בחילה-לה-לה-לת השבוע

xenocide

New member
לי זה לא קרה..

מהסיבה המאוד פשוטה: תמיד ניסו לדחוף לי דברים שאני לא אוהבת לאוכל.. "כי זה בריא" אז יש לי הרגל שכזה- לבדוק חמש פעמים לפני שאני אוכלת משהו. אפילו היום חברה שלי רצתה לתת לי לטעום משהו עם טופו שאמא שלה הכינה אז בדקתי את זה מכל כיוון וכמובן שגיליתי שזה עם טופו וחתיכות בשר (אל תשאלו אותי למה לעשות דבר שכזה אבל זה "בריא" בשר)... פעם אמרו לי שזה יותר מדי התעסקות באוכל אבל זה ההרגל שלי. והוא עזר לי רבות! הדר

גם לי היתה בחילת שבוע...

אפילו שתיים... האחת,פתחו ברחובות מכון פתולוגיה חדש-מסעדת "עוף גוזל" עוף מוקפץ על האש....למה?? למה להשתמש בשיר של אריק איינשטיין ולהרוס???????????? עברו לגור בצ´כונה שלנו דיירים חדשים...והרי,מה לא יפה יותר מטקס חנוכת בית שכולל שחיטת כבש ותלייתו על החלק העליון של השער,מת ומדמם?!??? ורונאל~ קבל נא את תנחומיי הכנים....אבל אל נא תשכח לראות את נקודות האור המנצנצות מעבר לאופק הצלוי- זכית לפרסום בפורום,ולא רק זאת,התייחסות אישית+רחמים של אנשים פה! פהפהפה.... טלטול שדות התותים לנצח...וכו´

ronelalala

New member
המממ....

חומד, הייתי מעדיף שהכל לא היה קורה ולא לקבל לא פרסום ולא רחמים... :))). אבל להיות חיובי זה דבר חשוב... :)

rastotman

New member
אוי, קבל את זעזועי הכנים

-אבל אמא למשל לא אוכלת כבש מאז ששחטו אחד בחצר האנ-אשכנזית שהא גדלה בה, (למרות שהיא אוכלת את שאר החיות עם כל הדיסונאס שבזה) ככה שאולי לראות את זה פנים מול פנים יעשה משהו למישהו וזה לא יהייה כל כך גרוע |רובע|.

זה "קבלי" ולא "קבל"..ובכל אופן

אני לא מצליחה להתנתק ממראה הכבש המדמם... פיכס. הקטע הוא שגם אני ציפיתי שלראות את הכבש שחוט כך תעשה לאנשים משהו,אבל הדבר היחיד היה ההערות על הריח\על העובדה שזה "מוריד מערך השכונה". הה! כמה טבעי וצר אופקים הדבר הזה!!!!! ורונאל....די להכחשה! הכל במטרה לקדם את פירסומך ולהשתלט על עולם הפורומים לתמיד! >הם פינקי,הם פינקי והמח מח מח...רונאל< פיכס,מה קורה לי בזמן האחרון???? טלטול שדות התותים לנצח...וכו´

למעלה