בחילה-לה-לה-לת השבוע

Veggie John

New member
../images/Emo46.gif בחילה-לה-לה-לת השבוע ../images/Emo46.gif

והפעם גבירותיי, "אימתו של כל טבעוני" מאת רונאל ברזילי:
לפני כשבוע שהה רונאל בעיר האימים אילת במעין טיול חובה מטעם יחידתו הצבאית העלובה. הגיעה שעת ארוחת הערב, ורובם ככולם של הנופשים בחרו לסעוד את ליבם במזללת הגוויות "טקסס גריל". שמע רונאל וסימרו שערות גבו. לקח את מיטלטליו ויצא בחיפושים אחר ארוחה נטולת איחסה מזינה. דיסקליימר: כמה ימים לפני אותו יום, יצא לי להזכיר באוזניו של רונאל שמועה שהגיעה לאוזניי, לפיה בורגר- ראנץ´ הנפיקו המבורגר חדש ללא רכיבים מהחי. רצה הגורל, ובעודו מטייל בפאתי אילת, לכד את עיניו של רונאל שלט ´בורגר קינג´ מנצנץ. זהו המקום להזכיר שרונאל גיבורנו סנילי כבול עץ, והוא הפך את היוצרות ונכנס אחר כבוד לאותו מקום ארור, ביקש מהקופאי את "ההמבורגר הטבעוני החדש הזה", וידא שאין ביצים או חלב בנמצא, שילם והתיישב. לא לקח יותר מביס אחד, וחשכו עיניו של רונאל. הטעם היה מוכר מידי, טעם של משהו אותו הוא לא רצה בפיו יותר לעולם! אץ רץ רונאל לקופאי וזעק, מתנשף, "אתה בטוח, במאת האחוזים, שאין בזה מוצרים מן החי?!" הקופאי בהה בו בפה חצי פעור והפליט "נו, זה בשר". רונאל המזועזע זרק את המגש על כל כבודתו בפניו של אותו מרצח קוטל קנים ונס מהמקום בדמעות שליש. -סוף- אני בטוחה שלרובכם זה קרה.. ובטח גם אתם לא יכלתם להחליט מה גרוע יותר, העובדה שתרמתם מכספכם לתעשיית הבשר, או העובדה שאכלתם גוויה, ורק המחשבה על הקונספט מבחילה אתכם. כשלי זה קרה לפני כמה שנים בסקנדינביה, אני זוכרת שמה שהכי הפריע לי היה הנגישות של כל העניין. זאת אומרת, את חיה את חייך כטבעונית, ואחרי כמה זמן מתרגלת לגמרי לשגרה הזו. ואז, פתאום, בום - גוויה מונחת בצלחת. ואת קצת שכחת שאנשים עדיין יכולים לעשות את זה..
כי הרי בראש שלך הכל כבר הובהר נפתר וסודר מזמן. בעעע. כך או כך, אתם מוזמנים, כתמיד, להרים קול צעקה, ואני ארים איתכם (no pun intended). שבוע נפלא שיהא לכם.

../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אין בחילה שיכולה להתחרות בזו של רונאל המסכן... איכססססס.

F L O P P Y

New member
אלוהימדירים!!!../images/Emo5.gif

זה מזכיר לי שבהתחלה, כשרק נעשיתי צמחונית, סבא שלי היה עושה תרגילים כמו לשים לי על הצלחת סטייק סובל ומדמם (טוב, התיאורים שלי, אבל הבנתם את הקונספט) ואומר לי שזה "טבעול"... אז נכון שבמקרה הזה מדובר פשוט במלצר מבולבל במקצת, ולא בבןמשפה חסר התחשבות מינימלית, אבל אני לגמרי מכירה את ההרגשה של לטעום משהו שאתה חושב שהוא לא בשר ולגלות את האמת המרה...

מזעזע לחתולין...

אבל למה הוא לא בדק בתפריט שמוצג שם? אין שם שום המבורגר טבעוני... בדקתי... בבורגראנץ´ אכן יש ובמקדונלדס (איכס. אגב, יש לי על התיק סטיקר לעצור את תעשיית הMוות. קאלט...) יש מקלות תירס מאגניבים...

ווינגז

New member
אוי....

מסכן... משתתפת בצערו........
מה זה
אמור להיות??? כתבו ליד זה אוכל!!!!

אה... את מתכוונת ל...

ללחמניה עם השניצל הטבעוני בתוכה? לכי לקישור כדי ללמוד איך מכינים אחת כזו...

dylan

New member
../images/Emo5.gif כמובן שגם אני מצטרף לתנחומים...

