הפקקים

ארנאר

New member
../images/Emo46.gifהפקקים

עד מתי תהרסו לתושבי לפיד את איכות חייהם?? הגיע הזמן שתיקחו אחריות ותיבנו לכם כביש נמאסתם כבר נראה לי שאם היוסוגרים לכם את השער הייתם כבר מזמן דואגים לטפל בכביש בשביל היישוב שלכם?? יש לי עיתון מראש השנה 2003 בו אתם מבטיחים לממן שוטר בבוקר אז איפה השוטר???

עמית אר

New member
הפקקים

ארנאר המצב לא נוח לכולם, אבל נא להרגע עם התגובות העצבניות

ronpel

New member
גם לנו נמאס רק תבדוק מי באמת אשם

לכפר האורנים אין שוטר ולצערי משטרת ישראל לא בדיוק מקבלת מאיתנו פקודות. גם ההצעה למימון שוטר לא קידמה זאת. אולי אתה לא יודע אבל מי שיצר את כל הבעיה זה דווקא מתכנני הישוב לפיד. הישוב מנורה תוכנן הרבה לפני לפיד וכבר ב1989 הוציאה מע"ץ תוכנית לצומת וגישה למנורה מכביש 446 (צומת לפיד היום) מתכנני הישוב לפיד התלבשו על תכנון זה ועל התוכנית לכביש גישה עצמו וביצעו תכנון לישוב לפיד שאושרה ב1992 בידיעה שתושבי מנורה יעברו דרך לפיד. אתה וכל אחד מתושבי לפיד מוזמנים לבוא ולראות מסמכים אלה אצלינו כדי שיפסקו הסיפורים שמנסים להפיץ בנושא. זה לא אומר שנפסיק לפעול בכל המרץ למציאת פתרון לבעיה הכואבת הנ"ל. חשוב רק לזכור מי באמת יצר את הבעיה. בברכה רונן יו"ר כפר האורנים

כל הכבוד על התגובה העניינית

שוב אני נדהמת לקרוא תגובות בוטות ומלאות אלימות מילולית של אנשי לפיד. ושוב אני מודה לך על התגובה העניינית, שאינה מתלהמת ואינה נגררת לאלימות הזו. כולנו סובלים מהפקק ביציאה מלפיד וכולנו היינו רוצים שיימצא פתרון. עצוב לראות תגובות כ"כ אלימות - למרות חוסר הנוחות בפקק הזה צריך לזכור שזה רק פקק! חג שמח לכולם

שמע רגע תושב לפיד יקר

אמ... מה אני אגיד לך בלי לפגוע? תרגיע ותרד מהר מההר שלך למה הכביש לא של אבא שלך למיטב דעתי.. רגע? תושבי תל אביב בוכים כמוך כשחצי מדינה עוברת אצלם בכביש אז למה שאתה תבכה?? הביאו לך הוכחות שכפר האורנים מתוכנן הרבה לפני לפיד... בעצם מהשנה שאני נולדתי אז תרגיע ומהר!!!!!!

nushi12

New member
לרונן

רונן, אתה פשוט ענק בתשובתך.... חזק ואמץ מול כל מה שעומד בדרכך..

../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

היום שוב באתי לעבודה בכביש 443 מכיוון גימזו לצומת שיל"ת ושוב נתקלתי בפקק אדיר מכיוון שיל"ת לכיוון מבוא מודיעים. האם גם לפקק הזה אנחנו אחראים???

אף אחד לא מאשים אותכם בפקקים

אתם אשמים שאתם לא עושים כלום אני מסכים בדבר אחד המעבר בין הישובים מסוכן וחלילה עוד יהיו נפגעים אבל מדובר בשטח לפיד אז מי ישלם את התיקון כרגיל אנחנו? כרגיל שולמן ישלם

לא עושים כלום? עושים ועוד איך!

