קלוז-אפ
M Manga136 New member 21/9/07 #47 מושלמת. ../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif (אני הכי אהבתי את התמונה הזאת הפרק, למרות שגם ג'ואני הוציאה תמונה מעולה)
מושלמת. ../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif (אני הכי אהבתי את התמונה הזאת הפרק, למרות שגם ג'ואני הוציאה תמונה מעולה)
ה הטופ מודל הבא New member 21/9/07 #56 הבנתי מה אני ככ אוהב בתמונה! את הצבע עור שלה.. יצא הצבע הכי יפה שבעולם.
N NP16 New member 21/9/07 #38 עם כמה שזה לא משהו, זה בין הטובים שלה. התמונות שלה העונה כלכך . רק הבכי והתמונה הכי ראשונה היו טובות, אז הגיע לה ללכת, למרות ששרה מעצבנת אותי ממש INSIDE AND OUT !
עם כמה שזה לא משהו, זה בין הטובים שלה. התמונות שלה העונה כלכך . רק הבכי והתמונה הכי ראשונה היו טובות, אז הגיע לה ללכת, למרות ששרה מעצבנת אותי ממש INSIDE AND OUT !
R RaindropsOnRoses New member 24/9/07 #76 היא כל כך צודקת.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif איזו בתולת ים בלי שיער? היו צריכים לתת לה שיער, לא פלא שהתמונה יצאה מגעילה.
היא כל כך צודקת.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif איזו בתולת ים בלי שיער? היו צריכים לתת לה שיער, לא פלא שהתמונה יצאה מגעילה.
R RaindropsOnRoses New member 25/9/07 #79 וגם התמונה שלה לא הייתה משהו.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif אבל אצל ננה זה יותר הודגש כי יש לה תווי פנים יותר גבריים והיא גם שחומה יותר.
וגם התמונה שלה לא הייתה משהו.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif אבל אצל ננה זה יותר הודגש כי יש לה תווי פנים יותר גבריים והיא גם שחומה יותר.
ה הטופ מודל הבא New member 21/9/07 #28 פשוט מזעזעת!!! מצויין שהיא עפה עם פנים כאלה היא לא הייתה מגיעה רחוק !