כועס על המתנחלים.

hornyman73

New member
סודה קאוסטית

שפכו עליהם סודה קאוסטית שזה חומצה. בכלל לא היו צריכים אפילו לשפוך עליהם כלום. אם אני יזרוק מים לשוטר ברחוב יכניסו אותי לכלא במקום. אבל למתנחלים מוותרים. אין לכם כבוד לחוקים ולשוטרים, זה יחזור אליכם כמו בומרנג. כל המדינה רואה את הפרצוף שלכם ויודעת מי אתם עכשיו. רוב העם נגד התנהגות כזאת כי היא יוצרת אנרכיה ומבזה את שלטון החוק.

יוטו

New member
במקרה הטוב היית מתנהג כמוהם אם

היית עובר את מה שהם עברו . . .

238

New member
זה לא מה שנאמר מביה"ח סורוקה

בס"ד סודה קאוסטית,שהיא בסיס ולא חומצה,הוצעה כאופציה למה שנשפך שם ע"י דובר המשטרה,שאחרי כל הודעות ה'נשק בישובים' וה'פינוי האלים' הם אמינות בערך כמו השידורים של קול הרעם מקהיר. אם תשפוך מים על שוטר ברחוב-יכניסו אותך לכלא.לעומת זאת אם שוטר יבוא לזרוק אותך מהבית ותעשה את זה,אני בספק אם יעשו לך משהו.[בעצם-אני יודעת שלא יעשו לך כלום,כי לפני חודש וחצי חודשיים פינו משפחה ערבית מאיזור הצ'ק פוסט[אחרי שהציעו לה דיור חלופי בלה בלה בלה],והם עשו דברים הרבה יותר גרועים,אבל אף אחד לא נעצר שם) אין לנו כבוד לחוקים שעברו בצורה דמוקטטורית,וגנבו את דעת העם. ולשוטרים?לרוב העם אין כבוד.חבורת 'עבד כי ימלוך'.

hornyman73

New member
מה עם חסימות הכבישים?

זה גם התשקורת? אתה יודע שזה לא חוקי ומסוכן לחסום אנשים? העם הפנה את גבו למתנחלים כשהם הראו את פרצופם האלים. אם המתנחלים היו מנהלים מאבק לא אלים הכל היה יכול להראות אחרת. אני הולך לחסום אנשים מההתנחלות מחר כי הגישו לי את האספרסו קר בשינקין..:)

238

New member
אוי הצביעות.

בס"ד כאילו המתנחלים הם הראשונים שחוסמים כביים במדינה הזו.כשעובדי תע"ש חסמו כביש עם טנק לפני כמה שבועות גם אז באת בטענות?כשעמיר פרץ חסם כבישים בכל מיני הפגנות של ההסתדרות,גם אז התלוננת?כשנסגרו רח' שלמים בי-ם בגלל מצעד הגאווה גם אז מחית על חסימת כבישים? או שהמחאה אצלך שמורה רק לאנשים שלא מסכימים עם דעתך? המתנחלים ניסן הכל-'יש לנו אהבה והיא תנצח' ,תפילות,תהילים,ואפילו חסימת כבישים,ושם דבר מזה לא חדר ללב האבן של שרון . ואגב-אל תשלה את עצמך-לא לחינם שרון התנגד כ"כ למשאל עם ואתו כל צבועי העבודה.רוב העם מתנגד להתנתקות. על אספרסו קר בשיינקין,גם אני אבוא לחסום אתך כביש,זו אחת מהמוצדקות שבעילות חסימת הכבישים!

תגובההההההההההההה

אתה צודקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק . זה מה שיש לי הגיד שאתה צודקקקקקק. עם היה להם טיפת כבוד הם לא היו מתנהגים ככה { המתנחלים} , ולמי שאין כבוד לא צריך לקבל כבוד בחזרה. הם יתהגו בצורה מגעילה כלפי השוטרים והחיילים. ושוב פעם כל הכבוד לצה"ללללל ולמשטרהההה על האיפוק שלהם למרוב העלבונות שהם מקבלים .ומרות כל מה שזורקים עליהם והם מתאפקיים כלללללללל הכבודדדדד. אני מצדיעה להם לצה"ל ולמשטרה. המלאכית

gilad 22

New member
אל תעשי הכללות.

בגלל קומץ של מתפרעים את לא חיבת להיות מושפעת. למה אני לא שומע מימך פירגון לרוב המתישבים אשר גורשו ובמקביל חיבקו את החילים. הכללות זה דבר מגעיל ובמיוחד כאשר הקומץ מעיד על הכלל.

hornyman73

New member
נכון

כל הכבוד למי שהתפנה בשקט. דוקא היה בסדר גמור. בלי נפגעים.

למלאכית

אני אענה לך במשפט אחד:{ובבקשה תנסי\ה לענות עליו} כשמת לאדם אביו, בעוד גוסס האב הילד ילך אל הקברן?

gal-or

New member
חמודה, לא שופטים אדם,

לא בשעת צערו ולא עד שעומדים במקומו. את אומרת שאת יודעת שזה קשה לעזוב בית. אבל זה לא רק הבית. זה החלום, זה לוותר על כל מה שהיית רגילה. תחשבי שאנשים גם עבדו שם!!!! מי ייקח היום לעבודה אדם בן 50!!!!! זה מאוד קשה לפרק בית. אני יודעת זאת, כי עברתי זאת!!! את יודעת איפה תלמדי ב-1 לספטמבר???? אז הילדים מההתנחליות לא!!!!! תחשבי מה זה להיפרד מהחברים שלך. ברור שאני לא מצדיקה אלימות, אבל גם לא הייתי שופטת מישהו עד שאני עומדת במקומו. תחשבי גם מה זה לגור בבית מלון, או לעבור מבית בן 300 מטר, לבית בן 90 מטר ומה זה לוותר על ציוד שהיית רגילה להשתמש בו. עדי

hornyman73

New member
עבדו בשבילם את מתכוונת

את מתכוונת לתאילנדים ולערבים שעבדו בחממות, מסכנים מי ידאג להם? הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת...

gal-or

New member
דווקא ממש לא. אני מתכוונת

לאלו מבין המתיישבים שעבדו. למשל: האימא הייתה מורה/גננת/אחות/חקלאית או משהו והאב גם עבד בתחום ישובו. אם זה לא הובן, אז שוב!!!

hornyman73

New member
דמעות תנין

לא שמתם לב שליד הבית יש מחנה פליטים? לא שמתם לב שכשאתם עוברים באוטו אנשים מחכים בשמש? לא שמתם לב כשבאו לעזור לכם להתפנות לפני חצי שנה לא רציתם? לא שמתם לב כשקרעתם את הניירות של מנהלת ההתנתקות בפנים של השליחים? הרבה דברים לא שמתם לב, אז עכשיו בוכים. יורים ובוכים, מכירה?

למעלה