יום חמישי

הממ

ביטלו לנו את היום, בגלל שלהרבה אין מה ללמוד היום כי הם כבר סיימו אשכול א' ולחלק גם אין אשכול ב' ואז זה לבוא ליום שלם רק בשביל ספורט וספרות והמורה לספרות מבריזה כבר כמה ימים ברצף
ומה אני עושה ביום חופש שלי? הולכת לבצפר לערוך את הסרט><
הלך לי דיי טוב, אני לא ממש רחוקה מהסוף.
רציתי לסיים אותו היום אבל המורה היה עסוק בי"בניקים ולא יכל לעזור לי (להם יש בגרות היום, אז מן הסתם הם יותר חשובים כרגע).
אני מתה מעייפות פשוט. לא ישנה נורמאלי כבר הרבה יותר מידי זמן. אני כל כך עייפה שהפסקתי באמצע פרק של אבודים ופשוט הלכתי לישון.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני ואמא ואחותי הלכנו להירשם לבנק הזמן שזה פרויקט נחמד שכזה...לא חשוב. בכ"מ, כשחזרנו הביתה, ראינו שמשקים את הגן שעשועים, ויש מלא ממטרות שמתיזות על הכביש. מה נראה לכם הפולניות עשו?? נכון! עמדו שם 10 דק' ושטפו את האוטו!!
זה היה כ"כ מצחיק, ואנשים עוברים ברחוב, מתסכלים עלינו וצוחקים
ואז כשיצאנו משם ראינו עוד אוטו שנכנס למקום שלנו XDDDD ואיי איזה שכונה מפגרת

Liquid Dreams

New member
בנק הזמן זה מגניבD:

אם היה משהו כזה קרוב לפה אז הייתי רוצה להצטרף לשם^^

mary06

New member
../images/Emo35.gif

מהו בנק הזמן? ממ עזבי שזה מצחיק, זה תורם לסביבה ומאגר המים

dralan

New member
במקום כסף תורמים זמן (זה זה נכון?)

למשל את עוזרת בלימודים לילד כלשהו במשך שעה ומישו אחר מעביר לך שיעור בפסנתר של שעה

Shusho

New member
אההה אמא שלי עשתה את זה!

העבירה שיעורים באנטומיה (ליטרלי, הסבירה לבן אדם על חלקים בגוף. הייתי שם והקשבתי קצת
), והגבר עשה לה מסג' מגניב (כי זה המקצוע שלו) בתמורה.

lacrimosa girl

New member
נכון, זה ממש גמניב

ומה שיפה זה שאת לא בהכרח תורמת לבנאדם שתקבל ממנו...זה נורא נחמד XD אבל יש לי תחושה קלה שרשמתי את עצמי ליותר מדי דברים >< שיעורים פרטיים במתמטיקה אנגלית ופיזיקה [שעליהם דווקא הייתי יכולה לקחת כסף ולהתעשר בקלות, כי אין אצלנו באזור כמעט אף אחד] וסדנאות יצירה לילדים קטנים [כנ"ל] ועזרה במחשוב ותכנות אתרים בייסיק וכאלו וביביסיטר [שזה מקור הכסף הכי גדול שלי ><] אבלאבל אני אקבל מלאמלא שעות נגינה על כל זה, מהמורה היחיד שמלמד גם גיטרה וגם אורגן [וגם חליל וגם מפוחית וגם תופים
DD] אני צריה למצוא חיים

Liquid Dreams

New member
את צוחקת? זה נפלא!

איפה אלונה שתגיד שזה קסום ומופלא? לתרום מהזמן שלך כדי לעזור לאחרים זה דבר נפלא!

SaffRaal

New member
../images/Emo207.gif תגידו, סתם תהיה.

היית אתמול ב"דיסק סנטר" ב... סנטר -.- אני צריך להרגיש מוטרד ש: -הדיסק של נינט: 70 ש"ח. -Once של נייטוויש: 40 ש"ח? זה היה סוף העולם, מבחינתי X;

mary06

New member
../images/Emo6.gif

למה להרגיש מוטרד..זה רק אומר שהמעריצים של נינט נדפקים יותר..וואנס כבר ישן..החדש של נייט בטוח יעלה הרבה יותר (כמה דיסקים בכלל עולים בימינו?)..

A Hilit

New member
מה?! אני קניתי את ווישמאסטר ב90

וזה היה פאקינג שנה שעברה! 0o

אזירפאל

New member
דיסק סנטר ../images/Emo99.gif

ומה באמת להתלונן, כל הנייטוויש שם באמת זולים (עד 50 אם אני זוכר נכון), וכל רדיוהד ב-40.

A Hilit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עלינו לקבר שלה..אז בכיתי קצת וזה..היה קשה
הברזתי משיעור שלם כדי לג'מג'ם בגיטרה עם ידיד חח היה נחמד
עוד חזרה התבטלה סתם ככה..ממש רציתי לתופף =[
מחר הטקס. סוף סוך אנשים יעריכו את הכשרון שלי יותר. אני רק מחכה שאנשים יישמעו את השיר שכתבתי לה..
סיימתי את העבודה המסכמת באזרחות! מקווה שהלך לי טוב מחר מגישים..

Liquid Dreams

New member
../images/Emo201.gif

כל הכבוד שאזרת כוח לעלות לקבר שלה.. אני יודעת שזה קשה.

למעלה