שרשור מצעדים - TOP10

FallOutGirl

New member
../images/Emo44.gif מקום 5

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 5. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifElliot Minor - Parrallel Worlds

שיר חאמווד...רק מקום גבוה מידי
..הלו
ואיפה החדש של FOB!?..ומיוז יצאו?!..שיחזרו
*מצעד הזוי..שיר יוצא, נכנס, נזכר לחזור..קיצר בלאגנים...אבל זה המצעד הכי טוב לפי דעתי, ובד"כ אני עוקבת*

FallOutGirl

New member
../images/Emo44.gif מקום 4

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 4. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo44.gif מקום 3

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 3. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gifאיזה שיר../images/Emo99.gif

ודווקא נורא אהבתי את האלבום הזה שלהם! הוא ממש טוב, כל שיר פשוט יאמי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo99.gif וואו! כל הכבוד על המקום השלישי!

עוד 40 שעות ו20 דקות... עד שנפתחות הדלתות להופעה XD סוף סוף אבא הצליח להפעיל את האינטרנט של המלון על המחשב שלנו חחחחחחחחח וסתם נכנסתי לראות מה קורה.. אמ. עוד 15 שעות אני רואה את The Enemy בחנות מוזיקה הזאתי שהם מופיעים עם הסינגל החדש וחותמים.. תמונות ווידאו ביום שישי.. או שאולי מחר בערב אם אבא יסכים ><" בריטים זה סקס
והם צריכים להפסיק לחרוש על ארקטיק מאנקיז ופוב כל היום חחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo44.gif מקום 2

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 2. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo44.gif מקום 1 ../images/Emo47.gif

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 1.
יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה. ועכשיו אחרי שקלטתם ת'רעיון של השרשור ואני חייבת לכבות את המחשב כי יש לי עוד לסיים לארוז והטיסה בלילה.. ככה שאני שמח אם מישהו יקח על זה אחריות או יותר מאוחר היום/מחר נועה תשלים את השרשורים. אני ממש חייבת לכבות ;; אבא לוחץ על לסגור.

Rose131

New member
../images/Emo99.gif

תודה על ההיענות המיוחלת
לדעתי זה טופ4 טובים

למעלה