אויש, זה כל כך גרוע...
ה הטופ מודל הבא New member 21/9/07 #30 וואו!!! מבחינתי- ההפתעה של הפרק לא ראיתי את הפרק אבל זאת התמונה שהכי הרשימה אותי ושרה היתה אחת הפחות אהובות עליי.. שיחקה אותה בתמונה מ=ד=ה=י=מ=ה
וואו!!! מבחינתי- ההפתעה של הפרק לא ראיתי את הפרק אבל זאת התמונה שהכי הרשימה אותי ושרה היתה אחת הפחות אהובות עליי.. שיחקה אותה בתמונה מ=ד=ה=י=מ=ה
M Manga136 New member 21/9/07 #50 ג'ייד נראית כאן מדהימה. ../images/Emo99.gif לעומת זאת ננה לא נראית טוב...
R RaindropsOnRoses New member 24/9/07 #77 שרה נראת כאן כמו קקדו.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif
ה הטופ מודל הבא New member 21/9/07 #31 תכלס התאכזבתי!! לוידע למה.. לא ראיתי את הפרק אבל כששמעתי שזה יהיה על בתולות ים פינטזתי על משהו מושלם כזה וציפיתי מדניאל תמונה יפה (בפנים) אבל התמונות בכלל לא איך שדימיינתי בתולות ים חח זה נראה יותר כמו דגים ברשת בתאילנד.. לא נורא.. שרה פשוט הפתיעה לטובה@!
תכלס התאכזבתי!! לוידע למה.. לא ראיתי את הפרק אבל כששמעתי שזה יהיה על בתולות ים פינטזתי על משהו מושלם כזה וציפיתי מדניאל תמונה יפה (בפנים) אבל התמונות בכלל לא איך שדימיינתי בתולות ים חח זה נראה יותר כמו דגים ברשת בתאילנד.. לא נורא.. שרה פשוט הפתיעה לטובה@!
L L O L O59 New member 21/9/07 #41 ../images/Emo58.gif מה קורה לאחת הבנות שבוע הבא והאם הן נשארות בתאילנד גם לפרק שאחרי?
M Manga136 New member 21/9/07 #42 ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif אין לי מושג בנוגע למה שקורה לאחת הבנות, אבל אני יודע שהן אכן נשארות בתאילנד למשך כל העונה (הן תמיד נשארות בארץ שבה הן מבקרות עד סוף העונה).
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif אין לי מושג בנוגע למה שקורה לאחת הבנות, אבל אני יודע שהן אכן נשארות בתאילנד למשך כל העונה (הן תמיד נשארות בארץ שבה הן מבקרות עד סוף העונה).
ה השטן השחור New member 21/9/07 #52 ../images/Emo58.gif לפי מה שזכור לי דניאל חלתה פשוט ההפקה סתם ניפחה את זה למשהו שזה לא
L L O L O59 New member 21/9/07 #54 חחח כן תיארתי לעצמי. כל התוכניות עושות ככה באיזה מדינות ביקרו בעונות אחרות? לא משנה איזה עונה, רק תגידו את המדינות. סתם, מעניין^^
חחח כן תיארתי לעצמי. כל התוכניות עושות ככה באיזה מדינות ביקרו בעונות אחרות? לא משנה איזה עונה, רק תגידו את המדינות. סתם, מעניין^^