי לראשונה תמונות של הבנות מהעונה ה2 הן באמת נראו לי זוועתיות למראה למדי\= (חוץ משנדי כמובן ^^.) אבל, עכשיו בתוכנית הראשונה למדתי להעריך את היופי של כל אחת. אם אני אצטרך להרחיב
: יואנה - הפנים שלה באמת די פרפקטיות X: שאנדי - נכון, העיניים שלה קרובות אחת לשנייה, אבל האמת שיש לה מבנה גוף די יוצא דופן, ובסך הכל יש לה פנים נעימות ומושכות, עם קצת עומק. היא בולטת, ובתור העוף המוזר, היא חייבת להיות המועדפת עליי. ג'נאשה - יש לה מראה בובתי, וזה נחמד וקצת מיוחד, אפריל - היא די מדהימה, אם מתעקשים ^^. אוח, אני לא יודעת איך להסביר את היופי שלה. יש בה אוריינטליות, פנים סימטריות... המ. אנה - יש לה פנים של כוכבת הוליוודית
מרסדס - מכוערת|: סיומארה - פנים קצת מגעילות, אבל יש בה יופי|: (כפי שאתם רואים נגמר לי המרץ לתאר כל אחת בפרוטרוט:|) בתאני - מכוערת שרה - יפה, לא הטעם שלי
אבל נחמד שהיא חצי איראנית קייטי - מלאכית^^ קמיל - כושית עם קצת יופי התר - קייטי וונאבי טיירה - נחמד, לא נראה לי שהיא תגיע לגמר
(חהחהחה) ג'ניס - זקנה מדי
אבל נראה שפעם היה לה יופי... כלשהו

שנדי [ככה קוראים לה?] תצליח../images/Emo29.gif

והאפריל הזאת מתחילה לעצבן אותי...:) אבל היא יפה!!

רק אני לא קלטתי את כל השמות../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

או שעוד מישהו מתבלבל ולא מכיר את כל השמות ומי זו מי...?

שנדי(?) ממש יפה.

וחבל שאנה עזבה. ג'נאשה סנובית, אפריל ממש ביקורתית, סיומרה(?) חמודה. [כשאני אזכר בעוד אני אוסיף]

victoria777

New member
אם הן היו מעירות אותה...

הן היו מאחרות בעצמן לצילומים.זאת בעיה של ג'נאשה שהיא לא התעוררה בזמן.

Dark Force

New member
הפרק הראשון../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

ג'נאשה לנצחחחחחחחחחחחח וכל השאר סתם חראות שלא העירו אותה, למרות שהיא צריכה לסמוך על עצמה. זה היה רע ומגעיל....

yoooni

New member
אחלה פרק ../images/Emo70.gif

נראה לי שתהייה עונה מעולה. אני לא סגור על כל הבנות שם, אבל אני מקווה שעם קצת עבודה של הצוות, כולן יראו מועמדות הולמות.

קורצה

New member
אני הכי אוהבת את זאת בת ה-18

הבלונדינית שויתרה על המחצית השנייה בתיכון היא ממש יפה!!! ואיך קוראים לזאת שהייתה במלא תחרויות לא סובלת אותה שחצנית היא לא כזאת מדהימה!!! איזה מסכנה זאת שלא העירו אותה!!!

ראיתי את השידור החוזר ../images/Emo9.gif

מסכנה ג'נאשה, הבנות האחרות היו ממש רעות אליה!!!
חוץ מזה אני שמחה שאנה יצאה, היא הייתה דומה יותר מדי לרובין לדעתי.. חח.. והמבט של ג'ניס היה פשוט גדול!! נראה לי היא חשבה אותו הדבר, כזה: "אוי לא, לא עוד אחת.."
בינתיים אין לי פייווריטית, אבל אני נוטה לכיוון ג'נאשה כי היא נראתה לי ממש חמודה.. זהו.

אני הכי אוהבת אותה!

את גנאשה אמרת קוראים לה? היא התחליף שלי לאיליס. ועוד משהו: אדריאן או מישהי אחרת מהעונה הקודמת יגיעו לאיזה פרק? למישהו יש תמונות של גנאשה?

למעלה