McVideo Time

מאיושSP

New member
דנייי קטני ../images/Emo99.gif הצחוק שלו פשוט מושלם.

מכירה את כל הסרטונים=] אבל תודה רבה
הוא כזה מתווווווק כשהוא עושה דברים טיפשיים וצוחק וזה:) איזה מאמממי אני מסוגלת לבהות בו שעות. (טוב.. אז אולי זה מה שאני עושה ^^ )

M C F L Y 1

New member
טננקס מייקי על הככל ../images/Emo24.gif

אייזה מתווק דני
איזה חיוך .. איזזה צחווקק .. *נאנחחת* איזה שלמוותת ..

M C F L Y 1

New member
ככןן :]]

אתתמוול בעשר וחצצי ... הייתתי ממש עייפה אבל עדיין הייתי חייבת להיכנס לפורוםם .. ואז ראיתי את ההודעה שלך והמחשב המפגר לא נתן לי לענות לךך
הייה כל כךך כיפפ' אהה וקיבלתי היום בבוקר את מושן אין דה אושן הדוידי היישר מלונדון !!! והדיוידי מ ע ל ף הם כל כך יפפייםם שםם כמעט התחלתתי לבכותת !! טוק טו מי במססןן ! התגעגעעתתי :]]

talosh1234

New member
דיייייייייייייייייי

איזהה כיפפ לךךךךךךךךךךךךךךךךך סבא לך חזר או שהוא שלח לך ?!?! אני מקנאהה בךךךךךךךךךךךךךךךך אתת חייייבתתתתתתתת להראותת לי או שאני חותכת אותךךךךך!! שמחה שנהנית.. אגב - היית באילת אם עדן??

M C F L Y 1

New member
חעחעחחעחע xD

סבא שלי חזר .. אין לך מושג איך צרחתי שחזרתי מאילת [ כן עם עדדן ] וראיתי את זה מונח על המיטטה !! אמא שללי חטפה התקף לבב ! נוו פרובללםם ! איןן הם כל כך מושששששששללללממייםם !!! ראיתי אותו היום שלווש פעמייםם !! אוופ' עכשיו אניי בטוחה יותר מתמייד שאני פשוט ח י י ב ת לנסוע ללונדוןן ולראות אותם בלייב !! 3>

kelly7i

New member
XD

דני, קטעים כאלה רק מזכירים לי למה אני אוהבת אותו3>

חמודחמודחמוד! ^^

אה, וSNOGABLE, זה... טוב, א"א לתרגם את זה כ"כ לעברית. SNOG זה 'מזמוז'. אז SNOGABLE זה, 'שהכי אפשר למזמז אותו'? משהו כזה. תודה, מיקע.

לא.

סנוג= להתמזמז= כמו מייק אאוט באמריקנית P: סנוגבל זה כמו נניח שאגבל או קיסאבל. זה קשה קצת להסביר את זה אבל זה על המשקל של ניתן ל-X אותו אז סנוגבל= ניתן להתמזמז איתו קיסאבל= ניתן להתנשק איתו שאגבל= ניתן לשכב איתו
כן. מקווה שהבנת ואם לא, אז בקטנה. סתם משעמם לי אז אני מנסה להסביר דברים באנגלית.

Lex 1

New member
חחחח כן אין צורך להסביר ../images/Emo69.gif

סתם אבל כבוד על ההשקעה
אממ בכל אופן בדקתי במילון (כזאת אני..) ואכן הפירוש היה "מזמוזים" טחחח

למעלה