פרק 143 ואחרון - הבן חלק ב'

לדעתך,

הויכוח הזה לא יגיע לסופו אף פעם. לדעתך זאת מישהי חדשה, לדעת noam 500 זאת ליבי, כי הלנה אמרה שכל אחד "יחייה וימות בזמן שיעד לו הגורל". לדעת אחר זה יראה סופי. לדעת X זה בכלל יראה הלנה. הסיבה היחידה שלא הראו לנו אותה, היא שתשארי מעורפלת, שתתני לדמיון שלך לקחת אותך למקומות אחרים, ולהשערות אחרות, זהו סוף פתוח הנותן לצופה לחשוב על הסוף שלו. שככה אם מישהי יגיד שזאת ליבי, אין התשובה נכונה משמעית, אלה נכונה על פי השערתו ודמיונו האישית, כל תשובה מתקבלת כאן..

פרק סופי וסופני כמו שגיורא הבטיח

עונה 3 הייתה עונה מדהימה. נכון שהיו הרבה פרדוקסים במהלך הסדרה, אבל זה מה שיפה בא. השאלה היחידה והלא ברורה שנותרה לי היא מי זה לעזאזל השען... וכמובן שהיד לדעתי שייכת לליבי.

noam 500

New member
אולי ...

השען הוא איזה מישהו עליון או מלאך או משהו

Dibil44

New member
עוד משהו לגבי השען.

זה שבלו והשען- שניהם טל מוסרי, זה אומר שהשען הוא שכלול של בלו או משהו כזה? או שסתם לא היה להם תקציב לעוד שחקן? P:

noam 500

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי יש שניהם טל מוסרי בכוונה והם קשורים איכשהו כי שבלו נהרג ע"י ציף השען הופיע

ny22

New member
מנהל
נכון, חלק מהרעיון של סדרה כזאת זה שישארו

דברים פתוחים ולא ברורים, כי אף פעם אי אפשר יהיה לסגור את כל הקצוות, היות ומדובר גם בדרים שמאוד קשים להבנה עבור השכל האנושי (חזרה בזמן וכו'...).

מישהו 2

New member
פרק טוב

דילן הגיע לקוביה, ברגע שהבן של דילן ורומי פגע בו עם היהלום? והיו חייבים לעשות את היד הזאת בסוף כדי שנתהה של מי היד

היה אחל סיום של עונה :)

נהנתי מאוד. הסוף היה פסטורלי משהו חח הכל נסגר והעולם חי. אחלה של עונה, אחלה של סדרה :) אני אתגעגע המון. אז רגע , צ'יף וג'יני תקועים במימד הזה ? מה איתם באמת? וכמה דברים שלא גילינו במהלך העונות: איך אנה ידעה שאסתר זו אמא שלה? ומה הסיפור עם זה שג'יני רצחה את אבא של מייקי. ומי זה השען?!!? בכל מקרה, אחלה :)

Dibil44

New member
עצוב :(

עצוב שזה הסוף. הייתה עונה מדהימה! ובכלל סדרה מעולה. הסוף באמת מזכיר את השמיניה, אתם חושבים שבכוונה? ולדעתי זאת שהייתה עם דילן על היאכטה זאת ליבי, זאת הייתה הכוונה לפחות. כ"כ באסה שזה נגמר ככה! אני שונאת סופים פתוחים. הייתי בטוחה שלא יהיה הפי אנד אבל הסוף לא היה ממש עצוב, הם כולה כבר לא טיימרים, זה לא סוף העולם P: והיה כיף לראות שוב את עלמה. ציפיתי שיעשו מפגש פסגה ונראה גם את קרמיט ודוד ופני וכו', זה היה יכול להיות נחמד.

נחמד.

סוף טוב הכל טוב. הפרק לא היה כל כך ברור, מה מי מו מה, הכל נסגר מהר מידי , ב25 דקות זרקו 50 פרקים. בהחלט מזכיר את הסוף של השמייניה, שאין למדא ואין כלום, אין טיימרים. וכמובן סוף לא ידוע, מה עלה בגורל סופי? ומי הנערה שהושיטה את היד? ליבי שחזרה כמו שסול? בהחלט המון שאלות פתוחות, שכל אחד יכול לדמיין את הסוף שלו, לדעתי כל אחד יחשוב לעצמו את התשובות, ואולי אפילו יצור לו עונה חדשה בדמיון, לגבי השאלות הרבות שלא נסגרו. חבל שזה עונה אחרונה, בהחלט אפשר לעשות עוד 2 עונות גג. לפני תחילת הפרק, חשבתי לעצמי, אולי פעם אחת בתולדות ההיסטוריה של כל התוכניות שקיימות בטלווזיה, יהיה סוף רע..פעם ראשונה, ושוב, אין סוף רע XD בהחלט עונה טובה, מלא דרמות, מלא קונפליקטים, זהויות חדשות, דמיות חדשות, עונה טובה כל כך! ובהחלט מגיע סגידה ענקית לגיורא שעשה זאת שוב, עוד סדרה מדהימה הסתיימה, כל כך מחכה לסידרה החדשה שהוא יפתיע, ונתמכר עלייה שוב.
זהו, נהנתי להיות גולש כאן, נהנתי לצפות בעוד סידרה של גיורא, נתראה בסדרה הבא של הגאון הזה
אגב, מה יחליף את האי ב14:30 ? XD

