אז איך היה לנו ברוק העצמאות?

סינטטית

New member
לא אמרתי שלא מוכרים.

אבל תסכים איתי שזה יותר קשה היום למצוא תקליט מאשר דיסק. ואמנים כבר לא מוציאים תקליטים, מוציאים דיסקים, נכון? ברור שיש יותר אנשים ששומעים תקליטים מאשר אנשים שקונים אלבומים סלולריים נכון לרגע זה, בדיוק מהסיבה שתקליטים זה משהו שכבר היה קיים בעבר, והאלבום סלולרי זה עדיין חדש. בקיצור, נדבר עוד שנה שנתיים..

סינטטית

New member
טוב, נו, כן אמרתי.

בכל אופן לא התכוונתי ל"לא מוכרים בכלל", התכוונתי שהרבה יותר קשה להשיג תקליטים היום. בעיקר של מוזיקה חדשה.

בטח שאנשים מוציאים תקליטים היום

המון אנשים מוציאים תקליטים היום. אני יכול לספור על אצבע אחת אנשים שהוציאו אלבום סלולרי בארץ ולמנות המון אמנים וחברות שמתמחות קיום בתקליטים. ג'נגו למשל, את רוב אם לא כל האלבומים שלו הוציא גם על תקליטים וחלק לא יצאו על דיסקים. רוקפור היא עוד דוגמא מצוינת. עוד שנה שנתיים אני כבר אהיה תקוע באיזה מוצב בג'נין או משהו כזה ולא יהיה לי זמן לדיונים מרתקים על אלבומים סלולריים. אבל אני בטוח שלא יהיה לי כזה. ודיסקים לעומת זאת, אני לעולם לא אפסיק לקנות.

1Reebok

New member
גם לתקליטנים יש שימוש לתקליטים,

למרות שיש היום תחליפים אלקטרוניים לסקראצ'ינג, אין על הצליל הישן והטוב של האיק-צ'יקיאיק שיוצא מהמחט הנשחקת של הפטיפון

עצם זה שהם הוציאו אלבום סלולרי מעיד על משהו

רע אצלנו. אם להקה צריכה למכור את עצמה לסלקום אז המצב עגום. לא צריך להאשים את סינגריה(למרות שהזמר טוען שהוא אשם...) אלא את הציבור ישראלי שלא מעריך אומנים

הם עלו עם פלייבק.../images/Emo88.gif

אני לא יודעת אם הם מופיעים עם מחשב או לא, כי לא התעמקתי במוזיקה שלהם.. אבל זה היה פלייבק.

Tin Doll

New member
חחחחחח הם עם פלייבק בכל הופעה

גם בהוד השרון הם היו עם פלייבק

galush29

New member
אוקיי,אני אספר גם חוויות למרות שאני סמויה../images/Emo11.gif

אם אתם מרשים לי כמובן
אז ככה.. ביט 69-לדעתי הם לא להקה טובה במיוחד,הלחנים שלהם דווקא ממש בסדר והם מנגנים יפה,אבל המילים שלהם זה פשוט חיקוי עלוב של שייגעצ.זה מה שמעצבן בהם.יש להם פונטציאל. ברי סחרוף-הוא דיי איכזב אותי,לא ממש נהנתי בהופעה שלו. שייגעצ-וואו.היה פשוט מדהים.נהנתי מכל רגע,הם היו מקפיצים ולא הפסקתי להשתולל=]הם היו טובים במיוחד ויובל היה מסטול מהרגילXD הם פשוט מה שפתחו לי את רוק"צ.
חמי רודנר-למרות שחשבתי שאני בקושי מכירה שירים שלו וחשבי שאני אשתעמם,להתפעתי הכרתי את כל השירים והוא נתן הופעה לא רעה בכלל. אריק ברמן-לא נהנתי בכלל.הוא היה משעמם למדיי,וגם הייתי בהתרגשות מטורפת מאביב גפן,כ"כ רציתי שיעלה כבר.אריק היה אחד ההאכזבות של רוקצ=\ אביב גפן-וואו.למרות הבחירות הלא-משהו של אביב,היה לו משהו שהיה כיף לשמוע אפילו את מחר.הוא היה צרודXD והוא איכזב שהוא אמר "הייתה לי פעם חברה בת זונה" והייתי בטוחה שזה אל תדאג וזה היה שיר הסמרטוטים=\באסה.הביצוע לסוף העולם היה מדהים,ולגבי עכשיו מעונן אין מילים,פשוט הדבר שעשה את רוק"צ.הקהל היה חרא וכולם התסכלו על השפתיים שלי ולפי מה שהם קראו מהשפתיים שלי זה מה שהם צרחו=\אני הייתי היחידה בסביבה שידעתי את המילים=\. הוא לא הפסיק לחרמן את עצמו וזה היה מצחיקD:::: מוניקה סקס-הם גם היו טובים,הייתי כבר דיי עיפה.אבל השיר האחרון "על הרצפה" גמר אותי סופית.הוא היה מעולהההה!!ובכלל,שחר אבן צור השתגע [נראנו כמו פאקינג זוג מז'ונרלXD] ופצעים ונשקיות היה ביצוע חמוד לאללה=] וזהו..=\ המתנס המעפן שלנו הזמין את האוטובוסים ל5 ופספסנו את משינה סירגיה ועברי=\ חפרתי