אבל היה מאוד קשה לשמור על הבעה ירוקה עם פה מתעקל בניסוח הזה.. למרות ההזדהות והצער אני חייב לציין שאת רוב ההודעה (עד החלק הפוסט סיפורי) קראתי את ההודעה ככה
... ועכשיו אני אלך לגיהנום
.. ואם כבר בחילת השבוע.. יש לי אחת משלי והיא קשורה לאנשים כאן.. תמיד אומרים שיש את אלה שפוגעים בנו, שמוציאים לנו שם רע.. אף פעם לא ידעתי שהם כ"כ קרובים, שהם ממש כאן.. מתחבאים בין צללי הפורום ומחכים להזדמנות להפיץ את רעלם.. להכתים אוכלוסיה שלמה.. אז אני קורא לכם, צאו מהצל וחישפו את עצמכם! מי אתם? מי אתם ארבעת המטורפים הפאנאטים שהצביעו לאפשרות האחרונה בסקר!?

dylan

New member
וברור

שמצמד המילים "את ההודעה" בשורה השניה, אפשר וצריך להתעלם.. מטעמי תחביר כמובן (לא משהו אישי..).

princess black

New member
בקשר לסקר הזה.. ../images/Emo182.gif

למה אנשים לא חושבים על הכינרת? ראיתם אותה בזמן האחרון? כל הדיבורים על נירידה של המפלס הם כלום ליד המציאות המרה

Veggie John

New member
מי זה היה??!

מי??? מי!?!? מי העז לדבר סרה בחורף??? אמבוש!! לינץ!! עליהום!!!

חדף

New member
ובשעה טובה ומאושרת,

הצטרף גם חמישי... מה לעשות, אתם יכולים לצעוק ולשים אמוטיקונים קשוחים עד מחר, זה לא ישנה את העובדה שאין כמו הקיץ... על העונה הנוכחית, שנותנת לי הרגשה כמו בגולאג בסיביר, הייתי מוותר בשמחה (ואני מתנצל בפני הכנרת).

dylan

New member
אל תדאג..

הזרוע הארוכה של הארגון הטבעוני האנטי קייצי תגיע גם אליך...

תנחומיי שלוחים לרונאל... ../images/Emo10.gif

אספר סיפור דומה שקרה לי: לפני כשנה ביליתי עם המשפחה במרחצאות החמים בחמת-גדר. במקום שוכנת מסעדה תאילנדית בשם "סיאם". החלטנו להיכנס לבדוק האם ההמלצות שקיבלנו על המסעדה הן מוצדקות. בחנתי את התפריט. גיליתי להפתעתי את המילים "מעדן טופו" מתנוססות תחת הכותרת "מנות עיקריות", ולא היססתי לבחור בה. לאחר המתנה לא ארוכה הניחה המלצרית על השולחן מולי את המנה ואמרה "צמחוני". לאור הרעב האיום שלי נטלתי בידי את המזלג בחיפזון, נעצתי אותו בפיסות ה"טופו", תחבתי אותן לפי המחייך ו... "אההההההה!!! טעם של פגרי עופות!!!" - צווחתי בהיסטריה, המלצרית שבה מיד אל השולחן, ולאחר שהסברתי לה בשקט יחסי מדוע המעשה שעשתה חמור מאין כמוהו, היא פיצתה אותי במנה חדשה - אמנם בלי טופו, משום שהמסעדה שומרת כשרות לפסח, אבל עם ירקות מוקפצים טעימים ומזינים להפליא. אל תתנו לסוף האופטימי לבלבל אתכם! זה היה מאורע טראומטי וההוכחה הניצחת לכך היא ההודעה הזו, שבה מפורט בדייקנות כל פרט ופרט מאותו יום ארור. בברכת ההתאגדות והאקטיביזם נגד הגזענות והקפיטליזם, מאור

Anathema Device

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

גם לי קרה מקרה דומה אתמול הלכתי למסעדה עם חברים. הזמנתי מרק מהחלק של הטפריט שמוגדר כ"צמחוני" (למרות שאני לא מבינה איך צדפות זה צמחוני). בדקתי שוב ושוב, גם ברשימת המרכיבים שפורטו בתפריט, וגם עם המלצרית שבמרק המדובר אין בשר, אין דגים, אין ביצים, אין חלב, והזמנתי. הגיע מרק עם עוף שגיליתי רק בכף השניה
. והמלצרית - "אופס, התבלבלתי, רשמתי מספר אחר"... נב אני חולה! מצוננת! האף סתום והגרון כואב
.

למעלה