ny22

New member
מנהל
פרק מדהים../images/Emo70.gif פשוט אין מילים../images/Emo70.gif

פרק מעולה
הכל תקתק כמו שצריך, לא היה משעצם אף רגע, והסוף היה פשוט מעולה
האמת, הפרק הזה מאוד ריגש אותי (גם בגלל המחשבה שלא יהיו יותר פרקים) בין השאר בגלל כל הדילמות שהוא מעלה (כל נושא ההיסטוריות וסוף העולם). הקטע בסוף עם אותה כת היה משעשע... תחשבו על הרעיון שכל פעם שאמור להיות סוף עולם על פי כת כזאת או אחרת, זה משתנה בגלל טימריים שנעים בין ההסיטוריות ומשנים אותן... בהחלט רעיון נחמד! הסוף של הפרק האחרון היה כזה רגוע וזה מה שנתן טעם מעניין לסוף - שהם חזרו לחיים רגילים, של בני אדם רגילים. לסיכום - סוף מצוין
באמת שלא נראה לי שהיה יכול להיות סוף אחר טוב יותר... כל הכבוד לך גיורא

ny22

New member
מנהל
אגב, עוד דבר שמאוד אהבתי בפרק...../images/Emo222.gif

הנושא הזה של המלכודת. (המבוך). זה היה בחלט רעיון יפה שלא חשבתי עליו. זה שרק אחד מהם יכול לצאת לצאת מהמבוך הזה והשאלה מי יצא הייתה בעצם שאלה מכשילה - היה פשוט משהו גאוני. אני בטוח שרוב הצופים לא חשבו על זה כעל מטרה של להשמיד את דילן, אבל ברגע שהיה ברור שזאת המטרה - היה ברור שהתשובה לשאלה היא: שעל שניהם להישאר ביחד - כי ככה הם בעצם הם הכי יעזור לו. (כי אחרת הוא יושמד). בהחלט רעיון מדליק גיורא וכל הכבוד לך ששילבת דבר כזה בסדרה, זה בהחלט הוסיף המון!

liron sa

New member
ג'יני וצ'יף מתו?

כי ראיתי שהשעון בסוף כן הגיע ל00:00 והיה שחור כזה. אם כן- אז מה זה עזר עכשיו שניהם הושמדו ודילן היה אמור למות! פרק סיום מעולה. אני חייב לראות אותו שוב!

Yarinv

New member
מי שיוצא מהמלכודת הבין-זמנית

מגיע להיסטוריה חדשה ב-2009, ומכיוון שרק אחד מהם נמצא והשני בכלל לא קיים - אין אפשרות שדילן יוולד, יש רק הורה אחד. ג'יני וצ'יף הקריבו את חייהם למען עתיד בנם. מכיוון שהם מתים בתוך המלכודת וכל זה קורה אחרי שדילן נולד (כלומר, אחרי 6.6.2010), אין סיבה שדילן יושמד - הם מתו אחרי שהוא נולד.

liron sa

New member
עכשיו זה מובן, תודה.

יש דברים שקשה להבין בצפייה ראשונית.

ny22

New member
מנהל
יש משהו שאני לא מבין בנושא הזה...

איך זה ייתכן? אם אחד יושמד - דילן יושמד; אם שניהם יושמדו - דילן ישאר חי. איך זה ייתכן? (אני מדבר על זה שכל זה קורה אחרי שהוא נולד). דבר דומה לגבי הבן של דילן ורומי - היא אמרה לו שאם היא תושמד גם הילד יושמד, אבל זה אמור להיות נכון גם לגבי דילן, לא? זה צריך להיות סימטרי, לא?

מנסה להסביר...

מי שיוצא מהדלת במבוך יוצא להיסטוריה חדשה שבא אין זכר לכל מה שהיה ומעלים אותו לגמרי מההיסטוריה שהיה בה קודם-המבוך מקושר להיסטוריה שדילן נמצא ושצי'ף נעלם ונמחק אז כאילו דילן לא נוצר כי הוא אבא שלו אבל שג'יני וצ'יף מתו במבוך הם מתו האותה היסטוריה ככה שדילן עדיין קיים ולא מת כי הוא כבר נוצר.. לגבי הבן של דומי הוא הושמד כי רומי מתה והבן הגיע מהעתיד שלא כמו דילן שחזר לעבר אני רק לא הבנתי איך אנה ידעה מה לעשות עם האקדח,מה דילן אמר לה?

למעלה