McVideo Time

m i c k e y 15

New member
../images/Emo44.gifMcVideo Time../images/Emo202.gif../images/Emo99.gif

הרבה זמן עבר מאז שעשיתי את הפינה..מחוסר וידאוים חדשים כי כבר שמו פה את הכל בנצלשים וזה חח אבל אני מניחה שגם את הישנים אתן תאהבו
Most Fanciable Award to Danny אז 2 וידאוים של דני שהוא נבחר לזכר הכי...אהוב? חח לודעת..משו most snogable male..שהכי רוצים..לומשנה חחהוא נבחר פעמיים עם ריצ'ייל סטיבנסאז הנה זה..ואחד הציטוטים שמה של דני שמופיע בויקיפדיה..זה מפה..וממש היה מגיע לו הפרס
Id like to thank....and my mum and dad for making me
והנה השני
http://www.youtube.com/watch?v=F9n1BWx8zWY McFly-surprise הוידאו השני הזה הוא מין הפתעה שמקפליי עשו לילדה..מאוד קטנה עליי לומר..מאיפה צצות המעריצות האלה? חחח היא נראית בת 7 חח קיצר הם עשו לה הפתעה ושרו לה את השיר אובייסלי בשינוי קל חח רק בסוף.. ודני ממש מושמוש שם
Stupid Danny וזה הכי הכי הכי מצחיק!! אלה הקטעים שכולנו אוהבות לראות...הקטעים של דני..ברגעי הטיפשות שלו! הוא הכי מצחיק פה! זה וידאו שעשו רק בשביל דני והרגעים המפגרים שלו..דברים מפגרים שהוא אומר..
זה מאוד סקסי בעיני..
וממש אהבתי וצחקתי מאיך שהוא אמר מה שהוא אמר מ-01:04 עד ל- 01:12
וואייי נקרעתי! וואי אני חולה על הוידאו הזה.. [יתכן שחלק כבר ראו את הוידאוים האלה בעבר..אז זה לחדשות שפה חח]

butbut

New member
כן חח ראיתי כבר את הכול=] דני השקסעיייייייייי

בא לי לקפוץ עליו באוסף של השטויות שלו=]

גאד טנקס!!

כה אני חדשה פה ולא ראיתי אף אחד מהוידאוים [או איך שאומרים את זה P=] בנתיים ראיתי את הראשון ופשוט נקרעתי מדני XDDD הצחוק שלו קצת מפחיד
אבל הוא כזה חמוד

butbut

New member
XD צחוק מפחיד לדני?פשוט צריך להתרגל..זה יותר

בכיוון של צחוק שבאותה השנייה שהוא מופיע בא לך להצטרף אליו=]

אחותי צוחקת ככה.

זה צחוק מטורף. ודורש כאפה מיידית ^^; אבל אני מפחדת שהיא ודני ירדפו אחרי עם מטאטא... ;-;

sweet shir

New member
חעחעחע אהבתי ~מאוד~ את הסוף של אובייסלי. ../images/Emo123.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח קפראל דניXDDDDD הוא היה כזה חמוד וטיפש פעם. 33> אני מתגעגעת לאולד דני. ];

DoLi it is Me

New member
../images/Emo99.gif יאיי תודה מיקי

איזה חמווווד הוא -מחכה שתעשי סירטונים עם דאגי [למרות שראתיתי את רובם O.O]

Lex 1

New member
ראיתי את 2 הקטעים הראשונים בעבר טחחח

אבל נקרעתי מהקטע האחרון. אחחח דני..
חחח מבדר
חבל שהם לא שרו את כל Obviously
קצת התבאסתי.. הייתי בטוחה שהסרטו נקטע או נתקע חח ואז הבנתי שזהו..
. פחחח אבל בכל אופן נהנתי
תנקס מיכל

Lex 1

New member
**שהסרטון../images/Emo122.gifנמאס לי לתקן את עצמי!../images/Emo46.gif

Lex 1

New member
חחח לא זה לא סטופד מקלדת זה סטופד מי.. ../images/Emo4.gif

למעלה