WOW !!!
אין לי מילים שיכולות לתאר את הפרק הזה . אני חייבת להגיד שאני ממש לא בן אדם כזה , אבל בכיתי בסוף הפרק . במיוחד כשמעתי את השיר שהכי מרגש אותי בעולם (swallowed in the sea-Coldplay ) והכי מסמל את האי מבחינתי , וסוגר מעגל . אהבתי גם ששמו בפרק הזה הרבה פסקולים מהעונה הראשונה , כדי להיזכר . וואוו , איזו תקופה זאת הייתה , כשהתחלתי לראות את הסדרה הייתי בערך חצי מהגיל הממוצע פה .. ממש פיצית , עכשיו אני עדיין פיצית (ככה .. ) אבל עם הרבה תובנות . אני חייבת להגיד שהסדרה הזאת שינתה לי את החיים מן הקצה אל הקצה , יותר מאשר אנשים מסוימים אפילו . ואם לפני זה חשבתי שאי אפשר לעשות יותר טוב מהשמיניה , עכשיו אני מבינה כמה טעיתי . בנוגע לגיורא - אחד האנשים היותר גאונים בתעשיית הבידור , אני שמחה כל כך שהייתה לי את הזכות להנות מהדברים שהוא עושה . אני מקווה שייצא לי אי פעם לפגוש אותו .. ואחד מחלומותיי הגדולים ביותר הוא לכתוב איתו סדרה .. (נשמע אידיוטי אבל אני רצינית ) . קצת על השחקנים והדמויות .. יון (דילן) - כמו ירין , אני גם אהבתי אותו יותר בתור טומי , למרות שדילן בעונה השנייה הייה דמות מעולה . בעונה השלישית הוא קצת עיצבן אותי , אבל חפיף .. חוץ מזה יון , כמו דילן התבגר במהלך הסדרה , וזה שינוי ניכר מאוד , ונהיה הרבה פחות ביישן , חוץ מזה הוא אחלה שחקן . אביגיל (ליבי ) -ללא ספק , אחד הדברים הטובים ביותר שיצאו מהאי ,זה לראות את אביגיל על המסך , שאפו ,שחקנית מדהימה ,בין הטובות שיצא לי לראות בארץ . כל כך חבל שראינו אותה רק בעונה הראשונה באופן סדיר ,כי היא יכלה לעשות את הסדרה הזו הרבה יותר טובה . אני מקווה שנראה אותה עוד בהרבה מקומות , ודיי בטוחה בזה. אפרת (אנה) - קודם כל , אנה היא אחת הדמויות היותר מעניינות בסדרה ,אפרת משחקת מעולה , ואהבתי את אנה בכל עונה ובכל צורה , וגם אותה אני מקווה שנמשיך לראות משחקת בעוד הרבה מקומות . עוז (סול) - בעונה הראשונה לא אהבתי אותו ,ומהעונה השנייה כן , הוא התבגר ,והדמות שלו נהייתה יותר משמעותית . חבל שדווקא כשהתחלתי לאהוב את הדמות הוא כבר לא משתתף קבוע . מאחלת לו הרבה הצלחה בסדרות החדשות שהוא משתתף בהן . יעל (ג'יני) - יעל כזאת חמודה !!! , מההתחלה אהבתי אותה נורא , וגם את ג'יני כמובן ,שוב , כמו כל עונה ג'יני נשארת מחוץ לחבורה קצת .. וזה עצוב אבל עושה את הסדרה ליותר מותחת ומעניין תמיד מה יקרה איתה בהמשך .. אגב , שחקנית מעולה . דניאל (מייקי) - בהתחלה גם אותו לא אהבתי ממש ...רק בעונה הזאת הוא התחיל להיות מצחיק ומגניב כזה יותר .. לא יודעת משהו פתאום הסתדר לי בדמות . ליאת (זואי) - שחקנית מעולה ,אבל הדמות קצת חוזרת על עצמה (בטונים , בסוג הדברים שכותבים לה להגיד ) , משהו קצת מעצבן אותי אצלה, אבל חוץ מזה היא אחלה שחקנית ונראית אחלה בן אדם . עכשיו ממש בקצרה על כמה שחקנים - רוני - חמודה , אבל להיות הרעה מוריד מהמשחק המעולה שלה מאי - טוב כולם פה יודעים שאני לא סובלת אותה א לא נפתח את זה עכשיו זוהר - אחד השחקנים האהובים עליי ביותר !!! גל - ממש אהבתי אותו , והוא הוסיף המון לסדרה !!! עוד קצת על הפרק - אהתבי שהכניסו את נוריה ויטל (עלמה) לפרק , וזה ללא ספק הייה רעיון של גיורא ולא של מיכל קופר קרן , למרות שנראה לי שהיא כתבה את הסצנה המסוימת הזאת .. אפרופו מיכל - אני רואה שאני לא היחידה שחושבת שהיא אחת הסיבות לירידה של הסדרה בעונה הזאת (לא מהמסך.. אלא בעלילה) , היא פשוט הראתה יותר ויותר שגיורא הוא כבר לא התסריטאי הראשי , והורידה את "הגיוראיות" (לא לצחוק !! לא הייה לי איך לתאר את זה) מהסדרה . טוב , חפרתי מספיק .. והלכה לי היד .. אז ביי . אגב - מה יהיה עם הפורום עכשיו ?