אתתמוול בעשר וחצצי ... הייתתי ממש עייפה אבל עדיין הייתי חייבת להיכנס לפורוםם .. ואז ראיתי את ההודעה שלך והמחשב המפגר לא נתן לי לענות לךך
הייה כל כךך כיפפ' אהה וקיבלתי היום בבוקר את מושן אין דה אושן הדוידי היישר מלונדון !!! והדיוידי מ ע ל ף הם כל כך יפפייםם שםם כמעט התחלתתי לבכותת !! טוק טו מי במססןן ! התגעגעעתתי :]]
איזהה כיפפ לךךךךךךךךךךךךךךךךך סבא לך חזר או שהוא שלח לך ?!?! אני מקנאהה בךךךךךךךךךךךךךךךך אתת חייייבתתתתתתתת להראותת לי או שאני חותכת אותךךךךך!! שמחה שנהנית.. אגב - היית באילת אם עדן??
סבא שלי חזר .. אין לך מושג איך צרחתי שחזרתי מאילת [ כן עם עדדן ] וראיתי את זה מונח על המיטטה !! אמא שללי חטפה התקף לבב ! נוו פרובללםם ! איןן הם כל כך מושששששששללללממייםם !!! ראיתי אותו היום שלווש פעמייםם !! אוופ' עכשיו אניי בטוחה יותר מתמייד שאני פשוט ח י י ב ת לנסוע ללונדוןן ולראות אותם בלייב !! 3>
סנוג= להתמזמז= כמו מייק אאוט באמריקנית P: סנוגבל זה כמו נניח שאגבל או קיסאבל. זה קשה קצת להסביר את זה אבל זה על המשקל של ניתן ל-X אותו אז סנוגבל= ניתן להתמזמז איתו קיסאבל= ניתן להתנשק איתו שאגבל= ניתן לשכב איתו
כן. מקווה שהבנת ואם לא, אז בקטנה. סתם משעמם לי אז אני מנסה להסביר דברים באנגלית.