אנלא הבנתי מה צריך לעשות פה.
R Rose131 New member 16/4/07 #15 לא מסובך, רואים את המצעדים ביום שזה משורשר אליו, ומשרשרים את התוצאות אל השרשור ששחר ואני פתחנו..
R Rose131 New member 17/4/07 #17 רוק טופ 10, אם אנשים ימשיכו עם זה וישתפו פעולה נפתח גם לרד בוטום.. וגם יש למטה את הNME^^
R Rose131 New member 18/4/07 #43 ../images/Emo44.gif מקום 10 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 10 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה. [ד"א, מחקתי כמה תגובות בשרשור כדי שיהיה מסודר ויראו את השרשור של יום רביעי. גם כתבתי בטעות יום שלישי במקום רביעי כי אני גאון]
../images/Emo44.gif מקום 10 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 10 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה. [ד"א, מחקתי כמה תגובות בשרשור כדי שיהיה מסודר ויראו את השרשור של יום רביעי. גם כתבתי בטעות יום שלישי במקום רביעי כי אני גאון]
S SainTonix New member 18/4/07 #58 בדיוק באתי לכתוב!! איזה אושר!!! פשוט מדהים!!! אחד השירים הטובים!!! קליפ מגניב!! כל כך טוב לראות אותו בטלוויזיה איזה כיף שזה הגיע לאירופה =]
בדיוק באתי לכתוב!! איזה אושר!!! פשוט מדהים!!! אחד השירים הטובים!!! קליפ מגניב!! כל כך טוב לראות אותו בטלוויזיה איזה כיף שזה הגיע לאירופה =]
M Michalush MI New member 18/4/07 #61 ../images/Emo216.gifנכון../images/Emo70.gif..כניסה חדשה מע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif
W Wrong Redemption New member 19/4/07 #92 יש לי סלידה מהשיר הזה וגם מהקליפ בנג'י נראה כמו חולה סרטן בקליפ ובשיר עצמו ג'ואל עושה מין קול צרוד כזה שלא מתאים לו וזה נשמע כמו ניסיון עלוב לחקות את הסולן של Avenged Sevenfold
יש לי סלידה מהשיר הזה וגם מהקליפ בנג'י נראה כמו חולה סרטן בקליפ ובשיר עצמו ג'ואל עושה מין קול צרוד כזה שלא מתאים לו וזה נשמע כמו ניסיון עלוב לחקות את הסולן של Avenged Sevenfold
R Rose131 New member 18/4/07 #44 ../images/Emo44.gifמקום 9 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 9 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.
../images/Emo44.gifמקום 9 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 9 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.
M Michalush MI New member 18/4/07 #57 ../images/Emo216.gif30 Seconds To Mars - the kill יאללה..שרשרו גם ..עפתי לראותת
R Rose131 New member 18/4/07 #69 יוו קבלי ח"ח!../images/Emo9.gif תודה על השיתוף פעולה המיוחל עכשיו חסר לנו את מצעד הNME אהמ אהמ זה לא רמז אהמ אהמ.
יוו קבלי ח"ח!../images/Emo9.gif תודה על השיתוף פעולה המיוחל עכשיו חסר לנו את מצעד הNME אהמ אהמ זה לא רמז אהמ אהמ.
M Michalush MI New member 18/4/07 #72 ../images/Emo216.gifהבעייה ההכח גדולהה..שאין לי זמן../images/Emo3.gif ואני לא מתה על ה-NME......חחח נראה כבר..*אהמ*
../images/Emo216.gifהבעייה ההכח גדולהה..שאין לי זמן../images/Emo3.gif ואני לא מתה על ה-NME......חחח נראה כבר..*אהמ*
R Rose131 New member 18/4/07 #47 ../images/Emo44.gifמקום 8 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 8 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.
../images/Emo44.gifמקום 8 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 8 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.
M Michalush MI New member 18/4/07 #62 ../images/Emo216.gifMadina Lake - House Of Cards ..די נו..אין להם סינגלים חדשים בקרוב?(כמו ONE LAST KISS...שיכול להיות מעולה)
../images/Emo216.gifMadina Lake - House Of Cards ..די נו..אין להם סינגלים חדשים בקרוב?(כמו ONE LAST KISS...שיכול להיות מעולה)
R Rose131 New member 18/4/07 #48 ../images/Emo44.gifמקום 7 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 7 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.
../images/Emo44.gifמקום 7 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 7 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.
M Michalush MI New member 18/4/07 #63 ../images/Emo216.gifShiny Toy Guns - You Are The One מתה על השיר הזה
R Rose131 New member 18/4/07 #49 ../images/Emo44.gifמקום 6 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 6 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.
../images/Emo44.gifמקום 6 לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 6 יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.