אשת השבוע- הילה גווילי

../images/Emo47.gifאשת השבוע- הילה גווילי

הי הילה, ספרי לנו- כמה שנים את כבר עצמאית? מהו העסק שלך? האם את מרגישה שינוי, התפתחות, התכוונות אחרת במהלך השנים, ומול צמיחת הילדים?(שילוב בין עבודה ומשפחה)

הי מיכל,שאלות יפות ואתחיל עם כאן ועכשיו

היום לעסק שלי ,אני קוראת "מעבר להילה" לא בגלל שמי הפרטי אלא בגלל העיסוק , ייעוץ ואיבחון בתרפיה בצבעים באמצעות ערכת האורה -סומא, טיפולים בהקרנת אור (אשר עובדים על ניקיון ההילה,,קרעים ,חסימות ועוד) טיפולים בקולנים (שוב דרך ההילה) וטיפולים באמצעות חישת האנרגיה והעיפעוף,טיפולים המאפשרים לי את הכניסה לתת המודע של האדם על מנת לקבל תשובות ממקודות לכל בעיה פיזית ,ריגשית וחשבתית. טיפולים אילו הם לכל הגלאים והמיוחד בהם שאין תמיד צורך להגיע אליי לטיפול ,אילו הם טיפולים גם לאנשים שלא ניידים ומרותקים למיטה,או לקטנטנים ובכלל,אין תמיד צורך להגיע אליי,אני מטפלת מרחוק.

הילה כשמה כן היא!!

חוויתי את הילה אחת על אחת וגם בערב שערכה לנו בגיבושון מעגל רעננה. כל מילה שאומר כאן לא תדע לסבר את האוזן על המופלאה הזו!! רגישה, חוויתית, מאירה, יודעת, קוסמת, חכמה, מקצועית וכייפית... הילה אני מחוברת אליך ואת יודעת את זה!! מאחלת לך לידה קלה ונעימה, הורות קלילה וזורמת והרבה לקוחות ופוריות עיסקית. והנה שאלה בכל זאת- לקראת השנה האזרחית החדשה- מה את מתכננת לעצמך לשנת 2011?

תודה לך יקרתי

לא היה פשוט לי לשבת לצידך בערב בו הזמנתן אותי,בגלל הרזומה שלך והצלחותייך,ובכל זאת נתת לי הרגשה מצויינת ותומכת,לגבי המיפגש האישי בינונו,זה באמת חיבור מופלא ,תודה לך אהובה. לגבי השנה החדשה ,אני בעיקר מאחלת לעצמי ולמישפחתי המתרחבת ,קודם כל להיות מאושרים,ולהמשיך לנהל את מעגל פ"ת לצד מרי ולצדך,כמנהלת מרחב ולהגדיל את העשייה העיסקית של כולנו ממקום תומך ומפרגן,כמובן בתחום האישי אך גם בתחום החברתי להעלות את העשייה מיתוך המעגלים. נשיקות

doulanit

New member
חוויה עם הילה

הילה, כשמה - מלאה בהילה גדולה ומבריקה שסובבת איתה. להיות איתה בטיפול אישי (מניסיון) מעשיר אותך וגורם לך לצאת עם תובנות מדהימות על עצמך. גם השלווה הגדולה שמלווה אותך אחר כך לכל השבוע מדהימה. גם אם מאוד מנסים לא מצליחים לעצבן אותך אחרי הטיפול של הילה... חוץ מזה, הכובע השני שלה - מנהלת מעגל פ"ת בקישורי אמהות יושב בדיוק למידותייה. היא הצליחה להקים קבוצה כמעט יש מאיין ודוחפת ומקדמת ואכפתית בקיצור אשת אשכולות מדהימה !!! ממליצה בחום ללכת ולנסות את נגיעת ההילה של הילה :) אילנית הדולנית דולה, מדריכת הנקה ומלווה להורות ראשונית

אילנית הדולנית

תודה על המילים החמות,ועל הפירגון המתמיד,כפי שאת יודעת ליבי תמיד פתוח אליך ואל הקבוצה,וכמובן ליידך העושות מלאכת קודש.

אילנית הדולנית

תודה על המילים החמות,ועל הפירגון המתמיד,כפי שאת יודעת ליבי תמיד פתוח אליך ואל הקבוצה,וכמובן ליידך העושות מלאכת קודש.

bat7r

New member
../images/Emo41.gifעדות אישית מטיפולים אצל הילה../images/Emo41.gif

אני רוצה לשתף את כולן בחוויות מטיפולים אישיים אצל הילה: בתחילת הפגישה אני בוחרת באופן אקראי ואינטואיטיבי בקבוקני צבע, והילה מאבחנת במדוייק! את מצבי לאור הבחירה שלי. ההרגשה שהילה הטיפול מתבצע בהקרנת צבע או קטלנים- שמכוון לטפל בעיניינים שעלו באבחון, הן בעיות פיזיות גופניות ובעיקר חסימות נפשיות שקיימות ומפריעות לי להתקדם למטרות שלי. אני חשה במקומות שונים בגופי את השפעה של הקרנת הצבע או הקולנים, לדוגמא, הילה מקרינה על הרגל שלי ואני חשה בעקצוצים בידיים. לפעמים אני חשה שכאב עולה ומציף אותי, ואז הוא מתפוגג ונעלם... יש תחושות שונות במקומות שונים בגוף, של משהו שמטופל, של חסימות שמתפוגגות ועוד. מומלץ ! אני מרגישה שאני מקבלת אנרגיה ומתחברת לכוחות שלי. כמו כן, ממליצה על טיפולים מרחוק. מניסיוני אני יכולה להעיד שיש השפעה מיטיבה על המטופל ויש התקדמות הטיפול בבעיה. בנוסף- הזמנתי את הילה לערב משפחתי בשבוע הבא, שכולל את כל בנות המשפחה הקרובה שלי, מחכה ומצפה לחוות את הערב. בת שבע

