איך הייתם מגיבים ???????????

הצועני 1

New member
../images/Emo46.gif איך הייתם מגיבים ???????????

אם הייתן מגלות כי ריקוד שאתן בניתם לו כיאורוגרפיה היה נגנב לכם מתחת לידיים? איך הייתן מגיבות? והאם אתן חושבות שיש מקום ל"גניבת ריקודים" אחת מהשנייה?

udi001

New member
תגובה../images/Emo188.gif

אני הייתי מתעמתת ודורשת הסבר, לו רק כדי שהצד השני לא יעשה זאת שוב לכיאוגרף אחר

udi001

New member
אז....../images/Emo59.gif

זה עוד יותר היה מעצבן אותי, מפוצץ אותי באמת, וזו עוד סיבה למה כן להתעמת עם הגונבת הסדרתית ואם לא תהיה התנצלות + הבטחה בכתב לא לבצע ריקודים גנובים אלה שוב פשוט להפיץ את שמה בכל הפורומים הקיימים......ואז יהיה הסוף ותראה כי טוב

gatissima

New member
יש בעייה עם כוריאוגרפיות

השאלה איך היא למדה את הכוריאוגרפיה, זה לא פשוט לגנוב כוריאוגרפיה שלמה, אם לימדת את הכוריאוגרפיה אז זהו מכרת אותה והיא כבר לא שלך, אם היא צולמה בהופעה ונמצאת נגיד ביוטיוב גם זה בעייתי, ועוד שאלה חשובה אם נגיד שואלים אותה "וואו איזו כוריאוגרפיה יפה של מי זה?" אז אם היא נוקבת בשמך זה הוגן ואם היא משקרת ואומרת זה שלי זה כבר גניבה לשמה. הרי כולנו לומדות אחת מהשניה ולוקחות אלמנטים זו הפרייה הדדית אבל מפה עד לגניבת כוריאוגרפיה יש הבדל, ואם זה שיטטתי הייתי מדברת איתה מתעמתת ומאיימת בתביעה על הפרת זכויות יוצרים. זה עשוי לעזור אם יש לך הוכחות

bellikbom

New member
מסכימה שיש בעיה

אם הכוריאוגרפיה לא מוגנת ורשומה על פי חוק, אז קשה מאוד לתבוע על הפרת זכויות יוצרים.זה יהיה מאוד מסובך לתבוע. למעשה רב אלו שבונים כוריאוגרפיות בתחום ריקודי הבטן , חשופים לחקויים והעתקות. כי מספיק לשנות כמה תנועות או כמה צעדים והכוריאוגרפיה מקבלת תפנית ו אופי שונה.

dorityeyni

New member
מבירור שערכתי אצל עו"ד , ברצוני לעדכן אותך

מתברר שאם על אותה מוסיקה, אפילו מחצית מהמשפטים דומים , יש סיבה ל...... את יודעת , כבר לא מדובר על הפרת זכויות יוצרים, מדובר על להיות בן אדם, על להיות ישר עם עצמך ועם התלמידות שלך. לא מזמן , ויעל מואב עכשיו שומעת לראשונה על המקרה הזה, כיון שלא רציתי לערב אותה..... אחת המורות הירושלמיות רשמה את עצמה ככוריאוגרפית על ריקוד שמח וסולו תופים ששתינו כתבנו יחד בתקופה שלימדתי בערבסק. נו ???? "טווס ללא נוצות".......? מה אגיד לכן, יקירותיי, חברותיי לפורום. שחררתי משהו שעמד לי בקצה הושט. זהו אני כבר לא עצבנית מזה, קצת עצובה, ובעיקר, ממשיכים הלאה, למדתי לקח..... אגב, גם משפטים שאני מוציאה מהפה הפכו למן משפטי מפתח אצל כמה מתלמידותיי שמלמדות ברחבי ירושלים, זה כבר משעשע....... מזה לא נעשה עניין, זה דווקא בא להחמיא לי. מחכה לתגובות . דורית ייני יוצרת וכוריאוגרפית של הריקוד היווני "ליבי מסוחרר" והצעיף של פאריד, שאת שניהם תוכלו לראות בתל אביב (אינשאללה) בקרוב , עם עוד כוריאוגרפיות שבניתי ללהקה.

gatissima

New member
איזה חוצפה

אני רצה לרשום עלי את סקאנדראני ואת השיכורים
סתם נו באמת, אני חושבת שאין מניעה ללמד ריקוד של מישהי אחרת אבל להדגיש כל פעם למשל הריקוד היווני של דורית לדעתי זה מוסיף כבוד, כמו שבזמנו למדנו בערבסק את סולו סרינה אבל לרשום ריקוד שלא את המצאת על שמך!!! אלוהים איזו חוצפה!!! אפשר להתנחם בעובדה שכוריאוגרפיה נראית שונה על כל רקדנית

וזה מזקיר לי... שבתחילת דרכו של אלואן...

מורה פרסמה תרגום שלי ללא רשותי בקרב תלמידותיה. אומנם היא שלמה טובין ותקילין על עבודה זו, אך התשלום כחלק מהחוזה נסב על שימוש פרטי בלבד ולא על הפצה. היא כמובן הגיבה בחוסר רצינות מקצועית, וניסתה ללמד אותי דבר או שניים בנושא קניין רוחני, דבר שמסתבר אין לה מושג בו. נאלצתי להיפגש עימה לאחר מספר חודשים בבית משפט לתביעות קטנות. הכל נפסק לטובתי, והיא הבינה שכל עוד נפגשנו שם ולא בבית משפט רגיל, נחסכו מימנה הוצאות רבות הרבה יותר. לפעמים הם מבינים את זה רק שם...

flamenca

New member
choreography copyrights....

it's really sad that people resort to stealing. By law, people are not allowed to use your choreography without your permission, for which you can also demand payment. Unless you sign a release form permitting them to use it.... I hope this makes you feel a little better: Better be the one whom other people steal from, than have to resort to stealing from others..... In the end, the performer makes the choreography...

ליילה 1

New member
נו באמת ......

אלון יקירי, נראה לך שחשדנו בכשרים האמונים על השפה העברית-ערבית? לא רציתי להזקיר את שערות הראש של אף אחד,לכן העדפתי לעבור על כך בשתיקה מחוייכת...

ליילה 1

New member
אגב,../images/Emo221.gif

איזה כיף לך שאתה לא זקוק למזקירה או מזקיר, ואתה מסוגל לזקור לבד.....

לידיעתך כי רבה,

אין באופק שום מעמיד, אופס, מועמד, שיסיע בידי בכל הקשור לקשרים של כושר הנקשרים בכישורי קשר כשיר. קאפיש מותק?

היי פספסתי..לא הייתי יומיים מקוה להיות אחרי

דורית בשרשור.. מתה על השירשורים החצופים האלה.. מה לא העזת?? למה צריך תעוזה? אני??? שובבה??? למה? מה כבר עוללתי??? שהרי במילותיו שלו השתמשתי.. פחחחחחחחחחחחח בעניין המעמיד.. סליחה, המועמד( !!) של אלון.. לי אין אפילו עמוד.. אם זה מנחם אותך. אז כפי שאומר השיר העתיק: "הבה נודה לחברתנו לחיי המין - יד ימין..." אין גוד ווי טראסט.. רק עשה טובה.. שטוף היטב את הידיים בטרם תלחץ לי אותה לשלום.. דה הה הה ה ה ה ה ההה ה

ליילה 1

New member
קנאים???../images/Emo5.gif למה?../images/Emo12.gif רק מפרגנים../images/Emo24.gif

בהצלחה ל
החדשה

למעלה