רגע יא גשש בלש איך לא ראינו את זה קודם
ק קשקשה9 New member 3/7/11 #31 עם כל החיבה ללינוי ויש חיבה היא חופרת על הנושא הזה בפעם האלף עם כל מי שזז
D didush100 New member 3/7/11 #41 היא שוב פעם סיפרה את מה שקרה לה אתמול עם לירון והבנות שהן כאילו האשימו אותה בהדחה של לירון ואח"כ היא בכתה והתבאסה
היא שוב פעם סיפרה את מה שקרה לה אתמול עם לירון והבנות שהן כאילו האשימו אותה בהדחה של לירון ואח"כ היא בכתה והתבאסה
ר רגע רק רגע Active member 3/7/11 #42 לפי השיחה של דניאל... אני עוד עלול לחשוב שהבנות מתחרות על ליבו של דוד ויצטום. רואים
ר רגע רק רגע Active member 3/7/11 #53 הוא רק משחק אותה... רואים שלא נעים לו להשאיר את אורן לבד. מכיר את זה. קטע של גברים.
D didush100 New member 3/7/11 #55 וואלה טוב הוא דלוק עליה נראה לי בגלל זה איתן שחרר ממנה מעניין אם גם היא נדלקה עליו או שזאת טקטיקה
ר רגע רק רגע Active member 3/7/11 #65 אני חושב שהיא מתקרבת אליו... בגלל איתן. רואים שהיא מבינה את משחק המינים.
ר רגע רק רגע Active member 3/7/11 #81 את רואה... תראי איך בן מבסוט לשבת ולפטפט עם עדי וליאן. זה היה שקוף שמה שהוא אומר לאורן זה בגדר - מס שפתיים.
את רואה... תראי איך בן מבסוט לשבת ולפטפט עם עדי וליאן. זה היה שקוף שמה שהוא אומר לאורן זה בגדר - מס שפתיים.