A Cold McWeekend

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifשנים-לא-הייתי-פה!

כ"כ הזנחתי את הפורום!!!
שיר השבוע של מקפליי:
נמממ..not alone[
]
שיר השבוע לא של מקפליי:
נילס
ואקונה מטטה! XD
להקת השבוע:
מקפליי
, ופארמור
[רשמתי נכון?XD]
אלבום השבוע:
איט'ס אבאוט טיימ-האחים ג'ונס
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=SFzlCaisMxs&feature=related אסי וגוריXDD אחד המצחיקים
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האי
,הישרדות
,מתחילות מחדש
,16 מתוק
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אהה לא זוכרת..
משהו ששימח:
הטיול בצופים
משהו שעיצב:
שלא הייתי מלא זמן בפורום
, אבל עכשיו אני חוזרת..XD
ציטוט השבוע:
אין
מתנגן בראש / בפלייליסט:
הרעשים המוזרים של המחשב שליXD
תמונת השבוע:
גיליתי שדאגי חולה במחלת המושלמיזם

N e r d y

New member
../images/Emo29.gifyou said that you would die for me../images/Emo29.gif

You must live for me too >חראשבוע<
שיר השבוע של מקפליי:
no worries born to run bubble wrap too close for comfort
שיר השבוע לא של מקפליי:
brown eyed girl (live!!)- Busted a lesson in charades- Asteria lucky star- Elliot Minor the mixed tape- Jack's Mannequin house of cards- Madina lake cat and mouse- RJA guardian angel- RJA (!!!) my generation- The Who Bed Of Roses- Bon Jovi
להקת השבוע:
מקפליי, ג'קס מנקווין, RJA
אלבום השבוע:
wonderland Everything In Transit- Jack's Mannequin
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=aw_d9RTUN8Q
הישרדות, יורדים בגדול, מגרש ביתי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ההורים שלי, המאמנים שלי, המורות שלי
משהו ששימח:
כלום><
משהו שעיצב:
שומן. . .
ציטוט השבוע:
אין כל כך ~נחפש~ מהפיק שסתיו כתבה לי XDDDDDD> # "אולי פחות מופתע, כי אתה דיי נרקיסיסטי, אבל נסלח לך כי אתה מוגבל, ואתה יודע מה אמא אומרת? שלא צוחקים על מוגבלים!" דני דיבר מהר והיה די היפראקטיבי, וזה היה קצת עצוב, כי זאת הייתה הקלטה במשיבון. # 'למה לעזאזל ישבתי על התנור? מה אני מפגר? טוב, אולי זאת הסיבה שלא סיימת את בית הספר." הוא החליט ללכת לדני, אחד החברים הכי טובים שלו, שנמצא איתו בלהקה מקפליי, ליד דני, תמיד מרגישים מאוד חכמים. # "התחיל לרדת גשם. והנה אני כאן, רטוב כמו החלום של דני על ג'וני דפ." טום המשיך וצחק. - חחחחחחח מסתבר שיש הרבה, אני קוראת את זה שוב וזה ממש מצחיק XDD- # במשחק בולטון הפסידו, דני התאכזב מאוד והיה על סף בכי, הארי הסביר לו שזה משחק אחד מאוד רבים, ופעם הבאה הם ינצחו. טוב אין לי כווח עוד>><<
מתנגן בראש / בפלייליסט:
cat and mouse- RJA
תמונת השבוע:

sweet shir

New member
יו, ממש לא מתאים לחברה שלי שהיה לה את זה במסן

לאהוב את השיר. אהההה, חברה אחרת חרשה עליו. עכשיו הכל ברור.

just chenis

New member
שיו אני מתגעגעת לפיקים של סתיו..

היי היי את שם.. אם קוראים לך סתיו נכון שאת מתגעגעת?

just chenis

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

את בכלל לא מבינה מה עובר עליי.. גם יו נו כל הלחץ והצופים וכל זה.. וגם.. החליפו את מהחשב בחדר של אח שלי והמחשב הזה עבר אליי עכשיו אין לי אינטרנט ואצל אח שלי אין מסן והוא לא נותן לי להוריד.. ואז אני צריכה להיות על המסנג'ר של וינדוס וזה פשוט מטריף!!!!! אני לא יכולה.. אז אני מחכה עד שיהיה לי אינטרנט.. גאד חפרתי תחיים
נ.ב

tzuf jones

New member
וואאוא.. כמה זזמן לא הייתי פפה. . . =O

שיר השבוע של מקפליי: Dont Know Why Not Alone The Way You Make Me Feel שיר השבוע לא של מקפליי: 3Doors Down - Here without you 3doors_down-let_me_go להקת השבוע: MCFLY ( : תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות XD אני לא מפספסת אף פרק .. משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברות שלי .. כרגיל. משהו ששימח: כלום . . . משהו שעיצב: סבתא שלי נפטרה אתמול.. אני וטל כתבנו עליה פה שהיא חולה ומלא בנות חמודות עודדו.. אבל אתמול ב9 בבוקר היא נפטרה : ( מתנגן בראש / בפלייליסט: 3Doors Down - Here without you תמונת השבוע: אין לי ....

