תודה לכולכם עכשיו אני על כדורים שמסממים אותי ואני ישנה חצי מהיממה. כיף!
S Shusho New member 8/6/07 #66 תודה לכולכם ../images/Emo3.gif עכשיו אני על כדורים שמסממים אותי ואני ישנה חצי מהיממה. כיף!
A AndJusticeForAll New member 7/6/07 #8 הופעתי היום עם כמה אנשים בבית אבות ועשינו להם שמח כזה. אני עייף=[
B blacknwhite New member 7/6/07 #9 נמנמ היה את המבחן החוזר במחשבים... אני מקווה שהיה בסדר לא בא לי טניס. אני עייפה, ויש לי עבודה באנגלית לעשות. אין ממש. אני פשוט משתדלת לשמור על מצב רוח טוב
נמנמ היה את המבחן החוזר במחשבים... אני מקווה שהיה בסדר לא בא לי טניס. אני עייפה, ויש לי עבודה באנגלית לעשות. אין ממש. אני פשוט משתדלת לשמור על מצב רוח טוב
D dralan New member 7/6/07 #11 אותו הדבר אצלי >< איזה יום מעפן... שייגמר כבר! ואני כבר מזמן אמרתי שצריך מיום רביעי לפתוח חדש כי הוא לא קופץ P:
אותו הדבר אצלי >< איזה יום מעפן... שייגמר כבר! ואני כבר מזמן אמרתי שצריך מיום רביעי לפתוח חדש כי הוא לא קופץ P:
D danduuu New member 7/6/07 #12 המ יום חמישי=/ ההקלטות ל"להקה" היו נחמדות. היינו צריכים לממן לעצמנו נסיעות [עד לכרמל] כי יש לנו ביצפר קמצן אני עוד לא באמצע של החומר בספרות ומחר מגן ואני לא יודעת כלום נמאס לי כבר מהלימודים האלו =/ ~עפה מפה ללמוד לספרות~ אני אוהבת אתכם כ"כ
המ יום חמישי=/ ההקלטות ל"להקה" היו נחמדות. היינו צריכים לממן לעצמנו נסיעות [עד לכרמל] כי יש לנו ביצפר קמצן אני עוד לא באמצע של החומר בספרות ומחר מגן ואני לא יודעת כלום נמאס לי כבר מהלימודים האלו =/ ~עפה מפה ללמוד לספרות~ אני אוהבת אתכם כ"כ
L lacrimosa girl New member 8/6/07 #55 נכון למדתי את זה תקופה מסוימת השנה, אבל כבר לא הייתי דתיה וכל הדעות המעצבנות שלהם נראו לי כ"כ לא נכונות =/ בגלגול אחר בחיי בטח הייתי מתאהבת במקצוע הזה.
נכון למדתי את זה תקופה מסוימת השנה, אבל כבר לא הייתי דתיה וכל הדעות המעצבנות שלהם נראו לי כ"כ לא נכונות =/ בגלגול אחר בחיי בטח הייתי מתאהבת במקצוע הזה.
T The Dew New member 7/6/07 #14 יאיי. :] חבר שלי ואני חזרנו אחרי הרבה תחנונים מצידו מתכונת בהיסטוריה, מתכונת בספרות, צריך להתחיל ללמוד לתיאוריה... ואמא לא מסכימה לי להתחיל לקחת רטאלין למרות שיש לי ADD. :[ אכזריות.
יאיי. :] חבר שלי ואני חזרנו אחרי הרבה תחנונים מצידו מתכונת בהיסטוריה, מתכונת בספרות, צריך להתחיל ללמוד לתיאוריה... ואמא לא מסכימה לי להתחיל לקחת רטאלין למרות שיש לי ADD. :[ אכזריות.
D danduuu New member 7/6/07 #18 ייייייייאיי מזל טוב מותק../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מקווה שהפעם תחזיקו לנצח
M mary06 New member 7/6/07 #24 מזלט..מקווה שהסיבוב הזה יהיה יותר מוצלח בהצלחה עם המתכונות..ושתעברי תיאוריה בפעם הראשונה
T The Dew New member 8/6/07 #35 תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif ואמא שלי תהרוג אותי אם אני לא אעבור תיאוריה בפעם הראשונה...
תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif ואמא שלי תהרוג אותי אם אני לא אעבור תיאוריה בפעם הראשונה...
ס סער טובי New member 7/6/07 #31 אני שמח שאת מרגישה יותר טוב השאלה היא איך זה גורם לך להרגיש לחזור אליו, כאילו, אם הוא ממש התחנן, זה אומר שאת לא הכי רצית בזה, לא?
אני שמח שאת מרגישה יותר טוב השאלה היא איך זה גורם לך להרגיש לחזור אליו, כאילו, אם הוא ממש התחנן, זה אומר שאת לא הכי רצית בזה, לא?
T The Dew New member 8/6/07 #36 תודה! רציתי, אבל לא חשבתי שאני צריכה לחזור אליו בכזאת קלות, שיתאמץ קצת בשבילי... רבנו היום. אוף. :[
ס סער טובי New member 8/6/07 #45 אל תדאגי *חיבוק* יהיה בסדר *חיבוק* אחרי שהוא התאמץ, לפי מה שאת אומרת, וקיבלת אותו בחזרה, זה אומר שהתגברתם על ריב קשה, אז אני בטוח שעכשיו אם רבתם קצת, זה הרבה פחות רציני, ותתגברו עליו מהר
אל תדאגי *חיבוק* יהיה בסדר *חיבוק* אחרי שהוא התאמץ, לפי מה שאת אומרת, וקיבלת אותו בחזרה, זה אומר שהתגברתם על ריב קשה, אז אני בטוח שעכשיו אם רבתם קצת, זה הרבה פחות רציני, ותתגברו עליו מהר