סינרול'ז
סינרול של אורן גירון לבצק: חצי קילו קמח חצי כוס חלב פושר 20 גרם שמרים יבשים 80 גרם סוכר כפית מלח 2 ביצים 100 גרם חמאה רכה ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר 10 דקות להתפיח עד הכפלת הנפח או לילה (9-12 שעות) במקרר . מילוי: 100 גרם חמאה מומסת סוכר חום לפיזור על העלה קינמון לפיזור על העלה לחלק את הבצק ל- 3 חלקים לרדד כל עלה למלבן, למרוח בחמאה מומסת, לפזר מעל סוכר חום וקינמון לגלגל לרולדה ולחתוך לסינרולים בעובי של 4-5 ס"מ, למרוח בביצה, להתפיח שוב כ- 40 דקות ולאפות ב- 160 מעלות כ- 15-20 דקות. לאחר האפייה למרוח את הסינרולים בסירופ סוכר (יחס 1:1 של מים וסוכר).
סינרול של אורן גירון לבצק: חצי קילו קמח חצי כוס חלב פושר 20 גרם שמרים יבשים 80 גרם סוכר כפית מלח 2 ביצים 100 גרם חמאה רכה ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר 10 דקות להתפיח עד הכפלת הנפח או לילה (9-12 שעות) במקרר . מילוי: 100 גרם חמאה מומסת סוכר חום לפיזור על העלה קינמון לפיזור על העלה לחלק את הבצק ל- 3 חלקים לרדד כל עלה למלבן, למרוח בחמאה מומסת, לפזר מעל סוכר חום וקינמון לגלגל לרולדה ולחתוך לסינרולים בעובי של 4-5 ס"מ, למרוח בביצה, להתפיח שוב כ- 40 דקות ולאפות ב- 160 מעלות כ- 15-20 דקות. לאחר האפייה למרוח את הסינרולים בסירופ סוכר (יחס 1:1 של מים וסוכר).