NoNo xD

New member
המקוויקנד שלי [:

שיר השבוע של מקפליי: מממ.. THAT GIRL שיר השבוע לא של מקפליי: AFI - Miss Murder להקת השבוע: מקפליי 3> וקצת סם 41 אלבום השבוע: אני לא שומעת לפי אלבומים קליפ השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כמעט מלאכים [לא יודעת למה אבל נדבקתי לסדרה הזאת XO] משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא נראלי שהיה .. משהו ששימח: החמיאו לי P: חחחחחח XDD משהו שעיצב: לא היה ציטוט השבוע: הייתי בפרויקט שצריך לצלם ולערוך סרט ב24 שעות אז ברגעי חירפון קשים של שלוש וחצי בלילה חבורה של ילדים שהסרט שלהם נמחק ועוד כמה ילדים מקבוצות אחרות החליטו לעשות סרט דקומנטרי על ארנבים .. הם לקחו את הניירות האלה של הפיצה ושמו על האוזניים ושמו גם פיאות .. אחת היציאות שהייתה שם - "אני ביפ ואני הומו" ומשפט שלי מהסרט שאני הייתי בו "יואו אנחנו בטלויזיה ! היי אמא ! מנחה מנחה מתי הד"שים ??" הייתי אמורה לשחק סתומה .. מתנגן בראש / בפלייליסט: Foo Fighters - The Pretender תמונת השבוע: חברה שלי שלחה לי .. יפה לא ? XD

NoNo xD

New member
בשביל הקרדיט ../images/Emo106.gif

לבקשת חברה .. : [XDD] זאת לא חברה שלחה לי את התמונה זאת אמי ! ה- אמי בה הידיעה !
מאושרת אמי ? [שמסתכלת בפורום וקוראת את ההודעות שלי [[; ]

../images/Emo58.gif אומייגאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

התמונה!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^%&%^$^%$^%$#$# ~שווהשווהשווהשווהשווהשווה~ &%$^$%^$#%$%$# DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:

screamin pittas

New member
my mcweek../images/Emo26.gif

לב|שיר השבוע של מקפליי:
--אין
שיר השבוע לא של מקפליי:
*עצלנית*|דאבלחבול|
להקת השבוע:
MCR
אלבום השבוע:
לא יודעת><*חשה סתומה*
קליפ השבוע:
אין
[אוי זה כ"כ מפגר שחצי מהמקוויק שלי ריק><]
קייל XY, האנטומיה של גריי[נגמר
], הישרדות, הדוגמניות[איזה בנות הביאו לשם-כולן פרחות סתומות
]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה הסתומה למשק שנתנה לנו עבודה מפגרת ליום שלישי
משהו ששימח:
כלום[?]
משהו שעיצב:
גם כלום[?]
ציטוט השבוע:
~אני ואחותי חושבות על נוסח להזמנה למסיבת יומולדת שלה, ויש ילדה בשכבה שלה שנכנסה להריון[אני יודעת שזה מרושע אבל לא נורא
]~ "עבר כבר חודש מאז היומולדת ו___ כבר עומדת ללדת" חברה שלי:"אז... שחף..חשבת פעם לעשות ניתוח להגדלת חזה?"[שחף זה בן] *בורח בריצה* *חוזר אחרי כמה דק'* חברה שלי:"אתה יודע, היום יש ניתוחים להארכת המה-שמו, היית רוצה לעשות?" ידיד שלי:"המורה לפיזיקה ממש מוזרה- היא גזענית אבל רוסייה,ושונאת הומואים אבל מלמדת את הכיתה השנייה." המורה לפיזיקה:"אז איך זה יכול להיות שאין שינוי בקבוע קפיץ?"[או משהו כזה
] דניאל:"לא יודע, כי הדינמומטר דפוק?" המורה:"זה לא הדינמומטר דפוק, זו אני דפוקה!" ילדה מהכיתה שלי:"המורה נכון נועם מהישרדות חתיך?" המורה לערבית [זכר]:"נכון!" ילד אחד:"בוא אני ארביץ לך נפשית!" חברים שלי עובדים על ילד אחד: הוא: מי זה? ידיד שלי: אמיר הכוסית. הוא: איך קוראים לך? ידיד שלי: אמיר הכוסית. הוא:מה שם המשפחה שלך? ידיד שלי: כוסית הוא: איך את ניראת? ידיד שלי: ציצים מפה ועד הירח ידיד שלי: אני אוהבת אותך. הוא: מי זה? ידיד שלי: זאת אמיר הכוסית !@#$% ולא זוכרת עוד למרות שהיו כמה><
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אייג' די טיוי, איטס אגנס דה תורה!
תמונת השבוע:
*מתעצלת לחפש*

lovemcfly1

New member
מקוויקנד שלי...