Hosh17

New member
סיקור קצרצר...

ביט 69 - בסך הכל ילדים טחונים שזכו שיעשו להם דיסק. רמת הכתיבה שלהם נמוכה ביותר.. מה שכן, יש להם קצב מתאים לחובבי הפוגו וככה היה. אי אפשר היה לנשום. היה מצחיק בהופעה שלהם בעיקר כי אנשים צעקו להם "הומואים" והם התלהבו מזה חחח.. מרגישים כמו להקת פאנק עולמית. ברי סחרוף - מלך היה ומלך נשאר, "אין קץ לילדות" עשה את הלילה מבחינתי.. כמה אנרגיות יש בו. מזכיר לי את שלום חנוך קצת. שנים לא צעירים בכלל אבל אנרגטים מאוד.. שייגעצ - גרמו לפוגואים להתעצם. לא מעריצה שלהם, אבל יש להם שירים בסדר. חמי רודנר - אחרי ההופעה של שייגעצ הייתי חייבת לנוח אז עליתי למעלה להר שוב לשבת, אבל איך שחמי התחיל לשיר את "מה שעובר עלי" שמתי טיל למטה.. שימח אותי עם השירים של איפה הילד. השיא היה כשהוא קרא לשי להב לבמה והוא ביצע את אחלום לנצח שבאמת הקפיץ כל אחד ואחד במקום. אף אחד לא נשאר אדיש והיה היסטרי.. "גאולה" היה אחד המרגשים, כי חמי נתן לקהל לשיר כמעט חצי שיר לבד... ממש היה נשמע כמו איזה המנון לאומי. אריק ברמן - לא סבלתי אותו לפני כן, בהמשך קצת הופתעתי למרות שלא הייתי בין הקהל אלא ישבתי מאחורה. אבל הוא ממש לא התאים לאווירה של רוק עצמאות בעיני. לא גרם לקהל להשתולל אביב גפן - אוקיי כשהוא עלה, אפשר היה להסתכל אחורה על האמפי פארק ולראות המוני בני אדם רצים את כל הירידה של הדשא וזה היה נראה כאילו המוות קרוב.. הפלייליסט הזה נטחן בכל כך הרבה הופעות שזה כבר משעמם, אבל אביב נשאר פרפורמר אדיר והיה מרגש לשמוע את "עכשיו מעונן" אחרי הרבה זמן שהוא לא שר אותו.. מוניקה סקס - בהופעה שלהם באמת הייתי עייפה למרות שהם אחת הלהקות האהובות עלי, אז ישבתי מאחורה. ממבט למעלה רואים הכל הרבה יותר יפה והיה נראה שהקהל פשוט מסובב אחריהם. עשו מופע תותח משינה - משינה נתנו הופעה מעולה, עם שירים מעולים, ויובל בנאי היה אנרגטי יחסית לשעה ולקור שם.. אפשר היה לראות בצד של הבמה את להקת סינרגיה עומדים ומסתכלים על המופע ומזילים ריר חחח.. היה ברור להם שהקהל שאוהב אותם זה לא הקהל האיכותי של משינה. ב"רכבת לילה לקהיר" חצי מהקהל עשו רכבת ועברו בין האנשים וזה היה מצחיק חח סינרגיה - אוקי באותו רגע שהם עלו ראיתי חבורות של אנשים עומדים עם הראש למטה ושרים שירי זיכרון חחח.. ממש לא אוהבת את להקת הסרק הזאת. עברי - לא הספקתי לראות כי ההסדעה הגיעה, אבל אני מניחה שהוא היה בסדר בתור פרפורמר מקווה שלא שכחתי אף אמן