בת שבע היקרה,תודה על האמון המלא שאת נותנת

בי ,וב"עוזריי",הדבר מאפשר בכל פעם מחדש להפתח ליכולות שלך . תודה שאת חלק מהקבוצה, ותודה על הגדולה שבך. נשיקות

hayae4

New member
כימיה מדהימה

נפגשנו כמה פעמים במעגלים ונפגשנו 1/1 נשארתי מוקסמת עם טעם של עוד וחוץ זה היתה ביננו כימיה מדהימה! כל כך מעניין אותי הטיפול בצבע האם זה דומה לאיזוגטיקה?? שגם משתמשת ב"פנסי האור" נשיקות חיה

חיה המקסימה

היה כייף לעשות לך ייעוץ בצבע, אני לא חושבת שהפנס והקרנת האור שאני עובדת ,דומה לאיזוגנטיקה,אך כמו שאת יודעת ,כולנו עובדים עם אנרגיית תדרים בסופו של דבר וכל אחד עם הכלי שלו. תודה גם לך על הפריסה ששלחת לי,זה ענה לי על שאלה אחת לפחות שהסתובבה לי באותו שבוע בראש. נשיקות.

ומהו הכובע שלי בקישורי אימהות

ובכן מעגל פ"ת בהתחלתו היה מעגל של מטפלות למינהן,ולכן היה צורך לשנות את הכובעים,ואני הצגתי ועד היום מציגה את כובע "מנחת מיפגשי נשים באמצעות סיפור ,קלפים ותרפיה בצבעים. המיפגש עצמו מאפשר חוויה מעולם הצבעים מהדלת האחורית ועם ערך מוסף: המיפגש תמיד מתחיל בסיפור על נשים (ויש כמה סוגים של סיפורים)כאשר הסיפור תמיד פוגש אותנו מאז ועד היום.....,לאחר הסיפור ,יש משימה קטנה לקהל,דבר המאפשר אחדות ,אם מדובר בגיבוש או יום הולדת עם חברות שונות בחיים,או מסיבת פרידה שבה לא כולן מכירות את כולן,או מיפגש של קבוצה שכן מכירות,ואז הכי לשתף במשימה. לאחר המשימה יש תמיד מישחק של קלפים,הקלפים הם מגוונים,תלוי שוב בקהל הלקחות שהזמין אותי ובמטרת המיפגש. החלק השני של המיפגש ,זוהי פגישה עם עולם הצבעים בו אני נותנת הסבר קצר על ערכת הצבעים שנימצאת כל הזמן כתצוגה,ולבסוף מאפשרת לכל אחת לבחור את בקבוק הצבע שהיא הכי אוהבת ולקבל ייעוץ קצר על הפוטנייצאל המולד ואיכיות שאיתן הגיעה לעולם ,כולל קלף מסר. ובכך מסתיים לו המיפגש ,אשר מאפשר חשיפה לעולם הצבעים,ולתחום הטיפולי.

או- עשית לי חשק לחוות אותך במפגש נשים כזה

יש משהו באופק? אולי אגיע במיוחד מיקנעם הצפונית למרכז...

את תמיד כ"כ מפרגנת

אולי תפרגני לעצמך ,ביקור אצלי,כשאת אצל ההורים. האמת שיש בשבוע הבא שני מיפגשים ,אך הם מיפגשים סגורים ,של גן ילדים (ערב אימהות) ועוד אחד מישפחתי ,כך שלא ניתן להביא אנשים מבחוץ.

רוצה לעשות עוד חשק למפגש עם הילה

אני עשיתי לפני יותר מחודש (אני חושבת) מפגש 1:1, אז מעבר לפיגשה עם אדם מדהים. פגשתי אשת מקצועה מעולה, הילה נתנה לי לחוות את הטיפול שלה, היה מדהים, יצאתי ממנה מלאת אנרגיות, חסרת כאבי ראש (הגעתי אליה עם מיגרנה והיא פשוט נעלמה במהלך הטיפול- רק זה היה שווה). ממליצה בחום רב! דנה

דנה יקרה ,אני מאוד שמחה שהכרנו

ורק דברים טובים יוצאים מהמיפגש ועוד יצאו קדימה לעשיה עיסקית-תודה

שמחה להעיד ולפרגן

הילה יקירה, הזדמנות נוספת להזכיר כמה המעגל שלי נהנה ממך בגיבושון שהיה לנו לפני... יותר משנה. הזמן טס... בתקופה שניהלתי את מעגל הרצליה, נפגשתי עם הילה ל- 1:1 שהיה מעולה, מעניין ומקסים. הצעתי לחברות המעגל שלנו לפרגן לחברה ממעגל שכן ולהזמין את הילה (וכמובן בראייה עסקית - בתשלום כמובן). החברות לא שוכחות את המפגש הזה עד היום. ממליצה בחום
רוית

רוית המקסימה ,איזה כייף

לדעתי הגיבושון היה לפני יותר משנה,ברגעים בהם התלבטתי ,ואת פתחת בעבורי את הדלת של המעגל שלך למיפגש גיבוש ,דבר אשר עשב אצלי שינוי תודעתי גדול וקפיצת דרך (אמרנו מאמנת קצת אחרת?? קחי לך את הנקודות
). אז תודה לך על הבמה שהענקת לי,ועל קבוצה מיוחדת שפגשתי. נשיקות

למעלה