החלפות

miriti83

New member
ו- שיראל ../images/Emo6.gif

רק לי השם הזה עשה אסוציאציה למומי ושיראל מארץ נהדרת?
מעולה, אבדוק אותו בהקדם. תודה

miriti83

New member
מישהי מכירה אולי את V של צ'יינה גלייז?

יש תמונה שלו פה והוא נראה לי די דומה, השאלה היא איך הוא במציאות...

miriti83

New member
מנצלש"ת את עצמי לבקשת המלצה../images/Emo13.gif

אמא שלי ביקשה שאזמין לה לק דובדבן- חציל, משמע אדום כהה, אבל לא שחור מדי ולא חום מדי. יש למישהי רעיון מעניין? מעדיפה של OPI או זויה, כי אלו החברות שאני הכי אוהבת

רחלי ג

New member
ל OPI יש את LINCOLN PARK AFTER DARK

שהוא חציל סגול כהה מאוד,אבל לא שחור אני חושבת שהיא מתכוונת לזה...

miriti83

New member
הוא כהה לה מדי

יש לי אותו והוא ממש כהה לה מדי ולא מספיק אדום.היא בעייתית

פנרה

New member
אז ככה....

אני חושבת שבאמת לינקולן יהיה מתאים מאד תנסי לראות גם את OPI- midnight in Moscow אולי זה גם יתאים לך. שניהם לדעתי יותר סגולים מאדומים אבל אולי זה ימצא חן בעיניה בכל זאת

miriti83

New member
כמו שכתבתי לרחלי- הלינקולן כהה מדי

והמידנייט לא קרמי, נכון? (מתעצלת לגשת למגירה להוציא אותו מבין ערימות הלקים
). באמת פרט ששכחתי לציין הוא שאמא שלי הולכת רק עם לקים בגימור קרמי, בלי שום נצנץ

צונית

New member
WOW!

ה midnight in Moscow נראה מדהים!!!!! זה בדיוק הסגנון שאני אוהבת! נראה לי שחצי מהלקים שלי הם בגווני בורדו, וכל הזמן כשנראה לי שמיציתי אני מגלה עוד אחד שנראה SOOOO GOOOOD! תודה!

Ultra marine

New member
מצאתי!

אמנם לא דגמתי אותו בצורה מלאה בעצמי אבל רכשתי אותו היום.. תני לי יומיים אני אדגום אותו כמו שצריך
מדובר על לק של רבלון מס' 762 קוראים לו Plum Attraction תסלחי לי על ה"יעני סווץ" על גב החשבון מהסופר...
אגב אני לא מכירה לקים של רבלון... זה הראשון שלי..

miriti83

New member
צבע מהמם!

לצערי לא מה שאמא שלי מחפשת. נראה לי שאזמין לה את ה- Malaga wine וזהו, אלך על בטוח. תתחדשי על הלק

פנרה

New member
אוף

איזה שאלות קשות יש לך! רק רציתי שתדעי שחלילה לא מתעלמים. לגבי השאלה הראשונה אני לא מכירה את הלק של צ'יינה אז אני לא יכולה לעזור לך. לגבי הלק לאמא שלך, אני אני אחשוב ואנסה לעלות על משהו!

danra

New member
לק של ESSIE ושל OPI

ESSIE - a lot of shekels OPI - shim-merry chic שומשו פעם אחת. להחלפה בלבד.

danra

New member
בבקשה...../images/Emo9.gif

צילמתי תמונה שלהם (סליחה על האיכות
, זה באייפון) הסווצים תואמים למציאות: ESSIE OPI

../images/Emo57.gifלהחלפה שני לקים של קולורקלאב

N04 אייג' אוף אקווריוס - תורכיז N20 פוצ'י-לוסיוס - סגול נקי (נראה כחלחל בתמונה, אבל זה ממש סגול) חדשים לגמרי, לא שומשו מלבד סווצ' על גלגל ציפורניים מפלסטיק. מעוניינת בלקים בגוונים ורודים/קורלים.

למעלה