כועס על המתנחלים.

238

New member
כן,כי הפתח והתנזים

בס"ד לא בצעו שום פיגוע,זה הכל החמאס.ואח"כ תאשים אותנו שאנחנו חיים בחלום. רק בריאות הנפש והגוף.

hornyman73

New member
הם נלחמים על מנת להשתחרר

אתה לא היית נלחם אם היית הם? הם חיים תחת עול הכיבוש. כל עם נורמלי היה נלחם בשביל להיות חופשי. לנו היה אצ"ל (חמאס) ולח"י(ג'יהאד) והגנה (פתח).

eretzisroel

New member
איפה היית עד עכשיו? הנשק שהשתמשו

נגדנו היה נשק צה"לי שסופקה ל "משטרה הפלסטינית". לידיעתך "המשטרה הפלסטינית" זה ארגון טרור. במלחמת אל-אקצא צה"ל תקף עמדות של "המשטרה הפלסטינית".

קראתי את ההתחלה.

את טועה ומטעה- לא זרקו חומצה. אולי זה פרט פעוט אבל חשוב לדייק. בהתחלה פורסם שזרקו חומצה על שוטרים וחיילים ולאחר מכן התקשורת חזרה בה. לתשומת ליבך.

david1515

New member
מאוד מעניין ראינ ושעמנו צעקות של

שוטרים ושל חילים והם מתפשטים מהר ושופכים מים מה זה בדיוק ?

238

New member
תשאל את השוטרים ה'נפלאים'

בס"ד 'המהוללים' וה'גיבורים' של מדינת ישראל,שמרוב שטחנו להם ת'שכל (המועט שיש להם,שוטרים בכ"ז)על זה שיהיה נשק,וישפכו עליהם חומצות,נבהלו כמו תינוקות ממה שזה לא יהיה.

david1515

New member
בקיצור שפנים הייתם שפנים תהיו

נסוגתם בלי קרב, מהיום גוש קטיף = גוש קטיפא

238

New member
חחחח,לך לעשן סמים עם החברים

בס"ד הפציפסטים שלך,ואח"כ בוא ותדבר על שפנים. אדיוט.

238

New member
כתוב לי שמאלנית או תלאביבית על המצח

בס"ד
מאיפה שאני אדע? רוצה לדעת איך זה?תשאל את החברים שלך.כדי להיות כאלו נאיבים הם חייבים להיות על סמים.(לא יכול להיות שהם נולדו כ"כ.... נאיבים.נוגד כל חוק שקיים בטבע)

david1515

New member
כשאת שולחת בדברייך אנשים לעשן

כנראה מניסיונך האישי, אני לא יודע מי ומה את, אך הרבה כתומים וכתומות בעניין סמים דרך אגב מי קבע את חוקי הטבע ?

238

New member
ברור

בס"{ד הרבה כתומים וכתומות בעניין סמים...אתה בטוח שאתה לא כבר על משהו? ואת חוקי הטבע קבע אלוהים.(אה לא,רגע,הם הסתדרו אקראית ולבד במשך מליארדים של שנים.
)

238

New member
כתוב לי על המצח שמאלנית או תלאביבית

בס"ד
מאיפה שאני אדע? רוצה לדעת איך זה?תשאל את החברים שלך.כדי להיות כאלו נאיבים הם חייבים להיות על סמים.(לא יכול להיות שהם נולדו כ"כ.... נאיבים.נוגד כל חוק שקיים בטבע)

תגובה

מותק אז תקראי טוב עיתון כי סודה אקוסטית זה חומצהההההההההה ובמזל זה לא גרם לאף אחד לעיוורון. לתשומתתתתתתתתתתתת ליבךךךךךךךךךךךךךךך. המלאכית.

238

New member
חמודדדדדדד'לללללההההה

בס"ד אכככפתתתת ללללךךךךך לללהההפפפסססייקק לכתתתתוב כמו פפפפפקקקאאאצצההה ולהפסיק להכפיל אותיות? אני מבטיחה לנסות להבין גם אם זה יהיה כתוב רגיל. עובדתית-סודה אקוסטית זה לא חומצה אלא בסיס. הלאה-בבי"ח סורוקה טוענים שזה לא שום בסיס או חומצה.אבל דובר המשטרה,שידוע באמינותו הרבה,אומר שזה כן,אז למי אני אאמין? המשטרה עשתה ככל שיכלה להכפיש את האנשים הטוביםשפונו מבתיהם.לא יעזור להם!

תגובה

להכפיש מגיע להכפישו אותם בואי נראה שיזקו עלייך תפוח אדמה להוט קמח, חומצה מגיעה להם שהכפישו אותם הם צריכם ליתבייש על דתיים עם הם היו בני אדם הם היו יוצאים בלי בעיות , ושוב פעם כל הכבוד לצה"ל ולשוטרים

238

New member
א. תודה../images/Emo13.gif

בס"ד הרבה יותר נעים לקרוא כך את ההודעה. ב.אפ'חד לא זרק חומצה,מספיק לשקר ביודעין. ג.הייתי רוצה לראות אותך נותנת לאנשים לזרוק אותך מהבית,מבלי לעשות כלום. ד.כן' באמת כל הכבוד לצה"ל ולשוטרים,הצלחתם!מרגישים גאים?

יוטו

New member
לעומתך , אני לא מבין את האיפוק של

המתיישבים כנגד מי שבא לגרשם. . . את היית מתנהגת בצורה הרבה יותר קיצונית אם היית עוברת את מה שהם עברו. .

למעלה