Veggie John
New member
../images/Emo46.gif בחילה-לה-לה-לת השבוע ../images/Emo46.gif
והפעם גבירותיי, "אימתו של כל טבעוני" מאת רונאל ברזילי:
לפני כשבוע שהה רונאל בעיר האימים אילת במעין טיול חובה מטעם יחידתו הצבאית העלובה. הגיעה שעת ארוחת הערב, ורובם ככולם של הנופשים בחרו לסעוד את ליבם במזללת הגוויות "טקסס גריל". שמע רונאל וסימרו שערות גבו. לקח את מיטלטליו ויצא בחיפושים אחר ארוחה נטולת איחסה מזינה. דיסקליימר: כמה ימים לפני אותו יום, יצא לי להזכיר באוזניו של רונאל שמועה שהגיעה לאוזניי, לפיה בורגר- ראנץ´ הנפיקו המבורגר חדש ללא רכיבים מהחי. רצה הגורל, ובעודו מטייל בפאתי אילת, לכד את עיניו של רונאל שלט ´בורגר קינג´ מנצנץ. זהו המקום להזכיר שרונאל גיבורנו סנילי כבול עץ, והוא הפך את היוצרות ונכנס אחר כבוד לאותו מקום ארור, ביקש מהקופאי את "ההמבורגר הטבעוני החדש הזה", וידא שאין ביצים או חלב בנמצא, שילם והתיישב. לא לקח יותר מביס אחד, וחשכו עיניו של רונאל. הטעם היה מוכר מידי, טעם של משהו אותו הוא לא רצה בפיו יותר לעולם! אץ רץ רונאל לקופאי וזעק, מתנשף, "אתה בטוח, במאת האחוזים, שאין בזה מוצרים מן החי?!" הקופאי בהה בו בפה חצי פעור והפליט "נו, זה בשר". רונאל המזועזע זרק את המגש על כל כבודתו בפניו של אותו מרצח קוטל קנים ונס מהמקום בדמעות שליש. -סוף- אני בטוחה שלרובכם זה קרה.. ובטח גם אתם לא יכלתם להחליט מה גרוע יותר, העובדה שתרמתם מכספכם לתעשיית הבשר, או העובדה שאכלתם גוויה, ורק המחשבה על הקונספט מבחילה אתכם. כשלי זה קרה לפני כמה שנים בסקנדינביה, אני זוכרת שמה שהכי הפריע לי היה הנגישות של כל העניין. זאת אומרת, את חיה את חייך כטבעונית, ואחרי כמה זמן מתרגלת לגמרי לשגרה הזו. ואז, פתאום, בום - גוויה מונחת בצלחת. ואת קצת שכחת שאנשים עדיין יכולים לעשות את זה..
כי הרי בראש שלך הכל כבר הובהר נפתר וסודר מזמן. בעעע. כך או כך, אתם מוזמנים, כתמיד, להרים קול צעקה, ואני ארים איתכם (no pun intended). שבוע נפלא שיהא לכם.
והפעם גבירותיי, "אימתו של כל טבעוני" מאת רונאל ברזילי: