אשת השבוע- הילה גווילי

אמאמיה

New member
הלה יקרה, הדקה בה את מציגה את עצמך עושה חשק

לשמוע סיפורים שלמים... את מצליחה להעביר שלווה ושקט ביחד עם הפלפליות שלך - כיף גדול בהצלחה בלידה ומחכה לשמוע את השם שתבחרי :) להת מיה מעגל ת"א

הי מיה ,איזה הפתעה,

לא רגילה לראות אותך בפורום,אני לוקחת את זה כמחמאה גדולה בעבורי. שמחה לשמוע את דעתך על הדקה שלי ,שאני "רצה" איתה כבר מס' שנים ומתלבטת שוב ושוב ,האם לשנות ?? האם להשאיר?? עוד פעם סיפור????ואיזה מהם???(ישנם שלושה לדקה ). אז המון תודה ,ובקשר לשם ,אני אומרת , יגיע עם הלידה.

hedvabendavid

New member
אשת השבוע -הילה גווילי

למיכל וכל מי שקורא זאת אנני חוויתי אצל הילה מספר טיפולים.אני מכירה מטפלים רבים,אבל הילה היא אדם מיוחד.היא באה ממקום נקי וכנה המאפשר לה לעשות טיפולים ברמה מאוד גבוהה. היכולת שלה לטפל מרחוק,מאפשרת לי לקבל תשובות מידיות לכל בעיה שצצה(והתשובות תמיד מעולות) בנוסף אני רוצה להתייחס לכובע הנוסף של הילה-ניהול מעגל פ"ת.הילה עשתה דבר מדהים,היא הצליחה לעורר את המעגל לחיים ולבנות צוות אדיר של בנות חזקות שבאות ממקום של פירגון.אני מודה על שזכיתי לחוות זאת

חדווה יקרתי

רוצה להודות לך בצניעות,על התמיכה והאמון שאת מעניקה לי בתקופת הניהול ועל שיתופי הפעולה ועל המילים הטבות ברגעים הכי חשובים.

לאחר טיפול אצל הילה אני רוצה לציין ....

אני רוצה לציין שיצאתי עם חוויה מדהימה חוויה שגרמה לי לאחר הטיפול לחשוב על דברים הילה היא אוזן קשבת לכל אדם ,סובלנית ואישה מדהימה שמחה שהכרתי אותה וממליצה לכולן על חוויה מדהימה האישה והצבעים.... שירלי נמשים בגדים הפעלות ימי הולדת

לבובה של הקבוצה

שירלי מנמשים,ימיי הולדת יופי טופי,וילדות מעצבות-שמחות שזכינו לכישרונית שכמותך בקבוצה,אכן היתה חוויה מאוד מענינת בזמן הטיפול,גם לי כמטפלת

הילה, מה את יכולה לומר לי על הבקבוקים שבחרתי?

הילה יקרה, נפלה בחלקי הזכות להכיר אישה צנועה ומאירה שכמוך! ולהיות חלק במעגל שאת מנהלת, שכמו שכתבו חברותי למעגל רואה אותך מוסיפה הרבה הילה, צבעים ועוצמה לכל החברות בו תודה רבה ! הפעם אני רוצה לשאול אותך (ככה לפני כולם...
) חיפשתי בגוגל תמונות של בקבוקים שעימם את מטפלת ומאבחנת והכי משכו את ליבי הם צבעם של שני הבקבוקים שאת תמונתם צירפתי. אני חושבת על השנה החדשה שבפתח - ובוחרת לפתוח אותה עם בקבוקים אילו מה את יכולה לומר לי ? מה חזק? ומה יש לחזק? על מה לשים דגש? ומה כבר נמצא במקום הנכון.... מהבחירה? תשובה קצרצרה ומרומזת (לטובת הפרטיות שלי ויחד עם זאת החשיפה שלך) תתקבל בברכה מרי

מרי יקרתי ,המאתגרת

אז ככה על קצה המזלג ,ופרוט במיסרון, אם החלטת לבחור לשנה החדשה את הקבוקים הנ"ל,היתיי אומרת שהשאיפות שלך לשנה החדשה הן להיות בעשייה מתמדת שתניע אצלך את הרוח או המוזה המיוחדת ,דבר אשר גורם לך אושר תמידי ,את מבקשת שהדברים יהייו ברמה הארצית אך מביאה את הידע שלך לגמרי ממקום של רוח,"להיות עם הרגליים בקרקע ,ועם הראש בעננים" והביא את הדברים לידיי ישום. הדבר מעניק לך אושר גדול ורצון לקפיצת דרך עצמית לך ולכל לקוחותייך-אמן! לגבי הרוח אני יודעת וגם את יודעת שמס' אחד הוא חזק אצלך ויש לך את היכולת להתחבר לעשייה שלך מיתוך הלב,החיבור ללב מאוד חשוב גם בעשייה וגם עם אנשים,שם את מביאה את החדשני שטבוע בך,כולל יכולות עידוד. הדבר ממנו את צריכה "להיזהר" הוא אותה יכולת של שימחה בעשייה יכולה להוות מיכשול כאשר את שמה את הדגש על קורבנות (מה שלא יקרה כל עוד ,האבירות נימצאות איתך.) נשיקות ,אם יש אשלות אני כאן.

WOW........

