החלפות

לפי הסמל על הבקבוק זה לק של אסנס

רק באירופה או באיביי. נסי לאתר אותו באתר שלהם.

HADASDOSA

New member
לא מצאתי באיביי. אולי יש צבע דומה לעוד חברה?

מישהי יודעת?

ממה מיה1

New member
SAMBA של Orly

FESTIVAL LIGHTS- ORLY BONGO BEAT- ORLY PURPLE VELVET-ORLY CALYPSO BREEZE-ORLY RIO NIGHTS-ORLY לה צ'ט מספר 251 צהוב ניאון ומספר 290 כחול ירקרק.

1Unicorn1

New member
לקים להחלפה / מכירה

בכולם השתמשתי פעם-פעמיים, או שיש לי כבר צבעים כמעט זהים או שלא אהבתי את הצבע. MAC: ILLEGAL PURPLE - סגול עמוק חצילי, ממהדורה מוגבלת BOOM! - מן ורוד סגול, נראה לי שגם ממהדורה מוגבלת BABY GOTH GIRL - בורדו/סגול כהה עם גליטרים, לא אוהבת את הנצנצים האלה ... NIGHTFALL - אפור מטאלי מהמם, אבל יש לי זהה לו ZOYA - IBIZA - יש לי מלא כחולים אותו דבר .. OPI - MALAGA WINE - אדום עם נטייה לורוד, יפיפיה אבל אני אוהבת אדומים פחות ורודים ORLY - IRON BUTTERFLY - ממש יפה אבל אני לא מסתדרת עם צבע מאט ..

Come Alive

New member
OPI- Need Sunglasses? צהוב, להחלפה

אני אשמח מאוד להחליף את הלק הזה עם מי שרוצה.. השתמשתי בו רק פעמיים, והוא במצב פרפקט
אני פתוחה להצעות.. אבל מראש אני לא רוצה Essie או משהו.. רק- OPI, Zoya, Orly, China Glaze, וכאלה

bottlegennie

New member
מצטערת...

זה יגרום לעור שלי להראות צהוב... עדיין, מדובר בצבע מהמם :)

bottlegennie

New member
יש לי את star spangled

של אורלי... העתק מושלם של Ruby Pumps... השתמשתי בו לפחות ממניקור של יד אחת כדי לבדוק אותו על ציפורן נקייה ועל שחור... (יוצא מאוד ומפירי!) אבל החלטתי שזה לא בשבילי.. אני מעדיפה גליטרים, במיוחד כחולים-סגולים-הולוגרפים :) פשוט אני לא מסתדרת עם רוב הצבעים...

למעלה