אז איך היה לנו ברוק העצמאות?

בקשר לפיטר

אלדד גואטה עזב, אז פיטר על הבס דבר שמאוד מחסיר מהיכולות של הלהקה.. הם שנמעים הרבה פחות טוב בלי גיטרה מובילה ובסיסט נורמלי

sonic_green

New member
באסיסט נורמאלי?

תגיד, אתה נורמאלי? פיטר באסיסט מצויין, מנגן באס בהמון הפקות שהוא עושה כולל ביחד עם הזבובים, יהודית רביץ, מאור כהן. לדעתי רק במוניקה הוא מנגן גיטרה מובילה, בשאר המקומות שהוא מופיע הוא כמעט תמיד באסיסט.

Ben LeVi 232

New member
פיטר דווקא ניסה לחפות קצת עם הבאס

ועשה את זה טוב..הוא גיטריסט גדול. חבל על הפילים והסולואים
יש לו לפיטר אחלה פיל וככה יהלי סתם עמד וניגן כמו מסביב למדורה והסולואים היו ככה ככה.. אבל בסדר סולחים להם הם גדולים!!@

../images/Emo121.gifמצד שני כאילו שקשה למצוא

מישהו שינגן גיטרה מלווה/כדי שפיטר או יהלי יוכלו לצאת לסולו...

Ben LeVi 232

New member
נהיה קטע כזה של להשמיץ את נינט סתם...

מסכים עם כל מה שסיפרת.. באמת נכון. אבל "נערת הפופה מזייפת אותו"...זאת באמת סתם השמצה. זה פשוט נהיה הרגל כזה של הרבה אנשים, משום מה, שאולי לא מעריכים את זה שהיא עשתה בקריירה שלה עוד דברים חוץ מלשיר...גם לי זה מציק. אבל היא זמרת מעולה ולא צריך להתאמץ כל פעם מחדש כדי להתעלם מזה או לזרוק הערות מיותרות בכוח... אגב רוק עצמאות... הייתי ממש שמח לראות השנה את יוני בלוך בייחוד אחרי כמה שירים טובים שהוא הוציא
... ומה דעתכם על כנסיית השכל בנוף הרוק"צי?

צודק ../images/Emo181.gif

פשוט לפעמים נינט מעבירה לי הרגשה שהיא מתאמצת מדי ליצור תדמית, אבל לא יודע, אני מאמין שהיא משתפרת עם הזמן, וגם לי יוני בלוך היה ממש חסר, הוא היה יכול להרים הופעה, אבל כנראה שכבר נחכה לשנה הבאה...

Ben LeVi 232

New member
כן...נוצרת הרגשה כזאת

כי הקהל והמבקרים יצרו לה בעצמם תדמית שהיא לא מזוהה איתה. אז לדעתי זה לא שהיא יוצרת תדמית אלא פשוט משחזרת את התדמית הטבעית..חח או משהו כזה. חתיכת פילוסופיה

nils11

New member
אני לא יודע מה איתכם,

אבל מבחינתי ה-להקה שהייתה חסרה זו היהודים. כן, חפרתי איתם וכל זה, אבל אתם לא יכולים להגיד שהם לא נותנים את ההופעות הכי טובות מבין כל האמנים- ככה זה היה בארסי, ככה זה היה בקוקה קולה, בעיר הנוער, רוק"צ לפני שנה מולפני שנתיים- ומאז ומתמיד הם היו השואו של הלילה. רוק"צ מתדרדר מבחינת הרמה של הלהקות והרמה בכלל משנה לשנה, ולא ציפיתי להיות שם בכלל. בסופו של דבר מצאתי את עצמי במצב של או רוק"צ או תקוע בבית ולכן בחרתי את רוק"צ- ורק בגלל ששם הייתי לי האפשרות לפגוש המון חברים מכל הארץ. בכל זאת נהניתי. אף תמיד על אף להקה לא השתנתה אצלי, אביב גפן נימפומן כמו תמיד, סינרגיה יבשים כמו המדבר כמו תמיד, שייגעצ פוזאיסטים, ביט69 חבורה של ילדים שיש להם קצת כסף ובגלל זה הם הצליחו, חיקוי כמעט מוצלח של שייגעצ- ההבדל הוא שהמילים של שייגעצ (טיפה) יותר אינטיליגנטיות. ולסכיום, מה שנשאר לומר זה- היהודים תעשו לי ילד
אגב, מזל טוב לסטרול (הבאסיסט, של היהודים כמובן) על הולדת הבת!!

למעלה