החלפות

miriti83

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

הגעתי אליכן דרך הצבעים של אפי שאני מאוד נהנית לקרא ובמקור אני מהפורום השכן- איפור וציור גוף
התוודעתי ללק של מאק מקולקציית דפרינג קולור פורקאסט ושמו הוא Malibu Peach. מישהי מכן במקרה או מעוניינת למכור/ להחליף אותו או פשוט יודעת איפה אני יכולה למצוא אותו או דומה לו? תודה רבה
וליתר ביטחון, הנה הוא פה

רוני325

New member
יש לי 2 לקים להחלפה בתמורה ללק של אורלי סוויט

sinful merlot sinful whats your name אם מישהי תרצה אשמח לשמוע ממנה...(חוץ מלמונייד)

bashmorsh

New member
מישהי מעוניינת בaruba blue של אסי? ../images/Emo13.gif

הוא פשוט יושב אצלי ללא שימוש, וחבל לי עליו.. הוא ממש יפה, פשוט לא מתאים לי לגוון עור לדעתי
אני אשמח להצעות להחלפה אם מישהי מעוניינת! (וכן, הכנסתי אותו לשוק הלקים של תולי...)

תולי01

New member
אני לא יודעת איפה אפשר להשיג

ואין לי אותו להציע לך....ניסיתי גם לחפש לך אותו באיביי והוא קיים רק במחירים מטורפים, אבל מה שכן אני יכולה להציע לך, הוא לפרסם את ההודעה שלך בשוק הלקים בבלוג ואולי אחת הקוראות תראה את זה ותוכל לעזור לך - בדר"כ אני מבקשת לפרסם שם שמות של לקים שקיימים להחלפה, אבל יש לך אישור ממני לפרסם שם את הלק שאת מחפשת
, רק תדאגי להבהיר שאת מחפשת ולא מציעה.... מקווה שזה יעזור ושלמישהי שם יהיה אותו להציע לך

רויתב86

New member
לי יש!

snowcone cotton candy תבחרי מה בא לך...אני אישית לא התחברתי אליהם בכלל. הם אפילו לא נפתחו!

Ultra marine

New member
אני חייבת לציין שיש לי אותו והוא הלק היחידי

של אסי שאני באמת אוהבת! יש לי גם את ה wicked אבל אותו אני פחות אוהבת כי הוא יותר מידי אסי ה"התנהלות" שלו... צבע באמת מיוחד כחול מטאלי כזה. עדיין לא מצאתי תמונה אחת שמצליחה באמת לשקף אותו למרות שהתמונה הזאת יחסית קרובה. בכל מקרה- מומלץ!

צונית

New member
קופצת על ההזדמנות - גם לי יש החלפות ../images/Emo13.gif

(אגב, הארובה בלו נראה מדהים!!!! אבל לצערי אני לא הולכת ממש עם כחולים...
) להחלפה/מכירה OPI - JADE IS THE NEW BLACK OPI - GLOVE YOU SO MUCH COLOR CLUB - ULTRA VIOLET

RUTHIE1

New member
אני אשמח ל-OPI - GLOVE YOU SO MUCH

מעניין אותך הבסקט קייס? אילו גוונים מעניינים אותך?

RUTHIE1

New member
אני מחליפה - BASKET CASE של ORLY

פשוט לא אני... שומש פעם אחת. רוצה בתמורה: בורדו/סגולים/לבנדרים...עדיף במירקם קרמי. אורלי או OPI.

רוני325

New member
מנצל"שת יש לי עוד לק להחלפה..

china glaze turned up turquoise (נאוני מהמם) אבל זאת לא אני...אני מעונינת בלק של אורלי סוויט (פרט ללמונייד, קוטון קנדי והכחול כהה שיהיה לי אותם..) או בלק של קולור קלאב או opi (חוץ מורוד)..

רוני325

New member
יש לי את למונייד לזאת הכוונה של אורלי סוויט

(אותו אני לא צריכה)..

miriti83

New member
מעולה, תודה ../images/Emo13.gif

אולי את מכירה אחד שדומה לו במקום?

צונית

New member
ראיתי אחד כזה היום

אז כמו שכתבתי למעלה, ראיתי היום סטנד של חברה שנקראת GK PROFESSIONAL יש לה לק שנראה ממש דומה לזה (רק בבקבוק, לא התנסיתי על הציפורן), עולה 9 שקלים, ממש מזכיר את שיק בצורת הבקבוק. אני ראיתי אותו בנתניה בשני מקומות שונים, אולי בקרוב החברה תתחיל להתפשט לעוד מקומות. בכל מקרה, אם אני אהיה שם שוב בקרוב אני אצלם תמונה שלו עבורך...

miriti83

New member
אווו, נשמע מעניין!

אנסה לפתוח עיניים ולחפש אותם באזור חיפה. תודה צונה

לדעתי shirelle של מאק

מהקולקציה הקבועה עשוי להיות דומה לו מאד על גווני עור מסויימים..., אם כי גם אותו קצת קשה להשיג בסניפים... והוא מעט יותר אדום ופחות ורוד/אפרסקי. אבל שווה לנסות אם את ממש רוצה גוון כזה, כי יש גווני עור שעליהם לא רואים את ההבדלים הללו כמעט בכלל...

למעלה