הגשנו התנגדות להמשך הבניה בישוב. עד שלא יסלל כביש גישה נוסף לא תתבצע בניה של שלב ב' בישוב. תאר לך שלא נתנגד, כל המשאיות של שלב ב' (כ1000 יח' דיור) גם יעברו בלפיד, דבר שאיננו מתקבל על הדעת. ע"י פעולה זו אנחנו מוכנים לסבול דחיה בפיתוח הישוב, הגדלתו והפסד תקציבים הדרושים לכך. את עלות התיקון לא ישלמו תושבי לפיד וזה גם לא יגיע מתקציבי הישוב עצמו יש לכך תקציבים יעודיים של משרד התחבורה כמו לכל הכבישים בארץ. הדבר היחידי שמפריע לכך הוא התנגדות וועד לפיד לביצוע העבודות. בברכה יוסי

תקציב יעודי?

משרד התחבורה מתקן כבישים בתוך ישובים? לא נראה הגיוני פניתם אליהם? אתה מישהו מוסמך שיודע שפנו והם מוכנים לתקן נראה שזה לא בדיוק משהו רציני. ואתה ישר מאשים את לפיד.

ronpel

New member
מה אכפת לך

מאיפה נשיג את התקציב- זו התחייבות שלנו למצוא מימון כי קיבלנו הבטחות בנושא. מעבר לזה גם בעבר כבר היו את כל האישורים (כולל של מועצת חבל בנימין)והתקציב מוכנים לביצוע והכל נעצר בעקבות התנגדות וועד לפיד. תשיג את האישור ואנחנו נדאג ליתר.

בניגוד לכם אני מודה בטעויות

אם זה המצב הכדור נמצא אצל הועד שלנו ולא ברור לי למה בועד לא מוכנים לסדר את המעבר מבחינת הבטיחות אם יש כבר כסף.אם צישהו מוסמך מלפיד קורא שיתן תשובה.

סליחה אבל פתאם נפל לי האסימון

1.תיקון קטע המעבר בשטח השיפוט של לפיד 2.אתם מוכנים לממן התיקון בכביש בשטח שלנו 3.כל הכבוד 4.מדובר בקטע כביש של משהו כמו 100 מ' 5.אבל הכביש לא נגמר שם 6.יש כביש שלם עד הצומת ב446 7.אתם טוענים כל בזמן "הכביש שלנו"לא רק שלכם 8.כרגע מעשית בשטח זה גם נכון 9.שלמו מיד מחצית עלות התיקונים השוטפים של כל אורך הכביש 10.הוא שלכם לא? 11.רטרואקטיבית לכל השנים 12.ניחוש שלי לא תשלמו!למה? כי יש לכם כרגיל את הפריירים של לפיד אתה הבנת את זה מושי?

ronpel

New member
לא מוכנים-נאלצים.

- הקטע הנ"ל היה אמור להיות מבוצע ע"י חברת ערים כמו יתר הרחובות בלפיד. אבל לא נתנו להם ,שוב כדי ליצור לחץ ,לא ברור על מי. כדי למנוע אסון שלא ניתן לעמוד בכסף אנו נאלצים להציע אפילו למצוא מימון בעצמינו. הרי כולנו יודעים שלא ניתן לסגור כביש זה גם לאחר שנצליח למצוא פתרון לכביש גישה נוסף - אז מה ההגיון? לחץ זה לא גורם - כבר עברו 7 שנים וזה לא עזר. לדעתי רק גישה של מציאת פתרון שמקובל על שני הישובים ודחיפתו ביחד תביא לתוצאות. הייתה היום פגישה ראשונה שלי עם טימי - אני אופטימי.

כבוד היו"ר רונן(לכל שאלה תשובה)פלג

מה עם הכסף לשאר התיקונים לכל אורך הכביש המשותף שגם שלכם? אין לך תשובה? בסדר אני לא לוחץ קח זמן תענה מחר

למעלה