אז איך היה לנו ברוק העצמאות?

../images/Emo47.gif אז איך היה לנו ברוק העצמאות? ../images/Emo168.gif

איך כל אחד מהאמנים היה לדעתכם? איך היה בסך הכל? אתחיל, ממש ממש כיף, לא? ביט 69, בתור הבתולים של רוק"צ היו דווקא די בסדר למרות שכל השירים שלהם די נשמעים אותו הדבר, הם גם דיברו קצת יותר מדי וההומור שלהם היה די ילדותי, אבל קבלת פנים חמה נתנו להם. ברי סחרוף היה טוב בסופו של דבר, למרות שלא ממש יצא לי להקשיב בחלק ההוא. שייגעצ היו מעולים כהרגלם, הופעה טובה ומקפיצה, והאמת שקצת באמת נשברו עצמות והשפריץ דם, אבל לא כמו בצפיפות של מוניקה ואביב גפן. אפילו קיבלנו הצעה מפתה מיובל מנדלסון וכמעט זכינו לראות לו את הביצים. אוו שייגעצ :} חמי רודנר התחיל חלש אבל לקראת הסוף השתפר ונכנס לשיא ומשם כבר היה קשה להתעלם מהאווירה ומהשירים במיוחד ולא היה אחד של זמזם את גאולה לקראת הסוף. אריק ברמן היה נחמד אבל בד"כ שירים כאלו לא כל כך מתאימים לרוק"צ מה שגם הם לא ממש מוכרים אז היה קשה להכנס לאווירה, לא זכיתי כל כך לשמוע את השירים שהוא הופיע איתם כיוון שבחלק הזה התחלתי להתייבש בגלל שייגעצ אבל אז מילאתי את עצמי בחצי ליטר של קולה טהורה. על מה קשור פשוט חבל, סתם באו. אווו, אביב גפן, למרות הצפיפות והמעיכות היה טוב, אחלה מסרים פוליטיים שנשפכו בכמויות ><, כמובן ההתפשטות הרגילה ובחירת שירים צפויה בסף הכל- אבל מה שעובד פשוט עובד. האמת שהוא שר את "כשאתה כאן" זה נשמע הרבה פחות גרוע מכשנינט נערת הפופ מזייפת אותו, הפאוזה בעכשיו מעונן הייתה מעולה וכצפוי זה היה שיא הערב. ומוניקה סקס! D: נהדרים, נהדרים, אין אחד שלא רקד, חביבי הקהל או משהו כזה. למרות שתמיד אותם שירים, ומוזר... פיטר היה על הבס?! בכל מקרה נפלאים רק חבל שלא תקשרו עם הקהל כל כך, שרו והלכו, אבל מה עם קצת יחס? טוב מכאן, מישהו אחר ימשיך כי נגמרתי, אבל ככה בקטנה- אז משינה היו טובים, סינרגיה לא היו טובים (כהרגלם :‎), ועברי לידר נתקע בשעה הכי דפוקה, למרות שבבוא כולם קפצו. האווירה הכללית הייתה ממש מיוחדת, הווי כזה, וכולם כל כך נחמדים ונדיבים, ורק נותר לנו להגיד, רוק"צ תעשה לי ילד

Miss Triple H

New member
../images/Emo207.gif חוות דעת על הופעה

מישהו יכול בבקשה לכתוב פה דיעה על ההופעות של גבע אלון? שווה ללכת?

Indian Friend

New member
בהחלט כן.

את מוזמנת להכנס לפורום גבע אלון והפליינג בייבי (יש קישור בחתימה שלי), לשוטט שם ולהתרשם. בכל מקרה, זה בהחלט מומלץ, זו חוויה רגשית ומוזיקלית שכל אחד חייב לעצמו.

חוות דעת על רוקצ...

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=348645 כתבתי פוסט דיי ענק על זה, [מפורט על כל אמן..] מוזמנים... שמתם לב שסינגריה היו עם פלייבק?
וזה לא שעברי נדפק עם השעה הכי דפוקה, אלא אנחנו נדפקנו..

סינטטית

New member
נראה לכם?

איזה הסחפות. הם עלו ברוק"צ אחרי 6 הופעות שהיו להם באותו ערב, הם היו קצת עייפים. אבל הם לא עלו עם פלייבק. אל תגזימו, יש להם את הכבוד המינימלי [לפחות. אפילו שלא כלכך אוהבים אותם פה]. הם כן מופיעים עם מחשב אבל זה ממש לא פלייבק, המחשב זה רק בשביל אפקטים אלקטרוניים וזהו.

S h A b i T

New member
אם אין להם את הכבוד המינימלי לשירים שלהם עצמם

למה נראה לך כל כך מוזר שהם יעלו עם פלייבק? להקה שיש לה כבוד מינימלי מכל סוג שהוא, לא תוציא אלבום סלולרי. לכן, גם אם יגידו לי שהם עצמם היו אשליה אופטית והופיעו באותו זמן ובאותו מקום ב3 מקומות שונים בארץ, אני מסוגלת להאמין.

סינטטית

New member
למה הוצאת אלבום סללורי נחשבת אצלך כחוסר כבוד?