שלמונזה

New member
זה כזה מוזר ומפגר ../images/Emo168.gif

אביב עשה לכם את כשאתה כאן, ובנינט [לצערי] עשתה את אל תדאג במסיבת גיידאמק, אם לא הייתי כ"כ רחוקה ממנה ובחיפוש מתמיד אחרי אטמי אוזניים [שנראה לי שהצרחות שלה בשירים היו עוברות גם אותם] הייתי זורקת עליה איזה נעל, פשוט הרסה את השיר

gal1983

New member
היא לא הרסה שום שיר!

הוא היה הרוס מלכתחילה
גל'ס
נינה

Hosh17

New member
ולמה בדיוק את מספרת לי את זה?

כי זכור לך שפעם הגנתי עליה פה? היא כבר לא כל כך מזיזה לי.. וגם אם כן, אני לא אצא להגנתה כי זה די דבילי.

שלמונזה

New member
מה העצבים ? ../images/Emo168.gif

דיברת על כשאתה כאן, אז הוספתי את הקטע הזה, אפשר לחשוב. ואפשר להגיד דברים גם בלי להעביר עצבים למקלדת

Hosh17

New member
לא כתבתי אפילו פעם אחת את "כשאתה כאן"

כתבתי "עכשיו מעונן".. בכל מקרה, היה נראה לי שעשית את זה בכוונה וזה קצת עיצבן מצטערת

Grey Faerie

New member
חמי עשה את סאלי

מה שהפך אותי למאושרת ואת ההופעה שלו להכי טובה לדעתי, אביב לא עשה את אל תדאג! :( איזו מן הופעה זו אם אין אל תדאג. חוצמזה היה נחמד, מוניקה כרגיל. אולי שיופיעו עם פרפר פעם? אריק ברמן היה.. אריק ברמן. נערף. לא אוהבת את שער 6 הזה, אבל בינונימי באמת שיר טוב להופעות. במשינה כבר לא היה לי כוח, אבל שרתי לי להנאתי כששכבתי על הדשא. ביט 69 וברי לא ראיתי, וסינרגיה הלכתי כי אני לא סובלת אותם וראיתי מספיק הופעות של עברי. לא קשור להופעות, היה כל כך מפוצץ! לא היה מקום לזוז, בטח שלא לנשום. חברה שלי אמרה שזה בגלל שביטלו את רוק"צ בחיפה, אבל בכל מקרה זה לא לעניין. חג שמח :)

OoנועהOס

New member
מתי באמת מוניקה יעשו את פרפר???

חח וד"א אני חדשה פה... למרות שאני דיי סמוייה כאן וקוראת בסתר לפעמים.. חח

ליעתע

New member
עכשיו תורי:]

