פרק 143 ואחרון - הבן חלק ב'

liron sa

New member
../images/Emo44.gif פרק 143 ואחרון - הבן חלק ב' ../images/Emo44.gif

הסדרה "האי" שיצר גיורא חמיצר, מגיעה לסיומה אחרי 3 עונות מצליחות. מה יעלה בגורל כדור הארץ? האם דילן והחבורה יצליחו לסכל שוב את השמדתו? ואיך תגמר הסדרה? הכל בפרק האחרון של "האי", היום ב14:30 מוזמנים לדון על הפרק ועל סיום הסדרה! צפייה מהנה, וכבר מתגעגעים!

אוף אני לא מאמינה שזה הסוף

ולמה לא עשו פרק יותר ארוך מ25 דקות, בכל זאת פרק סופי של כל האי, זה קצת חבל שהוא ייגמר תוך 25 דקות, ויש עוד כמה שאלות לא פטורות כמו מי לעזאזל השען? ומה יקרה עם הבן של דילן...

מישהו 2

New member
לא ראינו מי הבן

אבל מי שה לא יהיה הוא היה הדבר החי החזק ביותר שקיים בכל היקום.

אבל כן ראינו,

לא ראינו את הדמות ספציפית, פנים, וכו'.. אבל ראינו את הדמות עצמה, שהיא הדמות של רומי ודילן, שאת סופה אנחנו יודעים - השמדה. זה הבן היחידי שהכי חזק שיהיה, והוא הושמד, יחד עם האי. הבן הבא של דילן יהיה רגיל, כמו כל בן-אדם, בלי כוחות.

כל כך הרבה דברים לא ברורים לי.....

למשל... למה הטיימריות תושמד עם האי? והאם הם זוכרים את כל מה שקרה או שנכתבה היסטוריה חדשה לגמרי? באופן כללי הפרק היה מדהים, והסוף גרוני ומרגש. הצטערתי רק על 3 דברים: 1. שלא הראו את אביגיל כל הפרק! היו יכולים בקלות לשלב אותה שהיא באה מהעבר לעזור לדילן או משהו כזה. 2. שגיורא בחר לסיים דווקא את העונה הזאת עם הסוף הזה. הוא היה יכול להמשיך לעוד עונה ולסיים אותה עם הסוף הנהדר הזה. 3. שספיישל הסיום היה כל כך עלוב!!! נו באמת... 4 שחקנים?! בלי השמות הראשית?! בלי תסריטאי?! לא ציפיתי לאירוע גדול כמו שהיה בשמיניה אלא למשהו נחמד וצנוע אבל שיכבד את הסדרה.

barak97

New member
זוכרת איך הטיימריות בכלל קרתה? ../images/Emo40.gif

למען האמת, יש כאן סוגשל פרדוקס, כי הוא הורס את המקום שבו הטיימריות תקרה והוא טיימר ככה שהוא אמור למות, אבל אם הוא מת איך הוא יכל להרוס את המקום ש........ אממ הטיימריות קרתה בגלל האסטרואיד, הוא פגע בכדור הארץ ורק האי נותר, והיה משהו עם קרינה ושינוי גנטי שגרם לאפשרות לנסיעה בזמן, משהו בסגנון. על זה הייתה כל המלחמה של המחתרת והקונגים

אה נכון.....

לא חשבתי על זה. תודה! אגב, איך הוא בכלל היה יכול להיות בשנת 2009 אם הוא השמיד את הטיימריות בימי הכיניים. הרי ברע שהוא השמיד אותה הוא לא יכל היה לחזור לעתיד.

ANGELUSPIKE

New member
מישהו אמר השמיניה

כי זה היה בדיוק אותו הסוף של השמיניה.

מישהו 2

New member
דומה, אבל בנוי ככה שאתה לא אמור להתעצבן

בשמיניה מחקו להם את הזיכרון, באי הם זוכרים ויודעים הכול, כולם חיים.

zimi5

New member
ומזל!! אם גם פה היו מוחקים להם את הזיכרון,

הייתי מתחרפנת!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמין שזהו-זה הסוף! אין יותר פרקים חדשים של האי
הסוף ממש מזכיר את הסוף של השמיניה,בו כולם מסתובבים ברחבי העיר,רק שהפעם הם מכירים זה את זה
הפרק היה פשוטטט מדהיםםםםםםםםםם
אין לי מילים

noam 500

New member
ליבי

כי הלנה אמרה שכל אחד "יחייה וימות בזמן שיעד לו הגורל"

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gifבהחלט הגיוני.... ואני גם מקווה...

שזה ככה בשביל דילן...

בהחלט לא ליבי.

ובהחלט לא סופי. אין תשובה ממשית, כל אחד ואחת מפתחים לו את היד שלו. יכול להיות שזאת ליבי, יכול להיות שזאת סופי, או בכלל מישהי חדשה, או בכלל הלנה. אין לדעת, ככה שזה לא מבוהק ויש תשובה אחת D:

maayan961

New member
לא זאת ולא זאת

זאת מישהי אחרת שהוא הכיר. אין שום הגיון בכך שזאת ליבי ואין שום היגיון בכך שזאת סופי. חוצמזה שאני מניחה שאם היא הייתה דמות מוכרת היו מראים אותה ולא משאירים אותנו הערפל.

למעלה