מי החליט את זה? אין בזה שום משהו רע, זו סה"כ מדיה חדשה. דרך נוספת למכור את הדיסק. כמו שאפשר לקנות דיסקים באינטרנט כהורדה למחשב, אפשר לקנות את זה על כרטיס זיכרון סללורי. אין מה לעשות, היום אנשים שומעים מוזיקה בפלאפון, למה לא להביא להם את המוזיקה לאן שהם שומעים אותה? לדעתי זה דווקא משהו חיובי. הרי, אנשים לא יקנו דיסקים בשביל להעביר למחשב ואז להעביר לפלאפון, הם יורידו את זה באופן לא חוקי. אז אם יביאו להם את המוזיקה ישירות לפלאפון, אז הם כן יקנו. תסתכלו על זה ככה. אני יודעת שאני מדברת לאנשים שמראש כאן שונאים את סינרגיה ולא משנה מה תסתכלו על זה בתור משהו רע, אבל תסתכלו על המוצר, ולאו דוקא על הלהקה [לא אמרתי שחייבים לאהוב אותם]. אני מאמינה שגם הלהקות שאוהבים כאן בפורום בקרוב יוציאו כאלו... הטכנולוגיה מתקדמת, אין טעם להתקע. זה כמו שכבר לא מוכרים תקליטים, התקדמנו..
[למרות שלי אישית יש הרבה תקליטים בבית, אבל תעשו לי טובה, מי באמת שומע את זה? ]

שלמונזה

New member
זה בדיוק מה שמטריד אותי ../images/Emo168.gif

שיעלמו הדיסקים ובמקום יהיו כרטיסי זיכרון או משהו... מה שגם שזה כמובן מוריד מכמות מכירות הדיסקים של האומן, ולא משנה מי הוא. אני בהחלט מקווה שהתופעה הזאת לא תתפתח הלאה [לא הכרטיס זיכרון, ולמען ה' לא סינרגיה]

סינטטית

New member
זה חלק מההתפתחות הטכנולוגית...

אנחנו חיים בעולם שכל הזמן יש פיתוחים חדשים, אי אפשר להתעלם מזה או לברוח מזה, כי בסופו של דבר זה מגיע לכולם. ואני חושבת שזה דוקא מוסיף למכירות של הדיסקים [נראה לי שזה גם נספר]. ואם כן אז זה מעולה... כי אנשים שלא בטוח ילכו לחנות ויקנו דיסק כן יכולים לקנות כרטיס זיכרון עם מוזיקה שהם אוהבים... ככה שהם גם לא עושים משהו שהוא לא חוקי [מה שהם יעשו אם זה לא יהיה, כנראה] וגם נהנים מהמוזיקה שהם אוהבים. למה לראות בזה משהו פסול? מי שרוצה שיישאר עם דיסקים.
[אני אישית גם יותר אוהבת דיסקים, אבל גם פתוחה לדברים חדשים.. ]

IM echo

New member
רגע, שאני אבין

אתה נגד טכנולוגיה או מה? סינרגיה היא בסך הכל להקה שעושה מוסיקה שיאהבו ויקנו, אני לא מבינה מה הויכוח אם הם מצאו דרך נוספת לעשות בוכטה כסף, מישהו ציפה למשהו אחר? זה לא סתם שדווקא הם הוציאו כרטיס לשמוע מוסיקה בפלאפון (WTF) . אנשיפ יקרים, לשמוע מוסיקה בפלאפון זה חטא והורס את האוזניים. אם אין לכם פלא בשווי 2500 בבקשה חסכו את זה מאיתנו, תתאפקו עוד 10 שנים עד שבכל פלאפון ישמעו ב7 ערוצים לפחות, גם בזולים ביותר, בחיי.

1Reebok

New member
נגד טכנולוגיה?

כתבתי שאלו תהליכים טבעיים, ושבהתחלה היו אנשים שחששו מהמעבר מתקליטים לדיסקים, ומרדיו לטלוויזה. איך זה נגד טכנולוגיה?

שלמונזה

New member
נכנסת לסרטים נקודה ../images/Emo168.gif

אני לא נגד טכנולוגיה, אין לי בעיה עם התפתחות של מוצרים ודברים, לא שזה נוגע למוסיקה. נכון יש מצב מאוד טוב שעוד כמה שנים טובות לא יהיו לנו דיסקים יותר, יהיה אולי באמת כרטיס זיכרון שנכנס ישר לאמ פי שעד אז מספרו כבר יהיה מאתיים ומשהו או לא יודעת, אני נגד זה. לא רוצה שיעלמו לי הדיסקים, אחת הנאות החיים הכי גדולות שיש לי זה לגשת לחנות דיסקים ולקנות את הדיסקים שאני אוהבת, לא רוצה שיהרסו לי את הקטע הזה, בטח לא להקה כמו סינרגיה. וגם אם להקה/אומן שאני כן אוהבת היו עושים את המהלך הזה הייתי רואה את זה בעין רעה.

מי אמר שלא מוכרים תקליטים?

ותאמיני או לא יש הרבה מאוד אנשים ששומעים תקליטים. לפי דעתי, הרבה יותר אנשים מאשר אנשים שקונים כרטיסי אלבומים לסלולרי.

למעלה