עוגיות חלבה ופיצפוצי אורז
מתכון לעוגיות עם שילוב מדהים טעימות במיוחד, קל להכנה , סוף הדרך! החומרים: 4 כוסות פיצפוצי אורז. 1 כפית נס קפה. 2 כפות סוכר. (אפשרי גם להישתמש בסוכר חום) 3 כפות דבש. 50 גר' חמאה. (למתכון פרווה אפשר מרגרינה) 100 גר' חלבה וניל מפוררת. 50 גר' שומשום (לא קלוי). להכנה: 1. בסיר רחב על להבה בינונית מערבבים יחד את החמאה, חלבה, דבש, סוכר ונס קפה במשך מספר דקות עד לקבלת תערובת אחידה. 2. מסירים מהאש, מוסיפים לסיר את פיצפוצי האורז ומעבבים היטב. 3. קולים במחבת נפרדת על להבה בינונית את השומשום. אחר כך מוסיפים את השומשום הקלוי לתוך הסיר עם שאר התערובת ומערבבים. 4. משטחים את כל התערובת על גבי תבנית משומנת .(תבנית מלבנית גדולה) 5. מאחסנים במקרר כ- 3 שעות , אחר כך מוציאים את התבנית מהמקרר וחותחים לריבועים.