שני בקבוקים וכל-כך הרבה מסרים הילה המון תודה אנחנו עוד נמשיך לדבר מאחורי הקלעים אוהבת מרי

ילדודנס

New member
מה עוד אפשר לאמר שלא נאמר על הילה

הילה יקרה מה עוד אכתוב שלא נכתב בידי אחרות את אדם מדהים בעל יכולות אדירות כל כך הרבה מכילה את הסובבים אותך כל כך הרבה אנרגיות שלפעמים נדמה שאת לא משאירה לעצמך מאומה. ביננו יש קשר מאוד הדוק ומיוחד את אישה יקרה מאוד ותמיד תהיי מורת הדרך שלי . קיימנו ערב העצמה נשית בעבר וכבר שבוע הבא זה יקרה שוב ,מחכה בקוצר רוח למפגש ולהעצמה אוהבת אותך מעמקי נשמתי יקירה,ותמיד פה בשבילך (את יודעת זאת) נשיקות אורית

בתור מי שזכתה לחוות את הילה בכל הכובעים...

עוד לא החלטתי איזה
הולם אותה יותר....כי בכולם היא מצטיינת. את הילה הכרתי לראשונה כשהעבירה לנו גיבושון על גג ביתי. בחלק השני של הערב, הבנתי שהבקבוקים הם רק האמצעי....או התירוץ. הילה בעצם העבירה מידע מתוקשר מדוייק ביותר לחברות הקבוצה. אחרי שכולם עזבו נשאבנו לתוך שיחה לילית תחת שמי הכוכבים. הילה הקדישה לי זמן רב למרות השעה המאוחרת והמשיכה לספר לי דברים על עצמי שחיזקו אותי מאד באותה תקופה. בהמשך נפגשנו ל-1:1. הטיפול האנרגטי שהיה משולב בבקבוקים שבחרתי, קולנים ותקשור היה חוויתי ביותר. הרגשתי שהילה מתקשרת ישירות ברמות הכי עמוקות של הנשמה. המידע שהיא הביאה היה מדוייק ויצאתי ממנה מחוזקת. לאחרונה גם נעזרתי בהילה לבחירת שם לאחיין שלי. הילה בדקה את התאמת השמות שביקשתי ממנה וגם מסרה לי מידע נוסף על התינוק הטרי ברמה הנשמתית. ובתור מנהלת שקיבלה נדוניה של קבוצה גדולה, אני רק יכולה להעריך את המאמץ, האמונה והנחישות שהילה השקיעה בהפיכתו מחדש של מעגל פ"ת למעגל מורחב יותר עם נשים עוצמתיות אחת אחת. ובתור קולגה למקצוע, אני רק יכולה להעיד שהילה תמיד תמיד מפרגנת מכל הלב וזה כיף אמיתי. הילה, מאחלת לך קודם כל לידה מעצימה, בטוחה שנשמה גבוהה ומיוחדת שוכנת בתוכך עכשיו, היא תהיה הפינוק שלך...את תראי. מאחלת לך צמיחה וגדילה בעסק מתוך דיוק ומתוך הכרה בכל כשרונותייך המיוחדים (למרות הצניעות
). אמן.

ועכשיו גם שאלות ../images/Emo202.gif

- איזה טיפול זכור לך במיוחד - מה את הכי אוהבת בעבודה שלך/ממה את הכי נהנית - מה הסיפוק הכי גדול עבורך בטיפולים

תמר המדהימה ,איזה כייף שאנחנו מרגישות בנוח

זו לצד זו במיקצוע שלנו. תודה על המילים המרגשות. ועשיו לתשובות:מה אני הכי אוהבת בעבודה/נהנת?? זה מאוד תלוי,לפעמים הייעוץ בצבעים לוקח אותי ואת המטופל לעולמות אחרים ולפעמים זה הטיפול עצמו בהקרנת אור ,שם תמיד יש קסם מיוחד עבור המטופל ,אך גם עבורי (האמת שיותר לי) החוויה שלי בזמן הטיפול ,המראות,הצבע וכו',. מהו הסיפוק: כשאדם קם ומספר את החויה שלו לאחר הטיפול או מתקשרים לאחר מס' ימים והופ מאז שיצאתי מאצלך אין יותר כאבים בעצם הזנב ,או הדלקת הכרונית והכאבים עברו,או שימחת החיים חזרה לי וכו'. הטיפול שהכי זכור לי הוא הראשון בתשלום, רעדתי מפחד ,התפללתי שילך לבלות עם הכסף ולא יבוא (זה היה טיפול מתנה בעבורו ) והאמת זה היה לגמרי מתנה בעבורי. חוץ מזה לא אוכל לפרט...... אוהבת ,נשיקות הילה

הילה- חוויה רוחנית בחברתך הנעימה

להילה היקרה, נעמת לי מאוד גם בערב גיבוש שערכת לנו וגם במפגש אחת על אחת. אני ממליצה מכל הלב על חוויה מרגשת ומפתיעה עם הילה מלכת הצבעים גורמת לך להתחבר בהרמוניה של צבעים לפנימיות שלך. עושה טעם לעוד..... מאחלת לך לידה קלה והנאה מהתרחבות המשפחה והעסק. בהצלחה בכל. אוהבת מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

מרי ,מירי המיוחדת שלנו

יש כ"כ הרבה מה ללמוד ממך,כל פעם אני מתפעלת מחדש ,אני רוצה שתבואי לבקר אצלנו קצת יותר,אבל אני יודעת שזהו יום ריקודי הבטן שלך,כך שנישמח לדעת מתי את מעבירה 10 בהרחבה ואז נעשה מאמץ להגיע למעגל שלכן. תודה על המחמאות יקרתי.

למעלה