ביט69- אני אוהבת אותם. תגידו מה שבא לכם. הם מקפיצים וזה משו שאני אוהבת:] ואל תגידו שהם הצליחו רק בגלל הכסף כי אתם בכלל לא יודעים אז שקט=] קיצור היו פוגואים ונמחצתי. ברי סחרוף- כבר לא הייתי בקהל כי הייתי זקוקה לקצת אוויר אחרי שנמחצתי בשורה שניה בביט
אבל זאת הייתה נראית הופעה טובה, וחבל שהלכתי לשתות>< אבל לפחות שמעתי:] שייגעצ- היו מקפיצים ונתנו כרגיל אחלה הופעה=] לדבר עם הקהל זה חשוב בהופעות, לא כמו מוניקה. חמי רודנר- אוחחחח אני כל כך אוהבת:] אנשים מסביבי לא ידעו בכלל מי זה וצעקו לו לרדת מהבמה. ואני חשבתי לעצמי "מה לעזאזל הם עושים פה?, טוב. בטח באו לראות סינרגיה"
וכמו שכבר כתבו פה- היה טוב. אריק ברמן- לא אוהבת. בכלל בכלל לא. ורק לי ולאח שלי זה היה נראה כאילו הוא מנסה להיות סוג של מוקי? באמת שזה היה נשמע ככה. בכל מקרה, הקהל אהב ממה שראיתי, קפצו וזה. אביב גפן- היה טובטובטובטובטוב!!! אין פעם שלא נהנתי בהופעה שלו! ב"עכשיו מעונן" מרוב טיפשותי לא הייתי כי הפיפי לחץ יותר מידי. אבל זה היה נראה מדהים מרחוק חחח השיר הזה שהוא כתב לנינט באמת לא משו.. ולא בגלל שזאת נינט. הוא פשוט, לא ברור כזה>< מוניקה סקס- אוח הם טובים! רק שאני שונאת שאנשים מנסים לשיר והם לא באמת מכירים את המילים. זה יכול לשגע אותי. אל תעשו את זה! בבקשה
משינה- שרו את המוכרים והרגילים [כמו כולם בערך] אבל היה כיף ומקפיץ ומחמם! בררר איזה קור היה בשעה הזאת. סינרגיה- אני אפילו לא אגיד. אני לא אוהבת בכללבכלל בלע ופה כבר אבא בא לקחת אותי הביתה, אז ויתרתי על עברי, הייתי במספיק הופעות שלו אז לא כזה נורא
בקיצור, היה מעולה:] שנה הבאה צריך גם את היהודים וכנסיית השכל!

CM Punker

New member
המרחק בין הסגנון של מוקי לברמן כל כך גדול!

אני אוהב מאוד מאוד את שניהם אבל הסיגנונות בינהם ממש שונים מוקי מנסה לעשות מהפכה בשירים שלו (ואני לא מדבר על ילדה סוכר אני מדבר על זמן שנקום,החיים ועוד) בעוד אריק שר על החיים של עצמו כל מיני סיטואציות מהחיים מוקי לרוב בקצב של ראפ-רוק בעוד ברמן בקטע של רוק ישראלי איטי P: הם שניים באמת כותבים גדולים ואומנים מעולים אבל אין בינהם דמיון :/

S h A b i T

New member
בכמה מילים על רוק"צ.

למרות שכבר מזמן המקום הפך ללא מהנה במיוחד, כוח ההרגל גבר עליי ומצאתי את עצמי שם. העניין התמוה ביותר בכל הערב היה שברי עלה שני. הרי בדרך כלל 2 הלהקות הראשונות הן המעפנות שבערב, דוגמת ביט69, ואז מתחילים להתחמם. בגלל הרמזור הנורא מכל שמוביל לחניה, שמעביר בכל פעם מכונית אחת, פספסתי את שלושת השירים הראשונים של ברי. מה שגרם להתקוממות גדולה יותר. במיוחד לאור העובדה שעיר של קיץ היה השיר הראשון. חמי דפק אחלה שואו כמו תמיד. אני מתה על השילוב של זהר ארגוב בהופעה שלו. מוציא את כל היצר המזרחי שחשבתי שאין לי כל פעם מחדש. :) אריק ברמן נחמד מאוד בהוויתו, רק לא מתאים לקונספט הזה של הקהל. צריך משהו קצת יותר אינטימי ופחות המוני. מוניקה סקס הזדקנו לי אל מול העיניים עד כדי דמעות. עברי לידר איכזב ברמות. למרות שזאת לא אשמתו, הוא נושא בה בסופו של דבר. וכל השאר לא שווים את חוות דעתי. :) (חוץ מסינרגיה, שלא שווים שום דעה, אבל תמיד כיף להוסיף שהם גרועים.) בכלליות היו מלא בעיות בסאונד. וזהו, עד כאן. היה כיף חיים. יום טוב

למעלה