A Cold McWeekend

רגע מה אין עונה שמינית?!?! מה יקרה עם ג'קי וה

והייד?!? מה יקרה עם פז וזה שהוא בתול?!?! XDDDD מה יקרה עם הטמטום של קלסו (XDDDDDDDDׂ) והבת החמודה שלו?!?! מה עם אריק (מדע בדיוני) ודונה?!?! עזבי אותםםם מה יקרה עם רד?!?! האם הוא ידחף את הרגל שלו לתחת של אריק?? ומה עם השתייה של וואיי שכחתי איך קוראים לאשתו...XDDD מרוב ההתרגשות שאני כותבת ככה...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש עונה שמינית אבל היא בלי אריק

וקלסו. ש...
חוזרים בפרק האחרון של העונה/סדרה. ובהמשך ישיר לשאלותייך: ג'קי לא עם הייד בסוף, הוא מתחתן לחשפנית (
) ומתגרש, היא תהיה בסוף עם פז. פז כבר מזמן לא בתול XDD קלסו ישאר מטומטם כי זה קלסו, לא ידוע מה יעבור בגורלה של בתו הסוף בין אריק לדונה לא מוסבר!! הוא מגיע, הם מתנשקים וכשהיא שואלת אותו אם הוא נשאר בוויסקונסין או חוזר לאפריקה הוא לא ממש עונה, חוצמזה שהיא עוזבת את העיר והולכת ללמוד. ולא, רד לא ידחוף את רגלו בסופו של דבר לתחת של אריק או לכל תחת אחר (XDD) אך ימישך לאיים. וקיטי תנסה להיגמל מהשתייה ע"י טיפוליים פסיכולוגיים מה שלא ממש יעזור אבל שיהיה לה בכייף. אניווי, העונה השביעית משודרת עכשיו ב-VOD והעונה השמינית שודרה בשידורים חוזרים של 5 פרקים כל יום שישי ב-HOT3 אבל עכשיו זה נגמר, אז תאלצי לחכות שזה יגיע ל-VOD אחרי שהעונה הנוכחית תסתיים. הרבה אמרו שבגלל שאריק וקלסו לא מופיעים בעונה האחרונה היא איבדה את איכותה, אבל לדעתי גם העונה הזאת הייתה מצחיקה וכמובן שינתה את כל מה שהיה מהעונה ה-1, אני אפילו הזלתי דמעות (!) בפרק האחרון. וזהו, סיימתי לחפור.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח איף יו סיי סו..

הסוף של שנות ה-70 היה מוזר כי לא הבנתי בסוף מה נסגר עם אריק ודונה.. זה הכי מטריד אותי חח >< והכי ווירד שתקעו בסוף את ג'קי עם פז והייד נשאר לבדו
וגם קלסו הטיפש והתינוקת שלו שבכלל לא ברור מה עלה בגורלה. חח אהבתי את ה-ג. יפית. לאביו מור

למעלה