סיקור קצרצר...
ביט 69 - בסך הכל ילדים טחונים שזכו שיעשו להם דיסק. רמת הכתיבה שלהם נמוכה ביותר.. מה שכן, יש להם קצב מתאים לחובבי הפוגו וככה היה. אי אפשר היה לנשום. היה מצחיק בהופעה שלהם בעיקר כי אנשים צעקו להם "הומואים" והם התלהבו מזה חחח.. מרגישים כמו להקת פאנק עולמית. ברי סחרוף - מלך היה ומלך נשאר, "אין קץ לילדות" עשה את הלילה מבחינתי.. כמה אנרגיות יש בו. מזכיר לי את שלום חנוך קצת. שנים לא צעירים בכלל אבל אנרגטים מאוד.. שייגעצ - גרמו לפוגואים להתעצם. לא מעריצה שלהם, אבל יש להם שירים בסדר. חמי רודנר - אחרי ההופעה של שייגעצ הייתי חייבת לנוח אז עליתי למעלה להר שוב לשבת, אבל איך שחמי התחיל לשיר את "מה שעובר עלי" שמתי טיל למטה.. שימח אותי עם השירים של איפה הילד. השיא היה כשהוא קרא לשי להב לבמה והוא ביצע את אחלום לנצח שבאמת הקפיץ כל אחד ואחד במקום. אף אחד לא נשאר אדיש והיה היסטרי.. "גאולה" היה אחד המרגשים, כי חמי נתן לקהל לשיר כמעט חצי שיר לבד... ממש היה נשמע כמו איזה המנון לאומי. אריק ברמן - לא סבלתי אותו לפני כן, בהמשך קצת הופתעתי למרות שלא הייתי בין הקהל אלא ישבתי מאחורה. אבל הוא ממש לא התאים לאווירה של רוק עצמאות בעיני. לא גרם לקהל להשתולל אביב גפן - אוקיי כשהוא עלה, אפשר היה להסתכל אחורה על האמפי פארק ולראות המוני בני אדם רצים את כל הירידה של הדשא וזה היה נראה כאילו המוות קרוב.. הפלייליסט הזה נטחן בכל כך הרבה הופעות שזה כבר משעמם, אבל אביב נשאר פרפורמר אדיר והיה מרגש לשמוע את "עכשיו מעונן" אחרי הרבה זמן שהוא לא שר אותו.. מוניקה סקס - בהופעה שלהם באמת הייתי עייפה למרות שהם אחת הלהקות האהובות עלי, אז ישבתי מאחורה. ממבט למעלה רואים הכל הרבה יותר יפה והיה נראה שהקהל פשוט מסובב אחריהם. עשו מופע תותח משינה - משינה נתנו הופעה מעולה, עם שירים מעולים, ויובל בנאי היה אנרגטי יחסית לשעה ולקור שם.. אפשר היה לראות בצד של הבמה את להקת סינרגיה עומדים ומסתכלים על המופע ומזילים ריר חחח.. היה ברור להם שהקהל שאוהב אותם זה לא הקהל האיכותי של משינה. ב"רכבת לילה לקהיר" חצי מהקהל עשו רכבת ועברו בין האנשים וזה היה מצחיק חח סינרגיה - אוקי באותו רגע שהם עלו ראיתי חבורות של אנשים עומדים עם הראש למטה ושרים שירי זיכרון חחח.. ממש לא אוהבת את להקת הסרק הזאת. עברי - לא הספקתי לראות כי ההסדעה הגיעה, אבל אני מניחה שהוא היה בסדר בתור פרפורמר מקווה שלא שכחתי אף אמן