שיר השבוע של מקפליי: ill be ok שיר השבוע לא של מקפליי:monster-meg&dia להקת השבוע:mcfly וthree days grace אלבום השבוע: just my luck קליפ השבוע: i hate everything about you -three days grace תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אני הולכת השבוע לראות את סוויני טוד.. עם אבא (אחרי 11 שנה שלא הלכתי איתו לקולנוע לבד...) משהו שהכעיס אתכם השבוע: ה-ו-ר-י-ם-! משהו ששימח:מקפליי... משהו שעיצב:בצפר ציטוט השבוע:חברה שלי נסתה לרדת עליי בגלל הגובה שלי בחזרה מהתנדבות (יש לנו שעה אחת בשבוע של התנדבות...) אז היא כולה כזה מנסה לרדת עליי ואז היא שאלה אותי: "דברת פעם עם נילס הולגרסון" אז אני הייתי במצב של חרפון ועניתי לה : "כן דברנו בגובה העיניים" ואז התפוצצנו מצחוק... מתנגן בראש / בפלייליסט:אווו הרבה שירים אני לא אתחיל לחפור... שמתי לב שהראש שלי הפך בזמן האחרון לאמפי 3 / רדיו... זה ממש מוזר אני פשוט מריצה שירים במוח... תמונת השבוע: אין לי תמונות... סורי... יומושלם שבוענק ולילה טוב...

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifTime for me to fly Time for me to soar

לפני חצי שעה אני חזרתי מסופ"ש מטורף בעין גדי יחד עם משלחת האמריקאים החמודים שלנו, אז המקוויקאנד הזה יהיה די עלוב כי אין לי כלכך הרבה כוח לעשות אותו.. אבל בכל זאת זה מקוויקאנד וזה סוג של חובה לעשות ואני לא יכולה בלעדיו.
שיר השבוע של מקפליי:
רוקין רובין
שיר השבוע לא של מקפליי:
כל השירים של האחים ג'ואנס Mark Stevens - Have a nice day
Nicholas Jonas - Time For Me To Fly [הגרסא שלו לשיר] Cat Stevens - Wild World
להקת השבוע:
האחים ג'ואנס
אלבום השבוע:
אממ.. של האחים ג'ואנס
קליפ השבוע:
האי, קייל XY
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
הסופ"ש בעין גדי עם האמריקאים השיחות המטורפות שלי עם מייקי היו עוד כמה דברים אבל שחכתי..
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
*בשיעור כימיה* חברה שלי: אפשר את המחברת של כימיה? אני: זאת שאין בה כלום? כן בטח *בשיעור תושב"ע* חברה שלי: אפשר את המחברת של תושב"ע? אני: זאת שאין בה כלום? כן בטח *בשיעור ספרות* חברה שלי: אפשר את המחברת של ספרות? אני: זאת שאין בה כלום? כן בטח חברה אחרת שלי: מעניין, לכל המחברות שלך יש את אותו השם *אני וחברה שלי חוזרות הביתה מבצפר* חברה שלי שרה את Wake Up Call של מרון 5 ואני שרה את המילים שהיא שכחה חברה שלי: בזמן שאנחנו לומדים משלים פועל [באותו היום היה לנו בוחן על זה] את משלימה שירים *אתמול ניסינו ללמד אמריקאי חמוד סלנגים* חברה שלי: לחפור is dig in the brain like what we do to you right now
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Jonas Brothers - S.O.S ושיר מפגר שחברות שלי חפרו לי עליו כל הסופ"ש
תמונת השבוע:
היה משהו ממש מגניב שאני ציירתי משעמום בשיעורים אבל אני עייפה ואין לי כוח להעלו אותו.. אותי אני אעלה אותו מחר בשרשור יום ראשון [ששם אני באמת אחפור לכן! ראו הוזהרתן!]

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifועוד ציטוט מעוד שיחה מטורף עם מייקי..

אני: עם כל פעם שהיו אומרים לי את זה הייתי מקבלת שקל.. היה לי שקל [מסכנה מייקי, הלך לה באינטרנט
]

למעלה