בחילה-לה-לה-לת השבוע

rastotman

New member
בחילה אחרת

אתמול הייתה לנו פעולה מטומטמת בקניון (לא, אני לא בצופים, גם אותי זה בילבל) שכללה קניית גלידה מול דוכן של אנונימיס (דרך אגב, היו שמה אנשים מהפורום בערב?)----ניראֶה לי שאנחנו צריכים להתחיל להעביר פעולות בעצמינו.
.

אני הייתי שם!

למה לא הגעת? רק להגיד שלום? או שאולי ראיתי אותכם? אני הייתי בתוך הפרה, והיו אנשים שרצו "להצטלם עם הפרה". בסוף הסכמתי בתנאי שיכניסו את השלט עם התמונת זוועה לתוך התמונה. גם היו ילדים שאמרו לי "למה את לא חוזרת לרפת?" ו"אנחנו הולכים לאכול גלידה מהחלב שלך", ואני הייתי צריכה כמובן להסביר כמה זה לא נעים לפרות כשחולבים אותן.

Weird Eyal

New member
הייתי שם!!!!!!

ונראה לי שקצת הפחדתי את נטע כשהגעתי....... אם כן אז מצטער נטע אבל כמו השם שלי ככה גם אני...מוזר

../images/Emo5.gif Ho my god

איכססססס בריבוע.. רונאל יקירי-אני משתתפת בצערך ומקווה שהסיפור הזה לימד את כולנו את מוסר ההשכל החשוב מכל- "כל דבר שמתחיל בבורגר-ייגמר ברע. ילדים-הישמרו ממקומות אלו, אחרת זה ייגמר ב-

Weird Eyal

New member
אתמול אכלתי בבורגר ראנץ´.....

אכלתי את הוויגן בורגר שיש לו דווקא טעם נחמד מאוד כמובן בדקתי שוב ושוב אם זה אכן הוויגן בורגר...... טעים אבל לא שווה את המחיר

Weird Eyal

New member
עולה כמו ארוחה רגילה

ולא שמים שום רוטבים ולא כלום רק קצת חסה בצל ועגבנייה(איכסה עגבנייה)

לא צריך את דורון: ../images/Emo3.gif

בפורום הזה, כל מה שנגמר ב"מין" הוא התשובה הנכונה.

sleeping sun

New member
בטוח שההמבורגר הזה טבעוני?

כי יכול להיות שיש שם ביצים וכאלה.. (לפני שנהייתי טבעונית, כשעוד הייתי צמחונית, אכלתי בארה"ב המון המון ווג´י ברגרס... היה ממש טעים, דרך אגב, ונורא נורא זמין - כמעט בכל מקום (נידח ככל שיהיה) היה בתפריט המבורגר צמחוני. יאמי.)

SMOLANIT1

New member
ובחילה משלי...

לפני כמה ימים, באמצע ארוחת הצהריים הצמחונית שאכלתי בגהה, התקרב אלי אחד מהמאושפזים ושם לי גוויה של תרנגולת מתה בצלחת!!
כמובן שפרצתי בצרחות איומות והפסקתי לאכול באותו הרגע (זה הוציא לי את התיאבון) דבר אחד טוב יצא מזה: מהיום בכל ארוחה יש שולחן מיוחד לצמחונים שאסור לאכול בו בשר!

Weird Eyal

New member
בשלוותה כבר מזמן עשו את זה

עוד כשאני הייתי שם בערך לפניי שנתיים השתחררתי..שנתיים וקצת...... והיה שולחן רק לצימחוניים..... אבל הטיבעול שלהם פשוט דוחה ולפעמים היה קבב צימחוני זה היה נחמד

איכס!!! מסכן רונאל.

קרה לי פעם מקרה דומה. זה היה כשרק התחלתי להיות צמחונית, הוצאתי מהמקרר קערת סלט, הכנסתי כף גדושת סלט לפנ, ואז גיליתי שלא שמתי לב שהוא מכיל טונה, כמובן ששטפתי את הפה הרבה מאוד פעמים אחרי זה, ועדיין היה לי טעם מגעיל בפה. מאז אני טורחת להתבונן היטב בכל רכיבי הסלט לפני שאני מכניסה אותו לפנ, בנוסף לזה שתמיד מכינים קערה נוספת בשבילי אם שמים בו טונה.

Weird Eyal

New member
היה לי קטע שהיייתי בבית קפה

והיה שם מזנון חופשי אז לקחתי לי פסטלים עם תפוחיי אדמה וראיתי כדוריי פלאפל אז לקחתי ואחרי שאכלתי חצי כדור אז התברר לי שזה קובה מיניאטורי עם בשר ונורא נגעלתי ושתיתי איזה 9 כוסות מיץ לנקות את הטעם הדוחה

למעלה